Degvielas cenas: Dīzelis un 95 benzīns vienādā cenā 1.597 EUR - 18.11.2023 (+ VIDEO) 13

 
iAuto | 19.novembris 2023 8:38

Vai svētku atlaides? Degvielas tirgotāji pazemina cenas, īpaši izceļoties "Neste", kas uz dažām stundām dīzeļdegvielas cenu Gulbenē bija nolaidis pat līdz 1.517 eiro.

 
Visi komentāri
 
ZZZZ 19.novembris 2023 9:32
1 1 Atbildēt

Sakiet paldies EV un CSDD, kur jau no nākošā gada būs ne tikai lielpilsētā PN Counter, bet vēl arī citur šāds kvēpu daļu mērītājs. Jūsu ICE vairāk negāzēs, bet vairāk uztraukties vajadzēs tieši mazlietotu līdz 100K km lietojuma auto. Ir jau precedenti, labi ka garantijas auto. Mainīja gan sprauslas, gan izplūdes gāzu ekoloģiju.

0pis 19.novembris 2023 12:35
1 0 Atbildēt

Tas ir labi vai slikti?!?

ZZZZ 19.novembris 2023 12:42
1 1 Atbildēt

Opis un priecāsies 3 cilindru braucēji. V6 vairāk par viņiem nesmiesies. Un varēs meklēt kādus nu līdz 2009.gada ražojuma aparātus. Bet nu tur vēl kā cool Kungs izdomās...

650 19.novembris 2023 13:40
2 0 Atbildēt

Informācija, protams ir laba lieta, taču vajadzīgs būtu objektīvi izvērtēt.Šis nebūt nav nedz pirmais, ne pēdējais "pdf specālists"(un pat ne vienīgais demagogs) rīgā.Ne arī ka pilnīgi "visi citi" ir pilnīgie lohi un šarlatāni.

Ja man stāsta, ka ar programmnodrošinājuma palīdzību var izlabot vecu japona hlamu, kuram pa izpūtēju tek ārā eļļa- nu tur tiešām vajadzētu "izvērtēt".

Tāpat arī nav "sirsnīgu ieteikumu" ko tad darīt, lai tas lietotājs/interesents savu to "vērtīgo" motoru varētu saglabāt veselu ilgākā laika un noskrējiena termiņā.

Savukārt Neste laikam no "tirgus līdera" pamazām vēlas pārvēsties par vienkāršu demagogu,kam perspektīvākā mērķauditorija ir tie paši tā dēvētie Lohi.

Pie iepriekšējā varoņ reklām raksta Armanda kgam nebij morālā spēka saņemties saujā visas Olas un tiem Lohiem skaidri paskaidrot- tad ir vai nav atšķirība starp "vasaras" un "ziemas" ProDiesel.Viņš savā nekaunībā acīmredzot ir tiktāl aizbraucis/jumtā, ka pats vairs nezin, kas īsti ir rakstīts uz ProDD pistoles viņa personīgajā tankā.Mērķis ir panākts- es kā zvērināts ProDd lietotājs tiešām vairs neticu savām acīm un reāli jūtos par Lohu ;p

Po 19.novembris 2023 13:58
0 0 Atbildēt

Gan jau izpārdot vēlas vasaras DD. Nelikvīdo.

Po, ka labticīgie pircēji netiek informēti par patieso atlaides cēloni.

ZZZZ 19.novembris 2023 14:01
0 1 Atbildēt

650 iesākumā būs nu teiksim 500 pielaidīte. Tad jau, kā teici, kad šie būs toļi metālā vai citur, varēs jau samazināt. Tie X čipiņotie gan meklēs tādas čīpiņas lai tur knapi pilinātu to zupu tajos cilindros iekšĀ.

650 19.novembris 2023 14:43
1 0 Atbildēt

Nutak/zinkā, šis taču ir bijis modē visos laikos un jebkurā jomā.Vienmēr kāds lietotājs ir tas "Pirmais", un tam tad attiecīgi tas nabaga ražotājs ir "smalki atskaitījies" gan par nākotnes plāniem gan par patiesajiem nodomiem.Atļauju uzprassījis, tāteikt.

Neviens nekur pagaidām nav "atcēlis" klienta tiesības lietot oficiāli iegādātu un ražotāja komplektācijai atbilstošu tehniskā kārtībā esošu euro4-5 motoru.

Kā arī, tieši dpf filtra esamība kā tāda ir galvenā pazīme, ka šis auto atbilst šai euro-kategorijai.Kā pārbaudīt dpf esamību- nu tā tiešām nav klienta problēma.Izsmiekls ir tas, ka kladzināt par jaunākās tehnoloģijas mēraparātiem, taču nespēt "zinātniski" noteikt suūda skārda bunduļa patieso saturu.Pat ij necensties to darīt- vienkārši ņirdzot ģīmi, nekaunīgi muldēt.Jo nabaga Lohiem te (vairs!)nav ne mazāko iespēju "iebilst".

Noteikumiem ir jābūt neprognozējami mainīgiem un pēc iespējas samudžināti neloģiski nesaprotamiem. Lietotājam ir jāizjūt nemitīga spriedze un bailes par nākotni- tas ir viens/no Lohu traktāta pamat postulātiem.

Interesanti gan, ka to "spriedzi" visvairāk izjūt tieši tie daudzmaz "godīgie" lietotāji- neba jau tie, kuri kvēpina savus melnos kvēpus pa visu rajonu un/vai trekni varenā Policijas Priekšnieka degungalā zīmē saules uz publiski lietojamās Jū-malas šossejas.

Būtu "mana" teikšana, es vēl katram tam "izmainītā programmnodrošinājuma" īpašniekam paprasītu uzrādīt tā dēvēto Kvīti (kasses čeku) par to, kur īsti viņš ir izveicis šo operāciju (ar kādiem (cik oficiāliem) rīkiem un CIK par šiem mistiskajiem procesiem ir kopumā/Valstī iekasēti tā dēvētie Nodokļi. Tfu..

ekonomikas sildiishana 19.novembris 2023 14:55
0 0 Atbildēt

Ceelonji un sekas!!! 

 www.youtube.com/watch?v=Gu8fA2kl4fk

650 19.novembris 2023 17:30
1 0 Atbildēt

Nujajā,ne jau kurš katrs Lohs ar to video ir pāris diennakšu laikā paspējis iepazīties.

Protams, ka veco 14g/ViD hlamu karaļ valstī LV noteikti ir primārais tieši šādu iekārtu iepirkt.Turklāt ar visu nekaunīgi acīsņirdzošo piebildi- ka iekārta domāta vnk tupi abstraktai  "mērīšanai", nevis principiāli svarīgajai DpF filtra neesamības konstatēšanai.Ka KATRĀ valstī vispirms būs jānosaka pielaide un jāveic sertifikācija un uttt.

Kā arī,nevienam Loham nerodas ne mazākā jautājuma par TO, ka 2005jā ieviestas (20g vecas!) dpf tehnoloģijas "uzmērīšanai" mēs tagad pielietosim jaunāko 2023jā izgudrotu iekārtu.Gluži kā ar kovida testiem- trīs gadus "zinātnieki" sekvencēja, bet tagad reku "mēram" ar 3cent/gab vērtiem ķīniešu deguna bakstāmajiem.

Nu cerams, ka pie viena izdosies nolikvidēt arī visu esošo komerctransportu un izdzīt uz ielas visus tos Lohus, kuri dzīvo pagājušajā gadsimtā krievu uzbūvētajās nesertificētajās daudzdzīvokļu mājās.Lai savāc savas "manatkas" un prom uz Getliņiem, tur būs brīvprātīgās eko kopmītnes- kurinās ar puvušiem tomātiem un otrreizēji ēdīs uz atkritumlauka savāktos suudus.

Protams, ka (arī) nerodas ne mazāko šaubu, ka iekārta tiks katru gadu sertificēti resertificēta (PTI PN CALIBRATOR offers a solution connected

to a reference Condensed Particulate Counter verified

annually, with salt generator included). Neviens lohs vairs netiks uzmērīts ar netīru vai apkūpinātu iekārtu. www.capelec.com/sites/default...-PNCounter.pdf

Skaidrs, ka Latviešu Cssd tagad šo tagad bāzīs jeb kurā caurumā (ieskaitot eur4-5 ar to trubās  neesošajiem Dpf). Prottams, ka 25jā mums nebūs uz ielas ne kūpētāju, ne arī ne Lohu.Jā.

seller 20.novembris 2023 12:39
0 0 Atbildēt

Neste rulle, vakar uzpildījos par 1,657 Pro D ar atlaidi! Pa ceļam redzēju uzpildes saciju ar nosaukumu Straujupīte, tur gan DD bija par kādiem liekas 1,515 EUR!

msh 20.novembris 2023 20:21
0 0 Atbildēt

Interesanti skatīties uz gāzes cenām leišos un pie mums - par brīnumu, bet noteikti sakarā ar to ka mūsējais pidarasu kartelis visu vasaru turēja neadekvāti augstas gāzes cenas, tagad šie vēl tās neceļ, kamēr leišiem pēdējā mēneša laikā sācies gāzes dabiskais ziemas cenu kāpums - kādi 4 centi ir pacēlies, ja nemaldos, bet pie mums labi ja cents.

Krotow 21.novembris 2023 20:04
0 0 Atbildēt

Nekā personīga, taču izskatās ka visi oldvāgenu ar gāzes smaku pa puskilometru no braucamā braucēji šogad dabūja turēt savus kuļibinismus pie sētas. Tas tiesa, ka gāzes smaku uz ielas varēja just mazāk.

Asaris 21.novembris 2023 23:01
0 1 Atbildēt

Beidz nu šķidri dirst. Kur tu esi kādreiz gāzes smaku uz ielas jutis? Dīzeļi, tie smird pēc degošas miskastes, pie katra luksafora ventilācija uz salona cirkulāciju jāpārslēdz. Bet gan jau pagalmā kūpinot un ostot esi pie tās smakas pieradis.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Traģisks negadījums rallija ātrumposmā Lietuvā - Latvijas rallija ekipāža iebrauc skatītājos 8

Lietuvas pilsētā Utenā piektdienas vakarā latviešu rallija ekipāžai iebraucot skatītāju pūlī, gājis bojā viens cilvēks un 14 ievainoti. Lasīt vairāk

 

Kad zīmes neredzam (+ FOTO) 13

Neredzam, nesaprotam vai ignorējam - iauto.lv lasītājs iesūtījis attēlus, kas uzņemti pie bērnu slimnīcas Rīgā. Lasīt vairāk

 

iAuto piedalās 24 stundu izturības sacensībās. Kā mums gāja? (+ foto) 5

20. un 21. septembrī Lietuvā, Panevežā tika aizvadītas “Enefit” 24 stundu auto sacīkstes elektriskajiem automobiļiem. Tajās piedalījās arī Latvijas auto žurnālistu komanda. Lasīt vairāk

 

Degvielas cenas turpina kristies, Staujupīte dīzelis 1.354, bet Neste 1.397 (+ VIDEO) 14

iAutolv nobrauc gar vairākām degvielas uzpildes stacijām, sākot ar Straujupīti un beidzot ar Neste, parādot video cenas, kādas tās ir 22. septembrī. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti