Lasītāju atsauksmes par uzņēmumiem

KEMI WWW Autoservisi Atz. 4
Rīgā, G.Astras ielā 9 Tālr.: 7802666
Mākslinieki tur strādā, da arī vispārējais firmas tēls varēja būt daudz labāks... Situācija 1: Izpūtējs pušu savienojuma vietā starp biksi un katalizatora posmu. Ar aci redzēt nevar, bet troksnis ņemerjannijs. Palīdu zem mašīnas un atradu kurā precīzi vietā. Aizbraucu pie šiem - paceļ mašīnu. Parādu meistaram ar pirkstu, kur nolūzis. Šis tipa nenotic, un sāk stāstīt, ka sākumā jāmaina aizmugures posms, jo tur redz savienojuma vietā drusku melns - tipa garām laiž.. Beigās piespiedu noticēt viņam kur problēma, izvilku no bagāžnieka detaļas nomaiņai un palūdzu nomainīt. Aizsūtīja mani mājās - nevarēšot atskrūvēt skrūves, kā arī tādu pašu skrūvju vietā viņiem nav, varot dabūt rīt. Uz jautājumu cikos tad rīt piebraukt, lai veiktu procedūru saņēmu atbildi, ka darba laiks ir tāds un šitāds un lai braucu kad gribu - pieraksta sistēmas viņiem nav un jāgaida kad atbrīvosies kāds pacēlājs... Protams nākamajā dienā izpūtējs sadalījās pavisam 2 gabalos un man bija Harley's. Aizbraucu pie pazīstama meistara, kur remonts maksāja no sērijas 10Ls. Situācija 2: Ejot skati, dabūju 2-nieku par pr.labo lodbalstu. Protams, KEMI diagnostika zināja vairāk teikt, ka labajā pusē nekas nav jāmaina, bet kreisajā toties viss iespējamais. Tikai pēc ilgām diskusijās piekrita nomainīt tieši to ko es vēlos. Protams pēc tam izgāju skati un nobraucu vēl vismaz pusgadu bez nekādām pretenzijām pret piekari. Situācija 3: Mainam amīšu augšējos atbalstus-gultņus. Nomainam, it kā jau nekas sevišķs. Pēc 2 ned. braucam pie šiem ar kaut kādu citu kaiti (jau vairs neatceros kādu). Meistars paceļ a/m un saka - amīšu atbalsti kaput. Manējs protams :-E - tikko pie jums mainīju. Nezinu vai šie nebija kursā vai tml., bet sākās atmazkas, ka patiesībā nevis kaput, bet nepareizi uzlikti (????), tipa "salika pareizi pa garantiju" un par pārējo to otru problēmu kuru neatceros, naudu nepaprasīja.. UN TĀ TĀLĀK.. Domāju daudziem par viņiem būs kas sakāms.. Klientu apkalpošana arī tāda... skatās tev acīs un stāsta. Kaut vai prasu - vajag logu ščotkas. Reku mums ir (afigenna dārgas). Saku nevajag - lētu nav? Nācās noklausīties pamācības par to, cik es esmu dumjš ka lietoju lētās ščotkas, un ka patiesībā ir jāmaina tikai gumija, kas arī pie viņiem maksā tikpat cik citur lētās ščotkas. Par ščotkām un Kemi vēl bija gadījums (jau vairākus gadus atpakaļ), kad vajadzēja 2 meistarus un vismaz 15 min., lai saprastu kā viņas ir jāuzliek :-D (toreiz viņiem vēl bija tādas arī pa 3Ls).
ivka @ 24.augusts 2005 18:18
Visi komentāri
 
Qued 24.augusts 2005 20:14
0 0 Atbildēt

Nu man reiz bija gadījums, kad Ulmaņa gatves Kemi pats servisa galvenais vecis uzbrauca manu auto uz amortizatora stenda, tipa notestēja un paziņoja, ka viens pakaļējais amītis pagalam. Es novērtēju situāciju un aizrādīju, ka auto uz stenda uzbraukts nedaudz šķībi (ritenis bija uz kustīgās plāksnes malas). Uzbrauca pareizi un amortizators izrādījās ok.

Master_D 25.augusts 2005 11:16
0 0 Atbildēt

Pietiekoši lai es nespertu tur kāju ;)

ursis 28.augusts 2005 11:50
0 0 Atbildēt

man ir veicies...ja nereekjinu ka labus "komfort"amiisjus norakstiija kaa 50% beigtus. ... SACHS - komfort line.nu labi to nevar zinaat,kas ir virsuu.un par cik taisiijos vienalga maksaat - oki.tad vinjiem veel bija ritosjaas bezmaksas diagnostika.Staasta aizmuguree uzlikas padilusjas - es saku oki zinu.nu un prieksjaa arii stipri nodilusjas!!! JAUNAS PRIEKSJAA JAUNAS,shie paluur...oi kljuudiijaamies????!!!

ka vinjus!

un kaa cjomam GolfIII izvaroja tas jau cits staasts :(

un viss tas Valdemaara ielaa!!!

pirms tam 2 X biju pie salu tilta aplja(netaalu no maximas)...viss bija OKI,lasot komentus secinu ka man toreiz LJOTI paveicaas... kaut arii toreiz ljoti lpjaali bija pret mani,jo vecajam C4 bija iauto uzliime...magjiskais speeks? :)))

djgaca 28.decembris 2005 22:46
0 0 Atbildēt

Esmu pāris reizes remontējies Kemi uz ūlmaņu gatves, itkā nav bijuša nekādas problēmas un kvalitāte arī apmierināja, nekādās rindēs nebija jāgaida. Bet tas laikam kā paveicas.

desuns 11.aprīlis 2006 22:01
0 0 Atbildēt

esmu Kemi pabijis daudzkaart. Sisteema tur ir vienkaarsha, ja tev ir kas sapliisi (pavisam), kaada konkreeta detalja un tu preciizi zini kura un ka vinja nav labojama, tikai nomainaama, tad var uz Kemi doties un vinju nomainiit. Te gan briidinosha pieziime, ja shiis detaljas nomainjai ir jaanonjem, jaanoskruuvee kaada cita detalja papriekshu, tad reekjinieties ka 90% gadiijumaa vinji tev apgalvos ka taa arii ir beigta un jaamaina (kaut taapeec ka iisti atskruuveet nevareeja). Vinju taktika ir diezgan uzkriitoshi nemaakuliigi nekauniiga, vinji ir netikai serviss, bet arii veikals un detaljas vinji neremontee, vinji taas nomaina pret jaunaam!
Pat negribas te visu piemeerus rakstiit, bet nu... nu kautkas ar vinjiem nav riktiigi.

habibula 1.jūnijs 2006 13:46
0 0 Atbildēt

Ja es esmu arii oblomiijies shajaa servii (Ulmana gatvee). Diagnostikaa man paraadiija ka viss ritoshajaa ir jaamaina (pareekinaaja darbs un detalas uz 400, Ls), bet kad aizbraucu pie paziistama coma, kursh veica diagnostiku, izraadiijaas, ka viss ir stokos (viens pirksts pagalam un viss).

WindY 29.janvāris 2009 14:39
0 0 Atbildēt

Ieraudzīju viņu reklāmu par Monroe amortizatoriem ar 20% atlaidi, piezvanīju uz veikalu. Cenu man nosauca tieši 2,5 reizes lielāku nekā piemājas autoveikaliņā par tieši tādiem pašiem tās pašas firmas amīšiem :) un tie vēl esot Monroe pārstāvji latvijā :D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti