Tesla brauc un brauc – vācietis ar savu Model S sasniedz 1,9 miljonu kilometru robežu 29

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 7.decembris 2023 14:27

Medijos parādījusies informācija, ka sasniedzot 1,9 miljonu robežu, vācietis Hansjorgs Gemmingens-Hornbergs ar savu Tesla Model S uzstādījis kārtējo rekordu.

Hansjorgs savu Model S P85 iegādājās 2014.gadā, kad automašīnas nobraukums bija 30 000 kilometru. Drīz vien elektromobilim nācās pierast pie daudz lielākām slodzēm, jo jaunais īpašnieks gadā veica aptuveni 200 000 kilometru, 2019.gadā kļūstot par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektriskās piedziņas transportlīdzekli nobraucis 1 miljonu kilometru.

Turpmāk rekordi krita viens pēc otra un šī gada beigās sarkanās Tesla īpašnieks pietuvojies 2 miljonu robežai. Viegli gan tas nav nācies, jo šajā laikā automobilim nomainīti 13 elektromotori un trīs akumulatori. Šobrīd rekordista Tesla brauc ar četrpadsmito elektromotoru un ceturto vilces akumulatoru.

2023.gada sākumā Model S īpašnieks sniedza interviju izdevumam Spiegel, kurā apgalvoja, ka brauks ar savu Tesla līdz būs pārvarēta 2 miljonu robeža un tad iegādāsies jaunu elektromobili. Tesla gan tas nebūšot, jo, pirmkārt, viņš esot vīlies Tesla tehnikā, otrkārt – Tesla vadītāja Īlona Maska attieksmē, kurš apsveikumu par 1 miljona kilometru sasniegšanu – divus uz augšu paceltus īkšķīšus, sociālajos medijos ievietojis tikai 11 mēnešus pēc šī notikuma.

 
29 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
BMW 7.decembris 2023 15:16
31 0 Atbildēt

Jauns motors ik pēc 150k un jauns akumulators uz katriem  666k. Nav diez ko iepriecinoši! 

Iepriekš bija raksti, par to ka ar 1966 gada Volvo P1800 ir nobraukti 2mio bez bēdu.

zz-tops 7.decembris 2023 14:45
20 0 Atbildēt

nebaidies - viņš ir īsts vācietis un gan jau, ka visu rūpīgi saskaitījis. Sasniedzot miljonu, gan jau, ka cerēja no maskas dabūt jaunu Tesla, tak tika pie diviem īkšķīšiem - no turienes jau tas große enttäuschung (lielā vilšanās).

0pis 7.decembris 2023 14:37
11 1 Atbildēt

Tesla ir sūds, bet nobraukšu vēl vienu miljonu km. Jo par to sūdu tak ir samaksāts un tas ir jāizspiež sauss.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti