Latvijas sportisti triumfē arī Monako 1

 

Foto: LŪMFS

LŪMFS | 3.marts 2014 11:05

Šīs nedēļas nogalē Monako slavenajā  Zvaigžņu zālē (Salle des Etoiles), kur notika Ūdens motosporta federācijas  2013.gada sezonas pasaules čempionu apbalvošanas Gala ceremonija, pasaules čempionu statujas un goda zīmes saņēma divi Latvijas ūdens motosportisti Toms Smilškalns un Nikita Lijcs (skat. 2.lpp. pievienoto foto). Latvijas „Endurance Pneumatics Class 4” laivu klases piloti N. Lijcs un T. Smilškalns, kuri startēja „Akvashelf Racing” komandas sastāvā un Pasaules čempionāta 8 stundu izturības braucienā Maskavā, Krievijā komandu cīņā izcīnīja zelta medaļas. 

Šajā ļoti prestižajā ceremonijā aicināti piedalīties tikai pasaules čempioni un viņu komandas. Tā kā ūdens motosporta federācija ir viena no vecākajām pasaulē, tai ir 92 gadi, un tās mītne atrodas Monako, šo pasākumu pagodināja arī Monako princis Alberts II.

Šī pasākuma laikā notika arī Latvijas ūdens motosporta federācijas prezidenta Ata Slaktera tikšanās ar ūdens motosporta federācijas vadību, kuras laikā tika pārrunāta 2014.gada sezonas starptautisko sacensību organizēšana un jaunatnes sporta attīstības projekta realizēšana Latvijā.

„Mēs esam lepni par mūsu pilotiem un viņu sasniegumiem, jo ne katram karjerā ir dota iespēja piedalīties tik prestižā pasākumā. Tāpat kā Sočos, arī šajā sporta veidā komandas no lielākām valstīm ar iespaidīgiem budžetiem, zaudēja Latvijas sportistiem. Dzīvē ir vairākas lietas, ko nevar nopirkt par naudu. Viena no tām ir tikt uzaicinātam uz prestižo Zvaigžņu zāli. Un mūsu jaunie sportisti to jau ir paveikuši,” atzīst LŪMSF prezidents Atis Slakteris.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Laiva 3.marts 2014 13:53
2 0 Atbildēt

Malači, mūsu puikas. Vispār šīs sacensības irgana dārgas, un interesantas. Kādēļ sačus nerāda pa TV? P

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 25

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti