Lasītāju atsauksmes par uzņēmumiem

Autofavorīts WWW Autoservisi Atz. 9
Rīgā, G.Astras ielā 8a Tālr.: 7 802 444
Vispārējs vērtējums 9, radies vairāku interakciju rezultātā. Mēdzu pielabot tur savu Audi. T.sk. priekšējo un aizmugurējo bremžu remonts, rocenes trose un citi sīkumi. Bija arī gļuki ar motoru, kurus nesaprata kādi 2 pirms tam apbraukāti servisi. Izrādījās kaut kur kaut kādā trubiņā vienkārši caurums bija. Diagnosticēja un laboja visu ātri un bez nekādiem prikoliem. Ja ko atrada papildus - vienmēr zvanīja un jautāja ko darīsim un cik maksās. 9 nevis 10 divu apsvērumu pēc. Pirmais - cena varēja būt mazliet zemāka - tomēr veca mašīna bija un lielu mākslu remontēt diez vai vajadzēja. Otrais - servisa noslodze varētu būt mazliet mazāka - tipiski jāpierakstās kādas 2 dienas uz priekšu. Visādi citādi - nezināju bēdu.
ivka @ 24.augusts 2005 17:57
Visi komentāri
 
arba 24.augusts 2005 18:00
0 0 Atbildēt

tas tāds maldīgs priekšstats , ka vecu mašinu remontēt vieglāk, patiesībā viss ir savādāk - skrūves vaļā dabūt nevar, viņas aplūzt, remontējot vienu salūzt kaut kas cits u.t.t.

drRD 25.augusts 2005 10:16
0 0 Atbildēt

Patīk ka šajā kantorī var dabūt izpildīto darbu/nomainīto rezerves daļu sarakstu. Var saprast kas ir darīts, cik kas maksājis, un nepārņem tāda muļķīga sajūta kad tiek nosaukta maksājamā naudas summa, pretēji citiem servisiem, kur viss tiek galvā rēķināts un nosaukts mutiski!

Master_D 25.augusts 2005 15:52
0 0 Atbildēt

āha
3 lati par "tīrāmajiem materiāliem"
2 lati par 100ml bremžu eļļas pieliešanu, kas nemaz nav lūgta
+ vēl visādi murgi ;)

er673 8.septembris 2005 10:36
0 0 Atbildēt

Vajadzeja steidzami nomainit generatora siksnu-panema mani bez rindas-vakaraa atdeva autinju gatavu lietosanai. Attieksme pret klientu laba- tiklidz zin remonta izmaksas-pazvana, uzzina ko mainam ko atliekam uz velaku laiku...

er673 8.septembris 2005 10:37
0 0 Atbildēt

-Noslodze tiesaam ir liela
-cenniks arii vareja buut mazliet mazaaaks, bet vismaz zinu kad ir kvalitate-darbs nav japarbauda pec tam.

kaspx 30.septembris 2005 15:54
0 0 Atbildēt

Par servisu nepateikšu bet bij problēma ar speciāli pasūtītas rezerves daļas atgriešanu kas izrādījās brāķis (nīgri saminīja pret tādu pašu), bet šis konkrētais izstrādājums ir vienkārši nekvalitatīvs (visdrīzāk-krutka pēc 2 citu autoservisu mehu atzinuma) un neadekvāti dārgs. Protams kad nopirku, bija jau par vēlu, atgriezt naudiņu nav iespējams.

er673 8.novembris 2005 9:04
0 0 Atbildēt

100 piekriitu IVKA. Visu cienju šim servisam. Tur tikai braukšu.

bellpunch 2.janvāris 2006 20:15
0 0 Atbildēt

Jāņem vērā, ka viens Autofavorīta kantoris no cita šīs pašas firmas var atšķirties -- piemēram, Talsu Autofavorītā remontējot/mainot bleķus pēc avārijas, saņēmu laipnu apkalpošanu, bet apčakarēja par visiem 100% - apsolīja oriģinālās detaļas, bet salika taivānas krutku, pie tam nekvalitatīvi, ko atzina neatkarīgs eksperts.

maseratis 9.marts 2006 21:31
0 0 Atbildēt

Raksta niknā (joprojām) maseraša sievele.

Bija tā nelaime dzīvot netālu no šī haltūristu kantora.
Subaru "sametināja" caurumus ar kaut kādu ķēpu,(50 Ls) caurumi izlīda pēc meneša 2x lielāki, lāpījām paši savā sētiņā, ķēpu knapi nost dabūjām.
Riteņiem skrūves otrādi un knapi-knapi pieskruvēja, i vēl ieeļļoja; kamēr tiku lidz mājām, gandriz bez ripiņām butu palikuši.
Kad šito lietu pieminēju kādā sarunā (kā par nelaimi nācās vēlreiz iegriesties, lai kaukādu lampačku nomainītu) - atbilde bija no sērijas "tā nav, jo tā vienkārši nevar būt"... nu skaidrs - sievišķim kaut kas sameties domupodā sķērsām, - i tā kā nebutu dzirdējis. Vot tā bija. Neejiet tur (ja vēl ir tas kantoris Pārdaugavā), tur ir slikti onkuļi.
Nezi, moš tikai sievietes tur tā smagnēji čakarē..

mazdainis 11.aprīlis 2006 16:32
0 0 Atbildēt

Daargs, nenormaali daargs kantoris palicis peec jaunaa gada :( Vairs nevaru pavilkt vinju izcenojumus!!!

Piemeram pakaleejas un priekšējas stabilizatora atsaites (hanteles) nomainja pie vinjiem 12LVLx2= 24LVL!!!! Man džeks abas nomainīja pa 6LVL pusstundas laikā uz bedres.

Carro 19.maijs 2007 7:20
0 0 Atbildēt

Pirms gada savam auto regulēju priekšējo riteņu savērsumu Autofavorītā Astras ielā, samaksāju 14 Ls. Nupat atkal aizbraucu turpat noregulēt prriekšējo riteņu savērsumu tai pašai mašīnai, samaksāju 30 Ls. Izpētīju rēķinu, tur rakstīts, ka strādājuši pusotru stundu, bet es taču turpat apkārt grozījos, labi redzēju, kad auto ieved iekšā un kad izved, strādāja 40 minūtes! Tādus alkašas citos servisos neesmu redzējis, iesaku neielaisties ar šo firmeli, plēš ādu pār acīm, turklāt darbs nav kvalitatīvs!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti