Lasītāju atsauksmes par uzņēmumiem

Amsek : AMG Autoserviss Autoservisi Atz. 1
Antenas iela pie TA stacijas
Šodien biju Tehniskajā apskatē rīgā, antenas ielā. Atrada ka jānoregulē lukturi. Pajautāju TA inspektoram vai varu noregulēt tur pat pie TA esošajā autoservisā ( tas kas ar izkārtni- bremžu remonts, CO CH). TA inspektors teica OK-aibrauc noregulē-tad piedzen auto pie TA izbraukšanas vārtiem, pienāc un izdošu tehniskās apskates uzlīmi. Tā es arī iegāju tajā servisā. Es prasu (turpmāk tekstā Es): "Cik maksā noregulēt auto lukturus" Servisa vadītājs (SV): "4Ls" Es: "Par abiem?" SV: "Jā, par abiem" Kasiere (K) pie letes to pieraksta uz lapiņas. Iedzenu auto iekša-meistars nepilnu 2 minūsu laikā noregulē (nepaspēja noskanēt pat pusdziesma no CD atskaņotāja). ieeju maksāt... SV kasierei (K): "5Ls" !!!!! Es: "Paga paga, tikko bija 4ls" SV (ar nekaunīgu smaidu uz sejas) "Tas maksā sākot no 4 Ls, un var maksāt vairāk atkarībā no situācijas" Es :"Nekas par to nebija teikts un summa bija skaidri pateikta no Jūsu puses - 4Ls" Kasiere pa to laiku jau izsit čeku par 5Ls. Es kādu laiku strīdos ar SV, kamēr šis beigās nomurmina: "Labi lai ir 4Ls" Iedodu kasierei piecīti, šī man iedod čeku par 5Ls bet atdot 1Ls pat nedomā. Es viņai : "SV taču tikko teica ka lai ir 4Ls" K : "Nu a ko man darīt , es jau izsitu čeku" Es: "man vienalga, SV teica ka 4Ls" (nav jau nekāda problēma taču anulēt čeku un izsisst jaunu). K : "Labi, še tev 1Ls (un pati izvelt 1Ls no kases)" .Iedod to man naud skatīdamās uz mani ar tādu niknu, aizvainotu skatienu it kā es viņu uzņemumu būtu tikko apčakarējis, nevis viņi gribējuši mani apčakarēt. Varduskot, attieksme pret klientu ir 0 līmenī. un strādā serviss tikai ar domu kā apcakarēt kaŗtējo klientu. Kārtējais "šaraškina" kanotis. Es pat teiktu: s'8du bedre. Savu kāju tur vairs nesperšu, neiesaku arī Jums.
ValdisM @ 17.jūlijs 2008 18:49
Visi komentāri
 
schizo 18.jūlijs 2008 11:56
0 0 Atbildēt

Dzīves sīkums, manuprāt. Varēji saņemt slimībeni un braukt regulēt lampas citur, noteikti sataupītu čupu naudas. :D

ValdisM 19.jūlijs 2008 0:32
0 0 Atbildēt

Priekš kam man tērēt laiku braukšānai apkārt. Laiks ir nauda.

piebaldzens 22.jūlijs 2008 13:23
0 0 Atbildēt

zinu, zinu sjoto piparbodi... Vinjiem pat ellju nevar dot mainiit... Man sievas Megaanei pagaajusjos gadu "TAA SATAISIJA" izpuuteeju, aizmugureejaas durvis un nomainiija aizmugureejaas kolodkas (126 Ls), ka braucu 2x un ar lielu, lielu lamaasjanos panaacu savu lai vismaz izpuuteeju liidz galam sataisa un durvis pareizi saskruuvee. Beigaas veel vecji nekautreejaas paprasiit 10 Ls, jo darbs tacju esot bijis... Kad peec 2 ned. EA mainiiju aizmugures gultnjus vecji staav un skalji njirdz - kas pa lietu - sjie: KURSJ ljoljiks kolodkas mainiija? - a, kas? nu vot redzi: PILNIIGI OTRAADI viss salikts... VOT TEV KRUTAIS SERVISS... Peee...

Jugasvilli 25.jūlijs 2008 17:10
0 0 Atbildēt

Kārtējais kapeik..sējs. Savu auto lielākoties tur remontēju un man nez kāpēc problēmu ar viņiem nav. Gan jau ka pats atspēri vispirms durvis un tad sāki runāt. Tur tādi kā tu vismaz reizes 10 pa dienu meklē kašķi. Tā ka nebrīnies, ka attieksme tāda paša.

ValdisM 30.jūlijs 2008 0:03
0 0 Atbildēt

Jugashvilli
Tu lasīt nemāki???
Un kāds te sakars ar kapeikpi*anu.. ja gribētu taupīt ls es tos lukturus pats noregulētu.
Te ir runa par klaju klienta čakarēšanu.

phenom 25.oktobris 2008 21:53
0 0 Atbildēt

:D psc, no comments. Kaut dzīvē mūsu ceļi nekad nesaskrietos :D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti