Lasītāju atsauksmes par uzņēmumiem

Ķīpsala - auto Autoservisi Atz. 4
Matrožu iela 9, Rīga Tālr.: 7613902
Nu tā, Respektīvi pagaidām veirāk par kādi 4 no 10 nu nekāa nesanāk, tad jau redzēs, varbūt labosies: Situācija sekojoša: Kaut kā neveiksmīgi sanāca ne'iziet tehnisko apskati - visādu atgāžu pa daudz - aizbraucām uz diagnostiku - LamdaZonde jāmaina. Kā teikts, tā darīts, nopērkam jaunu un pa ceļam uz CSDD sanāk ka viens no izdevīgākajiem maiņas punktiem kur ir arī atgāzu mērītājs un visas štelles, lai ieriktētu Opel Astra ar Ecotech dzinēju izrādās Ķīpsala - Aizbraucam, mehāniķis (pa automobīļu elektronisko daļu) veiksmīgi nomaina Lamda zondi, pieslēdz pie stenda - viss it kā OK, tikai biki biki kaut kas ne tā - līdz šai vietai būtu 7, bet nu sākas pats interesantākais - It kā sveces vainīgas - nu ja jau sveces - nu ja vari - nomaini - Jaa ok, saka mehaniķis, fiksi pēc atslēgām un skrūvē tik vaļā - pirmo izdodas atskrūvēt, otrā nepadodas, trešā arī nekādīgi, ceturto gan veiksmīgi nomaina. Paliek divas sveces uz jautājuma ziimes - tās tiek sapūstas ar visādiem šķidrumiem un pēc kāda laika zinošais meistar paņem kārtīgus instrumentus, sakopo spēkus un neko nebrīdinot par iespējām ko sabojāt tik pie darba - Knikts, knikts - 2. un 3. sveces galviņas ar elektrodiem paliek rokās a viitnes - motora galvaa!!!!!!! Nu ko nu - kaut kas jādara lietas labaa - papuulaas papuulaas un ar visaadu skruuvgriežu un seškanšu iedzīšanu atlikušo sveču daļās izdodas vienu no svecēm dabūt ārā - bet vītne - nelietojama, pie otrās sveces tiek aplausts seškantis, kas paliek motora galvaa - un seko teksts - - nu jāgriež jaunas viitnes, te vairs neko nepadariisi. Mēes varbūut it kāa varēetu ko dariit, bet jāņem nost galva - tas ir dārgs prieks. Virpotāju mums nav, kas varēetu izvirpot jaunu pāreju un vīitnes, tādu instrumentu mums it kā nav utt utt - nu un taa sanaacis (tas viss norisiniaajaas šodien) ka esmu palicis ar auto, kuram norautas sveču viitnes, vienaa caurumaa aplausts seškantis un serviss neko nevar dariit. Gluži jau nav tā ka nevar darīt - viņi bij ar prieku ņemt autiņu uz remontu, bet ar nosacījumu ka jauc nost visu galvu un tad skataas un domā ko var darīt lietas labā - uz reiz viņi nemācēja paskaidrot ko un kā taisās labot, kā arī cik tas varētu maksāt. Uzzināju citos servisos, ka ar labiem meistariem - pastāv iespēja salabot neņemot nost motora galvu, jo tomēr kāds laiks un nauda vajadīga, lai visu motora augšu pārvāktu. Biki pakasiijaamies, servisa direktora nav, buus tikai riit - nu redzees, naacaas atstaat auto pie šiem pa nakti, ka tik tie šrota vīriņi pa nakti neuzdarbojas, neizjauc vēl manu opeli. Luuk taads tas staast, ka pat nezinu ko iesāakt - Dievs viņu zin kaa beigsies sarunas ar servisa vadīibu, ko šie teiks, jutiisies vainiigi vai nee?? un Dievs viņu zina kā šādu auto salabot tagad!!! Cik noprotu motora galvas šadiem aparātiem nav no lētajām un ne īpaši bieži sastopamas.
cunca @ 31.augusts 2005 20:32
Visi komentāri
 
Master_D 1.septembris 2005 9:39
0 0 Atbildēt

Ej tu nost! Tev nekas nav jāmaksā, ja tie āpši sapish tavu auto!!!!

Piedraudi, ka viņus tiesā iesūdzēsi, ja šodien pat uz sava rēķina nesavedīs visu kārtībā!

vāks!!!

Master_D 1.septembris 2005 9:43
0 0 Atbildēt

Tev tagad vajag juristu, nevis servisu :(

kaspx 1.septembris 2005 10:06
0 0 Atbildēt

Dari tos darbus pie oficiālajiem OPEL un rēķinu lai maksā Ķipsala (nu vai uz pusēm maksājat). Iespejams ka vinji galvu nost nenjems, ir speciali remontkomplekti un tehnologijas kas nav Vasajas servisos (karai auto markai ir savadaki)

flush 1.septembris 2005 10:41
0 0 Atbildēt

pa muti vecim, kas nolauza, pa kungi servisa direktoram un lai taisa

SteelRat 1.septembris 2005 10:42
0 0 Atbildēt

ar brataniem un bitaam aizbrauc aprunaajies par kompensaaciju

denderjans 1.septembris 2005 10:43
0 0 Atbildēt

idiotisms. toč meklē juristu. es tavā vietā nah apgrieztu kājām gaisā to servisu. kaut gan.. sākumā vajag mierīgi aprunāties ar pašu galveno - izstāstīt savu sāpi - jūs sapisāt manu autiņu, paši tieciet galā - atvelciet kādam no algas, vai lai taisa uz sava/kantora rēķina - vienalga. ja mierīgi nesanāk - pastāsti par draugiem ekonomikas policijā.

pinguin 1.septembris 2005 10:44
0 0 Atbildēt

Opeļiem pat sveces pierūsē??!!!

em 1.septembris 2005 11:37
0 0 Atbildēt

tās sveces jau iepriekš noteikti bija šķibi ieskrūvētas tapēc tāda šaize !

primo 1.septembris 2005 11:42
0 0 Atbildēt

neņemot nost galvu, nekas labs nesanāks. uz fiksajiem variantiem neparaksties. pēc remonta obligāti jāpārliecinās vai galvā nav kāda mikroplaisa.

626 1.septembris 2005 11:58
0 0 Atbildēt

steel variants ir otrs un efektiivs peec mieriigas aprunaashanaas.tikai vai ir atieciigie bratoki?

curmis 1.septembris 2005 12:12
0 0 Atbildēt

Jūs domājat, ka citur tās sveces mierīgi ņemtu un izskrūvētu?

Yonas 1.septembris 2005 12:44
0 0 Atbildēt

Vo vo, citur tāpat neizņemtu. Un nekas tur nav šķibi ieskrūvēts, vienkārši mašīnas saimnieks braucis tik ilgi, kamēr vairs nav normālas atgāzes un sveces iecepušās. sveces jāmaina savlaicīgi - viss, ko varu ieteikt.

cunca 1.septembris 2005 13:14
0 0 Atbildēt

Saprotu ka masiinas saimnieks ir bijis aaksts, bet taa nu sanaacis, ka mums sis auto pieder kaadus triis meenesus - respektiivi par auto staavokli priekstats aptuvenais un par to kad bija mainiitas peedeejo reizi seveces - arii nekaadas infas - taadeel sii proceduura bija paredzeeta, pirms tam bija braukusi sieviete, cik noprotu - ko sai kaadaa servisaa bija staastiijusi, to taa arii dariijusi, pati jau saubos ka liidusi un ko auto kimereejusi.

denderjans 1.septembris 2005 16:21
0 0 Atbildēt

imho normāls meistars, kas savā arodā strādā ne pirmo gadu, viskautko ir redzējis, un šī nebūt nav tik reti sastopama situācija. principā tā nav klienta vaina. es atnāku kaut ar piedirstu motortelpu, serviss apskatās kas un kā, pasaka cik kas maksās un tad tikai remontē nevis sāk kaut ko darīt un tad pasaka ceņņiku..

ursis 1.septembris 2005 20:12
0 0 Atbildēt

uuuja braukt virsuu vecim ,ka shis gribeeja nomainiit sveces. es saprotu saapi,bet vecis tak nav vainiigs.

tik parasti atmirkt atstaaj uz nakti,un vinja kljjuda ir taa ka redzeedamas ka neskruuveejas - vienalga centaas vinjas izskruuveet...

te jaameegjina rast kompromisu...

316i 5.septembris 2005 9:22
0 0 Atbildēt

mens gribeeja kaa labaak , sanaaca kaa vienmeer:(

Master_D 7.septembris 2005 14:46
0 0 Atbildēt

Kā tas stāsts beidzās?

triumphs 12.septembris 2005 21:38
0 0 Atbildēt

kaut kaads sviests,bet jebkurā gadījumā vainīgs serviss

vebs 19.septembris 2005 13:22
0 0 Atbildēt

nu galīgi neiet.....

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti