Lasītāju atsauksmes par uzņēmumiem

M-Motors Autoservisi Atz. 5
Skanstes 33
Vobšem biju uz TA, kur kex man parādīja, ka priekšējam labajam amortizatoram (Mazdai) putekļu gumija pušu. Nu neko, pierakstījos uz M-motors, domāju - izmēģināšu, kā ir tajā jaunajā autocentrā (Skanstes 33). Vajadzīgajā laikā biju klāt, nodevu auto un - nepagāja ne pusotra stunda, kad auto bija "kārtībā". Samaksāju, eju pie auto, domāju - palūrēšu uz jauno gumiju. Skatos - watafak - labajā pusē tā pati caurā un netīrā putekļu gumija torčī. Paskatos kreisajā pusē - kā tad, jauna un smaržīga gumija. Dodos atpakaļ, tā un šitā. Šie rāda stulbas sejas, izrauj ārā mehāniķi, tas paskatās, ka tiešām kreisajā pusē nomainījis un labajā beigtā gumija palikusi. Bet nāk smaidīdams un saka, ka kreisajā pusē esot pavisam beigta bijusi. Ļoti ceru, ka tā arī bija (lai arī pirms 3 dienām TA piezīmēja tikai par labo pusi) un ka vecis nebija tik stulbs, lai mainītu veselu putekļu gumiju. Lai nu kā, ar simbolisku atlaidi man nomainīja arī labās puses putekļu gumiju, turklāt to izdarīja 3x ātrāk - 20 minūtēs. Kāda morāle. Pieņemot, ka labākajā gadījumā tā kreisā gumija tiešām bija pisec, vienalga stulbi, ka: 1) izskatās, ka meistaram nebija ne jausmas, kuru gumiju bija teikts mainīt; 2) ja es nebāztu tur degunu, aizbrauktu prom un neskatītos uz gumijām kamēr varbūt amortizators būtu beigts; 3) servisā tiek stiepta gumija. Te tev nu bija krutie dīleru servisi. Blē.
Qued @ 19.augusts 2005 22:21
Visi komentāri
 
flush 23.augusts 2005 16:16
0 0 Atbildēt

esmu bijis tur laikam reizes 2,par darba kvalitati nav nekadu pretenziju, varbut tev bija gadijies kads gurkis, tacu par to gumijas stiepsanu gan varetu but taisniba, ka tad lai sie naudu nopelna? :D

SpiritsLv 10.janvāris 2006 18:16
0 0 Atbildēt

Par to gumijas stiepšnu pekrītu 200%!!!
Un vel prikols, manam xsedos6 čikājās šprice, neviens serviss neņēma pretī visi sūtīja uz M-Motoru pie Mazdas dīlereim šodien biju, kā rezultātā izrādās ka uz 1,6l viņiem nav nekādas informācijas kas bitu saistīta ar šprisi.Pat vakumtrubiņu shēmas kur kuram galam ir jābūt! VAI NAV DEBĪLISMS ??? Bet 30Ls noplēsa par neko!
P.S. bat ja kads tomēr uzdurās vakuma sistemas shēmai uz 1,6l ar 5 vakuma varstīm lūdzu dodiet ziņu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti