Bez 50 000 eiro nekā - Volkswagen laiž klajā “pliko” ID.Buzz (+ FOTO)

 

Foto: Volkswagen

iAuto | 8.oktobris 2024 4:33

Elektriskās piedziņas busiņam noņemtas gandrīz visas ekstras, kas dara to glītāku, taču cena tik un tā paliek nepatīkami augsta – vismaz 49 998 eiro.

Volkswagen konfiguratorā pieejams jauns ID. Buzz variants ar nosaukumu Freestyle. Volkswagen to pasniedz kā jauno bāzes modeli, kas piedāvā pircējam iespējami draudzīgāko cenu. Uz papīra tas tiešām tā ir – par 4102 eiro jeb 7,5 procentiem mazāk nekā iepriekš, taču pircējam jārēķinās ar to, ka Freestyle variants nebūs tas glītākais savu ciltsbrāļu vidū.

Šādam busiņa variantam ir nekrāsoti plastmasas bamperi, tērauda diski ar plastmasas uzlikām, vienkārši auduma sēdekļu pārvalki un baltas krāsas virsbūve.

Lai kopējā bilde neizskatītos tik pieticīga, dizainerim piešķīruši melnus virsbūves statņus un spoguļu korpusus, virsbūves krāsas durvju rokturus un uzlīmes ar versijas uzrakstu sliekšņiem.

Freestyle aprīkojumā arī diožu lukturi, multivides iekārta ar 12,9 collu ekrānu, divu zonu klimatkontrole, parkošanās sensori un ārkārtas bremzēšanas sistēma ar gājēju un velosipēdistu atpazīšanu.

Šāds elektriskās piedziņas transportlīdzeklis būs aprīkots  ar 170 Zs jaudīgu elektromotoru un 59 kWh bateriju, kas nodrošina 329 km pēc WLTP.

Volkswagen ID Buzz izskatu var uzlabot izvēloties ekstras no papildaprīkojuma klāsta. Metālisks krāsojums maksā 1035 eiro, 19 collu vieglmetāla diski - 2500 eiro, siltumsūknis ātrākai uzlādei – 1047 eiro.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Bez 50 000 eiro nekā - Volkswagen laiž klajā “pliko” ID.Buzz (+ FOTO)

Elektriskās piedziņas busiņam noņemtas gandrīz visas ekstras, kas dara to glītāku, taču cena tik un tā paliek nepatīkami augsta – vismaz 49 998 eiro. Lasīt vairāk

 

Amerikāņi steidz iepirkt "nāvējošāko automašīnu ASV" 8

Izrādās, cenai ir nozīme, jo pircēju tā pievilina vairāk nekā ekspertu neglaimojošais vērtējums. Lasīt vairāk

 

ES valstis atbalsta papildu ievedmuitu, Vācija uzskata, ka tā ir kļūda 7

Neraugoties uz Vācijas paustajām bažām, lielākā daļa ES valstu ir atbalstījušas papildu tarifus līdz pat 35,3% apmērā. Lasīt vairāk

 

ES valstis atbalsta papildu ievedmuitu elektromobiļu importam no Ķīnas

Eiropas Savienības (ES) dalībvalstis piektdien atbalstījušas papildu tarifus elektromobiļu importam no Ķīnas, lai gan pret to iebilda bloka lielākā ekonomika Vācija, atklājuši avoti ES diplomātiskajās aprindās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti