Medvedevs: Krievija kodolieročus varētu pielietot četros gadījumos 20

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Nozare.lv | 26.marts 2022 15:40

Krievijas Drošības padomes sekretāra vietnieks Dmitrijs Medvedevs paziņojis, ka Maskava kodolieročus varētu pielietot četros gadījumus, sestdien vēsta Krievu propagandas izdevums RBK.

Medvedevs norādījis, ka Krievija kodolieročus varētu pielietot gadījumā, ja tās teritorijai tiktu dots kodoltrieciens.

Kodolieroču pielietošana iespējama arī jebkurā citā gadījumā, kad pret Krieviju vai tās sabiedrotajiem tiktu pielietoti atomieroči.

Trešā iespēja ir gadījumā, ja notiktu uzbrukums svarīgai infrastruktūrai, kura rezultātā varētu tikt paralizēti Krievijas kodolspēki.

Ceturtkārt, kodolieroči varētu tikt pielietoti agresijas gadījumā pret Krieviju vai tās sabiedrotajiem, kuras rezultātā tiktu apdraudēta valsts pastāvēšana.

Krievijas karaspēkam arvien vairāk iestrēgstot diktatora Vladimira Putina uzsāktajā karā pret Ukrainu, pasaulē pieaug bažas, ka faktiskā starptautiskajā izolācijā nonākušais totalitārais režīms varētu izšķirties par masu iznīcināšanas ieroču pielietošanu.

Kā ziņots, Kremļa preses sekretārs Dmitrijs Peskovs iepriekš intervijā televīzijas kanālam CNN izteicies, ka Krievija kodolieročus pielietos vienīgi tad, ja saskarsies ar "eksistenciāliem draudiem".
 

 
Visi komentāri
 
Mx5 26.marts 2022 16:21
10 4 Atbildēt

Tatad pogu var nospiest jebkura gadijuma..

Merkakis ar pogu…

Asaris 26.marts 2022 16:54
0 0 Atbildēt

Kā izteicās viens ziņu vadītājs vienā no propogandes kanāliem, ''Ja nav Krievijas, tad visa pārējā pasaule arī nav vajadzīga''

WALA 26.marts 2022 19:19
6 3 Atbildēt

Galvenais jau uzturēt mītu ka tie lūžņi ir spējīgi pacelties, lai kaut kur aizlidotu ...

Tas nekas ka tā Krievija nahren nevienu neinteresē, visiem labāk patiktu ka kaut tas pats Putins turpinātu to lohu zemi.kaut kā turēt kopā, tik lai nebāž savu degunu kur nevajag ... Visi jau lavi saprot Krimas stratēģisko nozīmi utml. tāpēc jau līdz šim karam īpaši neprotestēja, bet redz dabūjis "mazo pirkstiņu sagribēja visu roku" ... nu rokas vietā būs "miets pakaļā"

Rutitins 26.marts 2022 21:33
7 0 Atbildēt

Kāda tur krima ir stratēģiskā nozīme?! Azovas jūra ir 7 metrus dziļa, tur tik laivas var peldet.

Iemesls pirmais ir - Reitings viņam tad bija zem 30% un otrs iemesls galvenais atriebība par izdevušos maidanu, jo savu prezīti ukrainā kā navarēja tā nevar ielikt ar visu savu lielo naudu.

Tā pat opozicionāriem londonā atriebjas.

Ļoti atriebīgs cilvēks.

Stratēģiska vieta ir bosfors, bet tur visu kontrolē turki kas ir NATO

Raimis 27.marts 2022 14:14
0 0 Atbildēt

Pie tam visa krima bija toreiz ar krievu karabāzēm.

Tapec aeī paņēma bez jiģinova vistrela.

Tagad krievi jau lien tur kur viņus gaida ar stobriem.

WALA 28.marts 2022 9:18
1 1 Atbildēt

Un kara bāzes tavā prātā nav stratēģiskas intereses ???

Guten 28.marts 2022 16:32
1 0 Atbildēt

Krima ir dotejaimais reģions.

Tas nespej sevi atpelnit.

Tapec krieviem tas toč nav vajadzīgs, bet mācību gāmatās pēc 30 gadiem izklausīsies tā pat kā lielo tēvijas karu.

Kad cilvēkam ir tik daudz naudas tad nāk prātā tādas muļķības.

Maris 27.marts 2022 8:22
1 0 Atbildēt

Labi teikts

lomikss 27.marts 2022 10:01
1 1 Atbildēt

Duriks esi? Putinu vajag aizvākt un dot cilvēkiem iespēju dzīvot cilvēcīgu dzīvi!

es 27.marts 2022 11:58
2 0 Atbildēt

Atkārtošos, viens cilvēks vienpersoniski nevar vadīt tik lielu valsti! Aizvāks Putinu, ieliks Čeburaškinu. Un kas mainīsies? Nekas, būs tikai lielāka agresija un vēsture atkārtosies pēc nākamajiem 8 gadiem. Nā ir tautas nacionālā īpatnība, audzināšana un dzīvesveids! Un to neviens neizmainīs.

Tāpat kā ar afgāņiem. Krievi ar viņiem izkarojās, amerikāņi arī. Un kāds rezultāts? Talibi atkal valda un kačā muskuļus. Kurš nākamais ar viņiem karos?

Rtr 27.marts 2022 12:59
4 0 Atbildēt

Tā pat pa TV sāks zombēt ka diktators ir slikts un tagad viss bus savādāk. Un visi noticēs un sāks uzkstatīt ka tā arī ir.

Tak ar Lužkovo tā jau arī izdarīja, vispirma pa TV teica ka ļoti labs un pēc tam sāka teikt ka slikts un visi noticēja

Zombēšana strādā abos virzienos, šodien ir labākais rīt paliek sliktākais

Aleksandrs 27.marts 2022 11:32
1 0 Atbildēt

Jāuztraucas tik lai uz mūsu pakļām nekas nekrīt kas Amerikai tie ir citā kontinentā a mēs blakām Krievijas federācijai labāk lai šie visi karotu kautkur Arktikā!

Vilis 27.marts 2022 12:55
2 2 Atbildēt

Pārāk tuvu esam maskavai lai mūs te ar kodolu dedzinātu.

Turklāt zeme būtu neizmantojama.

Turklāt viņiem patīk ņirgāties un pazemot, līdz ar to viņirm vajag lai te kāds paliek.

Un galu galā pa ēbrejieti ždanoku tak diktators nešaus

Vernons 27.marts 2022 13:01
3 0 Atbildēt

Naivais! Izšaus pirmām kārtām! Marjampole, Harkova, Hersona tam spilgts piemērs 90 % etnisko krievu, kuri savā dzīves uztverē sevi uztver kā Ukrainas Nāciju!

Krotow 28.marts 2022 1:37
1 1 Atbildēt

Pilnīgas muļķības. Paskaties kas notiek ar Mariupoli u.c. Ukrainas pilsētām, kurās krievi laužas iekšā. Kremlim krievvalodīgo migrantu 5. kolonna domāta tikai gaisa maisīšanai ārzemēs un citas nozīmes viņiem nav. Pec izlietošanas var izmest. Mūsu vate var necerēt, ka ar viņiem būs citādi. Nepaliks pāri neviena kas lupatlašiem tankos puķes pienes.

Krotow 28.marts 2022 1:38
1 0 Atbildēt

Nez, ja aifončikam (Medvedjeva iesauka) Apple nobloķēs viņa spēlmantiņu, vai tas būs iemesls aizbliezt kādu atomraķeti uz ASV?

eidis 28.marts 2022 11:33
1 0 Atbildēt

Kas interesanti - atomraķetes tak neatbloķēs aifonu un arī izzslēgšanu no piegādātāju saraksta nē. Šī nu ir tāreize, kad RU ienaidniekam nevar trāpīt nekā.

viencexperc 29.marts 2022 10:17
1 0 Atbildēt

Es varu saderēt, ka krieviem nemaz nav kodolieroču. Tāpat kā francijai, lielbritānijai, Izraēlai un citām valstīm. Par ASv es neesmu pārliecināts, kāds pārītis varētu būt. Kāpēc tos turēt, ja ir daudz efektīvāki veidi karot.

Turklāt, to nozīme stipri pārspīlēta.

p.s.

Maz kas zin, ka KATRAI raķetei ir kļūda. Krievijas raķetēm kļūda ir 8-10% ( kad nepaceļas, uzsprāgst vai netur aizlido). Tātad, pat no uz papīra uzzīmētajām 1500 krievu kodolraķetēm vismaz 8% noktritīs pašā krievijas teritorijā, kas no 1500 sastāda - 120 ( !!!) gabali.

viencexperc 29.marts 2022 10:23
0 0 Atbildēt

atļaušos precizēt -

8-10% tā ir kļūda starpkontinentalajām - ballistiskajām raķetēm. Protams, ka no bumbvedēja palaistai kodolgalviņai uz spārnotās raķetes, vai kodolgalviņa uzmontēta uz "grad" kļūda būs krietni mazāka...bet tām arī jauda būs daudz reizes mazāka.

WALA 29.marts 2022 12:54
0 0 Atbildēt

Lidmašīnām ar vēl "kaut kur jāaizlido", pirms var runāt par kodolgalviņu efektivitāti, tas nav nejauši, ka izmanto tās pašas nesējraķetes, ko kosmosa kuģiem ...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti