Opel Astra tagad arī elektriskā versijā (+ FOTO) 6

 

Foto: Opel

iAuto | 30.novembris 2022 14:12

Opel kompaktais modelis Astra no nākamā gada pavasara būs pieejams arī ar elektrisko piedziņu, turklāt gan hečbeka, gan universāla modifikācijā.

Tas būs modelis Astra Electric, kas vispirms startēs kā universāls Sports Tourer Electric ar 516 litru bagāžas tilpumu, kas, starp citu, ir tikpat daudz, cik piedāvā Astra uzlādējamais hibrīds.

Astra Sports Tourer Electric ir aprīkots ar 115 kW (156 Zs) elektromotoru, kas nodrošina par 15 kW (20 ZS) vairāk nekā visi iepriekšējie zīmola un Stellantis grupas elektriskie modeļi. Elektromotora griezes moments ir 270 ņūtonmetri, kas arī par 10 Nm vairāk nekā tehniski līdzīgajam Peugeot e-308, tāpat kā sniedzamība (416 km pret 400 km). Elektriskā Opel maksimālo ātrumu elektronika ierobežos pie 170 km/h, kas ir vēlāk nekā citiem elektroautomobiļiem.

Zināms, ka Astra Electric var uzlādēt līdz 80 procentiem aptuveni pusstundas laikā 100 kW līdzstrāvas ātrās uzlādes stacijā, bet sniedzamības diapazonu un automašīnas dinamiku vadītājs var ietekmēt ar trim braukšanas programmām Eco, Normal un Sport.

Abu elektrisko Astra aprīkojumā ietilpst ergonomiski aktīvie sporta sēdekļi, kas sertificēti Healthy Back Campaign, pēc izvēles Alcantara apdare, projekcijas displejs, multimediji ar balss atpazīšanas funkciju, kā arī vairākas elektroniskās palīgsistēmas, ieskaitot pusautomātisko joslu maiņas palīgu un adaptīvās pikseļu gaismas ar 168 LED elementiem.

 Jau bāzes versijā arī “dimantu” stila 18 collu vieglmetāla diski, kas pēc izvēles var būt pilnībā melnā krāsā.

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
MMX 1.decembris 2022 12:08
3 2 Atbildēt

Kādu rūsu? Pats braucu ar gandrīz 20 gadus vecu opeli, radiem ir jaunāks opel modelis, ir zināmi vēl vairāki paziņas ar opeļiem pēc 2000 gada un neviens par rūsu nesūdzās. Nevajag pirkt sistus lūžņus un nebūs jābrīnās par rūsu.

LMT 30.novembris 2022 16:50
2 1 Atbildēt

Atkal ne vārda par rūsu!

Mazda 1.decembris 2022 9:17
1 0 Atbildēt

Pofig par rūsu, galvenais, ka tehniski uzticams!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.2 būs dažādas modifikācijas; starts 2025.gadā 3

Cenu ziņā pievilcīgajam Volkswagen plānotas vairākas modifikācijas, tajā skaitā arī krosovera modelis. Lasīt vairāk

 

Jonass izcīna savu pirmo uzvaru MXGP klasē

Latvijas motosportists Pauls Jonass svētdien izcīnīja uzvaru pasaules motokrosa čempionāta piektā posma - Portugāles "Grand Prix" - sacensībās prestižākajā MXGP klasē, svinot pirmo panākumu karjerā augstākajā līmenī. Lasīt vairāk

 

Rekordists? - brauciens ar “Audi” Liepājā rezultējas ar 2000 eiro naudas sodu un tiesību atņemšanu (+ VIDEO) 13

Aizvakar, 1.maijā Valsts policijas amatpersonas Liepājā fiksēja automašīnu “Audi”, kuras vadītājs pārvietojās ātri un agresīvi. Likumsargi uzsāka pakaļdzīšanos, kā rezultātā automašīna apturēta. Šāds brauciens vīrietim rezultējies septiņos administratīvajos pārkāpumos un vienā kriminālprocesā. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Škoda Kodiaq (+VIDEO) 4

No šīgada Škoda jaunumiem mūsu tirgum svarīgākais ir jaunais Kodiaq. TV Autoziņas devās uz Spāniju, lai tuvāk iepazītos ar lielākā Škodas krosovera otro izlaidumu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti