Lasītāju atsauksmes par uzņēmumiem

mustangs Autonomas Atz. 1
Ulmaņa gatvē pie nestes
Var jau būt, ka pati firma ir neko, bet tas vīrelis, kurš tirgo un iznomā mašinas, gan ir āksts. Meklēju auto uz vismaz mēnesi, pēc sludinājuma piezvanīju uz Mustangu. Šiem esot izvēle, sarunājām par kraislera minivenu, lai tik braucu šurp. Par cik cena ir normāla un arī dokumentus varot oficiāli uz firmu nokārtot, tad atteicu jau sarunātajam variantam, ar kura pasātu jau otro dienu braucu un braucu uz Mustangu. Sākās jau ar to, ka džeks ir neadekvāts, kaut ko murkšķ sev zem deguna, kraislers ir atvilts ar vilkšanu, kau gan šis man mēģina iestāstīt, ka auto esot pilnīgā kārtībā. Bet šodien iedot to nevarot - esot kkat kas tur jāpaķīlē. Ok, bet man nav ar ko braukt, varēja taču uzreiz pa telefonu pateikt, ka auto nav braucams. Tad vienojāmies, ka uz trim dienām, kamēr savedīs kraisleru kārtībā, paņemšu sagrabējušu saabu. iemaksāju drošības naudu un par trīs dienu īri un pēc pusotras stundas gaidīšanas (jo saabs kaut kur braukāja apkārt) varēju braukt pa savām lietām. Norunātajā laikā ierodoties Mustangā, mani sagaidīja slēgtas durvis, džeks ieradās pēc gandrīz stundas. Jāpiebilst, ka pirms braukšanas divas reizes zvanīju un vēl precizēju laiku... Tad nu murmulis norakstīja saabam odometra rādītāju un paziņoja, ka kraisleru man nedošot, jo esmu pārkāpis nomas noteikumus - esot ar saabu nobraukti lieki kilometri. Saņemot saabu par kaut kādu limitu, nekas netika teikts (līguma, starp citu arī nebija, tāpat kā kvīts par naudas saņemšanu - VIDam būtu darbiņš). Kad to atgādināju, tad dzirdēju labu tekstu - tas, ka paņem nomā mašīnu, nenozīmējot, ka ar to var braukāt apkārt!!! Jāpiebilst, ka man , lai uz mājām un atpakaļ uz Rīgu tiktu ir jānobrauc nedaudz virs 500 km, par ko džeks tika brīdināts un tad viņš neko neteica. Rezultātā vairāki cilvēki nenokārtoja savas lietas Rīgā , jo cita auto atrašana aizņēma laiku.
opelis @ 5.augusts 2011 18:41
Visi komentāri
 
run111 15.februāris 2014 12:21
0 0 Atbildēt

Es piekrītu šim cilvēkam ,pats arī pirku reiz tur mašīnu nu tāds lohs un kidala tas saimnieks . Mašīnas pieķīlētas tā kad pēc neilga laika sāk jukt ārā servisā nezinu kā tagad bet 3 gadus atpakaļ strādāja tādi tipi ka varētu padomāt nekad paši nau iepriekš mašīnas taisijuši .
Vienā vārdā mašīnas pēdējie šroti tur pārdodās nevienam neiesaku pirkt .

aivars 28.februāris 2024 15:47
0 0 Atbildēt

es un mana gimene  salona mustangs esam iegadajusies 3 automasinas un esam loti apmierinati visi autini ljoti labi nekadu problemu nebija.ja varbut ir dargak bet ir verts samaksat jo piedavajums caurspidigs izskaidrots un redzams.pardevejs ir sava vieta labi zinos.autosalons mustangs ir labakais.👍

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti