Grieķijā sadeg 3 miljonus vērts Koenigsegg; ražotājs aizliedz pārējo Jesko ekspluatāciju (+ FOTO) 7

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 19.jūnijs 2024 4:16

Gluži jaunais hiperauto tikai pirms dažām dienām tika nodots savam īpašniekam.

Atēnās nezināmu iemeslu dēļ aizdedzies un pilnībā sadedzis Koenigsegg Jesko – ekskluzīvs un ļoti dārgs hiperato, kas Grieķijas galvaspilsētā bija ieradies, lai piedalītos prestižos pasākumos.

Par 15.jūnijā notikušo negadījumu nav daudz ko pastāstīt – uz autoceļa netālu no Atēnām automašīna negaidot aizdegusies, liesmām to pilnībā iznīcinot, bet vadītājs un tā līdzbraucējs, par laimi, palikuši neskarti. Aculiecinieki stāstījuši, ka pirms dažām dienām redzējuši šo automobili ielās, taču todien viss bijis kārtībā. Liktenīgajā dienā Atēnās valdījis liels karstums, taču tas netiek uzskatīts par ugunsnelaimes cēloni.

Zināms, ka īpašnieks šo superdārgo spēkratu saņēmis tikai dažas dienas pirms notikušā. Ekskluzīvais spēkrats paguvis piedalīties Ghost Squadron 2024 Koenigsegg automobiļu saietā un 6to6 Europe Tour rallijā.

Zaudējumi pārsniedz 3 miljonus eiro, jo cietušais hiperauto bijis eksemplārs no Nür Edition ar pilnībā no oglekļa šķiedras izgatavotu virsbūvi versijā Jesko Attack ar 24 karātu zelta dekoriem.

Uzzinot par notikušo, ražotājs aicina visus Jesko (piegādāti 24 no plānotajiem 125) īpašniekus atturēties no 1600 ZS jaudīgā automobiļa ekspluatācijas, kamēr nebūs vairāk skaidrības par notikušo.

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
uupis 19.jūnijs 2024 8:56
13 3 Atbildēt

Ar elektrību nav nekādu joku!

Viencexpercs 19.jūnijs 2024 15:12
6 1 Atbildēt

izrādās, ka deg ne tikai elektroauto un bmw.

didzisk 19.jūnijs 2024 16:31
5 0 Atbildēt

Ko jūs gribat, ogles tieši arī ir domātas dedzināšanai, mašīnas taisa no metāla!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Hibrīds ar 727 Zs un 65 km elektriskā režīmā - BMW piesaka jauno M5 (+ FOTO)

BMW pieteicis septītās paaudzes M5 – sportisku sedanu ar 727 Zs, kas pirmizrādi piedzīvos Gūdvudas Ātruma festivālā. Lasīt vairāk

 

Smagās avārijas liek aizdomāties: Liepājas šosejas posmam veiks ārkārtas drošības auditu 21

Ņemot vērā smagos ceļu satiksmes negadījumus (CSNg), kas notika uz Liepājas šosejas (A9) šodien un vakar, VSIA Latvijas Valsts ceļi (LVC) pasūtīs ārkārtas drošības auditu Liepājs šosejas posmam. Smagie CSNg notika autoceļa A9 80., 90. un 105. kilometrā. Lasīt vairāk

 

Uz Liepājas šosejas vieglā un kravas auto sadursmē bojā gājuši trīs cilvēki; satiksme bloķēta 24

Šodien smagās un vieglās automašīnas sadursmē Saldus novada Blīdenes pagastā gājuši bojā trīs cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Madara Šeršņova. Lasīt vairāk

 

Līgo dienā pie stūres pieķerti 20 dzērājšoferi 1

Līgo dienā Latvijā aizturēti 20 dzērājšoferi un viens vadītājs narkotisko vielu iespaidā, aģentūru LETA informēja Valsts policija Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti