Četru mēnešu laikā pārdoti 35 elektriskie Moskvič 18

 
iAuto | 26.maijs 2023 5:16

Pirmo četru mēnešu statistika elektriskajam Moskvič 3e nav iepriecinoša – pārdoti vien 35 eksemplāri pārzīmolotā Ķīnas Sehol E40X eksemplāru.

Atsaucoties uz analītiskās aģentūras "Avtostat" informāciju par reģistrētajiem transportlīdzekļiem, krievu mediji vēsta, ka bijušajā Renault rūpnīcā iekārtotais uzņēmums Moskvič četros mēnešos realizējis 35 elektriskos Sehol E40X automobiļus, kas pēc samontēšanas Maskavā un nosaukuma plāksnītes nomaiņas tiek pasniegti kā vietējā ražojuma Moskvič 3e.

Sevišķi daudz tas nav, iespējams, krievu pircējam izrādījusies par lielu prasītā cena – 3,5 miljoni rubļu (vairāk nekā 40 000 eiro), iespējams nav pārliecinājuši tehniskie dati – 68 Zs elektromotors un aptuveni 400 km gaitas rezerve.

Iekšdedzes motoru modelis Moskvič 3 ir populārāks, turklāt šajā gadījumā liela palīdzība nāk no auto iznomāšanas uzņēmumiem, kas veic apjomos lielus pasūtījumus – piemēram, taksometru pakalpojumu sniedzējs People&People, kam pieder vairāki apakšuzņēmumi, maija vidū vienojās par 3000 automobiļu iegādi savām vajadzībām.  

 
18 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
R(8) 26.maijs 2023 11:39
6 3 Atbildēt

Viss tiek razots Kina vai Indija , tikai seit  vini tiek salikti kopa , ja skatamies no sida aspekta , tad sen jau braucam ar kiniesu vai indiesu auto

0pis 26.maijs 2023 9:30
4 5 Atbildēt

Kad ķīnieši nožņaugs Eiropas autobūvi, izmantojot kā ieroci pircējus kas izvēlas ķīniešu auto kas vizuāli ir piemīlīgi, tad arī mēs pirksim dārgus ķīniešu sūdus par lielu naudu. Tur tak viss ir taisīts tikai uz pārdošanu - pēc tam jāsaties kā negudri.

0pis 26.maijs 2023 15:34
2 0 Atbildēt

Kubiešiem palika jeņķu auto, kas apčubināti vēl tagad ir braucoši. Kas palika krieviem? Ar ko viņi brauks pēc 20 gadiem?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti