Lada Niva Legend tagad arī komerciālā pikapa lomā (+ FOTO) 11

 

Foto: Lada

iAuto | 29.janvāris 2023 5:23

AvtoVAZ uzsācis modernizētā Lada Niva Legend ražošanu arī komercpārvadājumiem piemērotās versijās, piedāvājot pircējam pikapa vai refrižeratora variantus.

AvtoVAZ paziņojis par uzlabojumiem  Lada Niva Legend komerciālo pikapu saimei. Tehnikai paliekot bez izmaiņām, piestrādāts pie konstrukcijas izturības, tādēļ visas modifikācijas saņēma izturīgāku virsbūvi, kā arī uzlabotu konstrukciju kabīnes savienošanai ar pusrāmi. Maksimālā kravnesība palielināta par 185 kg – līdz 800 kg.

Ar Lada Niva Legend ražošanu nodarbojas AvtoVAZ struktūrvienība VIS-Avto un uzņēmuma piedāvājumā ir pikapi ar divvietīgu vai piecvietīgu kabīni, transportlīdzekļi ar stikla šķiedras kravas kastes pārsegu, izotermiskie furgoni, mašīnas ātri bojājušos produktu pārvadāšanai (refrižeratori) un tehniskās palīdzības transportlīdzekļi.

Tehniskā ziņā nekas nav mainījies – arī modernizēto komerctransportlīdzekļu motortelpā tas pats 1,7 litru 83 Zs benzīna motors savienojumā ar piecpakāpju mehānisko pārnesumkārbu un degvielas patēriņu 12-13 litri uz 100 km kombinētajā ciklā.

Krievijā Lada Niva Legend pikapa cena sākas no atzīmes 1 153 400 rubļu (15 210 eiro).

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
MMX 30.janvāris 2023 13:56
13 1 Atbildēt

Nu tad uzlabo statistiku, atmet dzeršanu, iegūsti doktora grādu un iesaki to darīt arī radiem, draugiem un kaimiņiem. Valstij tev jāatņem pudele un jānoliek skolas solā?

MMX 30.janvāris 2023 12:17
7 1 Atbildēt

Skatoties uz šo brīnumu sejā iezogās viegls smīns

Bet ja nopietni - pie fakta ka lielie ražotāji ir aizgājuši un autortiesības un patenti vairs Krievijā vairs nestrādā, tad šis ir labākais, kas sanāca? Tiešām nevarēja izjaukt kādu ASV pikapu, nošpikot mezglus un uztaisīt kaut ko jaunu? Latvijā džeki garažā brīvajā laikā no gatavām daļām lasa kopā auto priekš armijas, bet krievi pie gatavas industrijas uzliek ņivai kravas kasti. Redziet kāpēc tur viss ir d*rsā un kāpēc sabruka savienība - jo visiem ir pofig pilnīgi uz visu. Pofig uz lepnumu par savu darbu, pofig par rezultātu, pofig par lietotājiem, galvenais ievilkt ķeksi atskaitē.

Opis 30.janvāris 2023 11:54
4 1 Atbildēt

Nu baigi modernizējuši, izmisumā uzlikuši kravas būdu un gan jau lāgu atsperes! Vot i visa modernizācija! Taupīgi krievi'mni gan jau piekabinās savai ņivai piekabi un ietaupīs miljonu koka rubļu!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Kā taps jaunais Rail Baltica tilts pār Daugavu Rīgā (+ VIDEO)

Ir sākusies jaunā Rail Baltica tilta pār Daugavu būvniecība. Respektējot galvaspilsētas vēsturi, jaunajā tilta konstrukcijā saglabās esošā dzelzceļa tilta ikonisko izskatu. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti