Lasītāju atsauksmes par uzņēmumiem

AGG WWW Autoservisi Atz. 5
Ieriķu iela 86 Tālr.: 7597298
Kādreiz bija jēdzīgs serviss, tagad nezinu vairs... Tik bieži šiem tur personāls mainās.. Sens gadījums: Mainam vārstu hidrokompensatorus un komplektā arī zobsiksnu. Darbs izdarīts bez pretenzijām, tikai pēc procedūras tāds mazliet kviecošs troksnis nāk no siksnām vai ģeneratora vai kaut kur tur.. Aizbraucu atpakaļ - džeks iznāk, paklausās (laikam Ojārs bija vārdā) - saka ģenerators tuvojas beigām, varam mainīt/remontēt. Prasu kā tad tā, tikko viss bija ok.. Nu tā un šitā, tā gadās no sērijas.. Nu neko - kādu laiku sadzīvoju ar to skaņu. Pēc mēneša or so aizbraucu uz Favorītu kaut ko darīt. Keksi izbrīnā - kurš mākslinieks zobsiksnu pēdējais mainījis??? Esot bijusi tā saspriegota, ka ilgi nebūtu turējusi. Protams pēc pārspriegošanas skaņa pazuda un viss štokos vēl vismaz 2 gadus.. Nesens gadījums: Tā pati izpūtēja situācija kas aprakstīta zemāk pie KEMI. Aizbraucu pie šiem. Varbūt ka viņi nenormāli kruta remontē autiņus (parasti šiem pilns pagalms ar pusiznīcinātiem eksemplāriem), bet nu pret klientu jau nu būtu kaut kādas kultūras normas jāievēro. Kekss ar pleijeri ausīs skatās tev virsū un nereaģē. Pēc tam kad kaut ko paprastu šis ar tekstiem "nu kas ir, ko atbrauci, ā izpūtējs dir$ā" vai tml.. paziņo, ka šiem nav ne laika ne vēlēšanās neko skatīties. Pierunāju šos uzbraukt uz bedres lai paskatās - tomēr man ir replacement detaļas ko easy vietā uzlikt.. Nē nē, tur bez metināšanas nekādīgi... Beigās aizsūtīja mani pie kaut kāda blakus pīpējoša koriša, kurš, cik saprotu, ar šo kantori nesaistīts.. Šis apskatās, tad paziņo ka viņš ir pālī un viņa korišs garāžā arī nav redzēts kopš vakardienas.. Vismaz jautrības netrūkst :-)
ivka @ 24.augusts 2005 18:44
Visi komentāri
 
Master_D 25.augusts 2005 13:46
0 0 Atbildēt

Pricājies ka nepārplīsa tā zobsiksna.

Man vajadzēja auto bamperi pārkrāsot. Auzbraucu uz vietējo servisu Slokā (tagad laikam nosprādzis jau) - a tur krāsotājs, onka pilnīgā bezfilmā. Stāv, grīļojās. Es viņam saku, ka bamperi vajag zilā krāsā nokrāsot, zik maksās, krāsu nopirkšu, utt.
Šis stāv, grīļojās. Tad paziņo, ka krāsošot melnu. Būšot smukāk. Es viņam saku, ibio, man zilu vajag, aizmugurē bampers zils, mašīna zila... šis saka, ka arī aizmugurējo bamperi melnu nokrāsošot un ja gribot, ap arkām arī melnas svītras uzvilks.
Tad atnāca divi keksa kolēgas un aizvilka to Pikaso gulēt.

:)))

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti