Atslēgšanās no BRELL īslaicīgi varētu ietekmēt elektrības cenas (+ VIDEO) 4

 
LTV Ziņu dienests | 18.oktobris 2024 9:31

Jau nākamā gada februārī visas trīs Baltijas valstis atslēgsies no tā saucamā BRELL elektrības tīkla, kas Latviju joprojām savieno ar Krievijas un Baltkrievijas elektrosistēmām.

Tā ir viena no pēdējām paliekām mūsu enerģētiskajā atkarībā no agresoriem. Šī atslēgšanās īslaicīgi, iespējams, varētu palielināt elektrības cenas, taču to šobrīd precīzi prognozēt nevar.

 
Visi komentāri
 
0pis 18.oktobris 2024 10:15
0 1 Atbildēt

Īslaicīgi. Kādā mērogā īslaicīgi? Ja ģeoloģiskajā, tad nākamie 100 gadi būs ļoti īss mirklis, var teikt, ka nepamanīsim.

Opis 18.oktobris 2024 11:17
0 0 Atbildēt

Kur zāļo jūsmiņu solījumi, ka Latvija sevi spēj normāli apgādāt ar elektrību? Jau kuro dienu skatoties AST mājas lapu, visu laiku importējam.

Vispār 18.oktobris 2024 12:32
0 0 Atbildēt

Dīvaini. LV is visvairāk HES, TEc utt, ko tad lai saka igauņi un lietuvieši, kam vispār nav HES

ZZZZ 18.oktobris 2024 12:58
0 0 Atbildēt

Pēdējais izslēdz, gaismu. Es aizbraucu. Pēc malkas. Kur iAr akumulatori invertori paneļi, propelleri, ģeneratori... Gatavojam 200l mucas. 5/10/20tonnīgās var ierakt zemē un zemļanka gatava.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Porsche Macan 4 auto tests ar 100 kW bateriju no 87 600 EUR, bet šis varētu būt ap 105 000 EUR (+ VIDEO) 4

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs Porsche 2024. gadu izmantoja, lai nokomplektētu krosovera Macan saimi. Lasīt vairāk

 

Policija pastiprināti pārbauda bērnu pārvadāšanu automašīnās (+ VIDEO) 1

Ik gadu septembrī un oktobrī Valsts policija pastiprināti pārbauda bērnu pārvadāšanas noteikumu ievērošanu. Mazajiem pasažieriem pārbauda drošības jostu izmantošanu, vai ir sēdeklīši vai paliktņi un vai tos pareizi lieto. Lasīt vairāk

 

Ja nu gadās sastapt – Škoda Kylaq 5

Čehijas autoražotājs Škoda laidis klajā krosoveru Kylaq. Tas ir pilnīgi jauns modelis, taču nav paredzēts Eiropas tirgum. Lasīt vairāk

 

Jaunais Volfsburgas lepnums. Pirmā tikšanās ar Volkswagen Tayron (+VIDEO) 6

Volkswagen Tayron ir jaunākais papildinājums zīmola krosoveru klāstā. TV Autoziņas bija vieni no pirmajiem, kas Vācijā iepazinās ar jaunāko “T” modeli. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti