Lasītāju atsauksmes par uzņēmumiem

Hansalīzings WWW Līzinga kompānijas Atz. 9
Pirms dažiem mēnešiem, domājot par auto nomaiņu, mana pirmā izvēle bija "Hansalīzings", jo mani ienākumi man tiek pārskaitīti uz kontu "Hansabankā", kas attiecīgi vienkāršo kārtojamo formalitāšu apjomu. Savu izvēli patiesi nenožēloju. Varētu jau teikt, ka nekas sevišķs mūsu sadarbībā nebija, un tomēr - viss noritēja tik raiti, ka biju ļoti gandarīts par sajūtu. Pēc pieteikuma uzrakstīšanas jau tās pašas dienas vakarā man piezvanīja, lai paziņotu, ka kredīts man ir piešķirts, savukārt jau nākamajā dienā, par spīti tam, ka tā, saistībā ar Buša vizīti, bija nepilna darba diena, jau bija sagatavoti visi līgumi. Atlikušajām formalitātēm līzinga kompānijā (līgumu pārlasīšanai un parakstīšanai) vajadzēja vairs tikai aptuveni 20 minūtes. Darbinieku attieksme - laipna, pretīmnākoša: būdams klients, tu patiešām jūties gaidīts pie viņiem. Patiesi cienu šo kompāniju par to, ka tā ciena manu laiku! Vēl jau varētu piebilst, ka "Hansalīzingā" pieeja konkrētam klientam ir elastīga (piemēram, pirmo iemaksu par lietotu auto man ļāva veikt mazāku, 20% apjomā, kā tas ir standarta noteikumos, procentu likmes man arī patika). Varbūt neko jaunu un nozīmīgu šajā atsauksmē neesmu pateicis, bet domāju, ka pozitīvi iespaidi un emocijas nav jāslēpj. Ja mūsu sadarbība ar "Hansalīzingu" būt tikpat laba arī visu atlikušā kredīta perioda laikā, tad atzīmi paaugstināšu uz 10 ballēm. :)
Gunars_V @ 23.augusts 2005 13:05
Visi komentāri
 
flush 23.augusts 2005 16:20
0 0 Atbildēt

Lieku tapat ka autors 9, patikama kompanija, lai gan ir viens minuss - nenem auto, kas lizinga darbibas perioda vecakas par 12 gadiem! Tas sanak, ja nemu, piemeram, sogad uz 4 gadiem, varu pavilk sakot no 1997. gada! Lai ari tur ir sava zina taisniba, vidusslanis jau ne vienmer vares ko tadu panemt.

Gunars_V 24.augusts 2005 12:53
0 0 Atbildēt

Jā, par to maksimālo līzinga termiņu ir taisnība. Bet jebkurā gadījumā - Hanzalīzingam šajā ziņā, salīdzinot ar konkurentiem, bija vislabākie nosacījumi - pārējās "nopietnās" līzinga kompānijas (atskaitot vēl vienu, kura - precīzi neatceros) vēlējās, lai mašīna līzinga perioda beigās ir ne vecāka par 10 gadiem!

Jā, un ir vēl ir viena lieta - tas nosacījums par 12 gadu vecumu līzinga perioda beigās neattiecas uz visām automašīnu markām!!!! Visas no galvas neatceros, bet 12 gadu vecums bija pieļaujams tādām auto markām kā Opel, VW, Audi, MB, BMW, Chrysler, Saab... bija vēl dažas markas, bet citas neatceros. Saraksts nebija īpaši liels.

subaru 1.septembris 2005 11:12
0 0 Atbildēt

es ar par hanzaliizingu varu teikti tikai labas lietas ...
pieteikumu izskatiija 1 dienas laikaa un viss paareejais notika naakoshaas 1 dienas laikaa un viss ;)

reekjinu apmaksa arii eerta - hanza.net'ā sanjemu elektroniski reekjinu, kuru tur pat apmaksaaju ;)

BMW328 30.marts 2006 15:59
0 0 Atbildēt

kā tad kā tad.naivie līzinga ņēmēji. Nau ko dziedāt viņiem slavas dziesmas, uz jums viņi pelna un pelnīs. Protams ka viņi skries jums pakaļ, jo vairāk tādu klientu , jo lielāki ieņēmumi šiem.

braly 17.maijs 2006 23:25
0 0 Atbildēt

BMW328---- ne visi var nopirkt uzreiz!!citiem nav tādas naudas

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti