Lasītāju atsauksmes par uzņēmumiem

GrossAuto Autoservisi Atz. 4
Ķengaraga
Pec profesijas esmu datoru vecis, ar masinam pieredzes nav nekadas. Iegadajos nesen jaunu autinu 5 gadus vecu Hondu Accordu, zinaju ka atinam janomaina stab.atsaites pr.kr+aizmugurējā labā arējā pusass put.gumija un zobsiksna. Pie reizes piekodinaju lai katram gadijuma veic Ritosas dala diagnostiku. Rekinajos ar kadiem 120 un vairak latiem (aptuveni). Nakama diena man zvan grosa cilvecins, ka viniem liekoties ka vajag nomainit ari bremzu diskus un klucus, uz jautajumu vai tiesam vini ir jamaina, tie saka obligati, galigi beigti. Pie sevis nodomaju it ka ar bremzem viss bija kartiba....Nu labi saku lai maina cik naudina bus, atbild ap 300 latiem kopa. Okei nosplavos lai taisa, jutu velk mani ap pirkstu. Pec trijam stundam zvana ka masina ir gatava bet disku nav uz vietas , virposot pasi, pec paris stundam bus gatava tame (bet lai rekinas jau uz 350LVL). Pec paris stundam zvana ka masina ir kartiba, bet javeic savirze, blin, labi lai veic. Prasu cik bus rekins , man jau atbild 400 lati....!!!!! Es panika, ieberzos konkreti. Vakara dotos uz turieni panemis naudu 400 . Iedot man rekinu tur jau summa ap 425 lati un jau ar atlaidi 56 LVL . Kopa iznak ka viss pasakums izversas no paru detalu nomainas lidz 470 latiem. Es siem saku jums ko cenas te aug ka senes, Jus man te visu ritoso dalu nomainijat un cakarejat man pratu. Teicu ka neesmu kargins, man bija vajadziga konkreta tame. Bet ne ik pec stundas cenu celt. Smejoties saku motoru ari mainijat, atbild ja vajag nomainisim!!!.... . Ta ka ta iesaku visiem kuriem pieredze ar autiniem ir pasvaka (visi mes macamies). Tad pirms griezoties servisa nemiet lidzi cilvecinu kurs saprot autinu remontos, jo var sanakt ka man.
Zanzibar @ 21.janvāris 2006 14:20
Visi komentāri
 
Master_D 23.janvāris 2006 9:01
0 0 Atbildēt

Nebrauc uz turieni remontēt auto. Vienkārši nebrauc.

Protams, ka tevi paņēma pēc pilnas programmas. Izdruka ar darbiem / cenām ir?

jaaanis 23.janvāris 2006 13:29
0 0 Atbildēt

Es arī varu teikt nebrauciet uz gross. Pietam Ķengaraga gross skaitījās tas labākais no visiem grosiem :) :D

djgaca 24.janvāris 2006 15:15
0 0 Atbildēt

Es ar par to ka uz grosu nav vērts braukt. Man vienreiz naktī izpūtējs bija nokritis, un tā kā atrados blakus grosam uz zemzaru ielas iebraucu lai šie pieliek. viss proces aizņēma 10 minūtes un maksāja man tas 30ls. tāmē bija ierakstīts 15ls meistara darbs + 12ls telpas + 3ls kautkāda tur rezerves daļa.

ivka 25.janvāris 2006 18:53
0 0 Atbildēt

Hmm lai no šādām situācijām izvairītos, vēlams ir katrā servisa apmeklējumā pieteikt meistariem izdarīt vienu un konkrētu lietu, un visus šitos tekstus "mums liekas ka vajag vēl to un to arī izdarīt" vienkārši neņemt pierē, savādāk līdzko šie sajūt $$$ smaku, tā nepakautrējas noslaukt. Cik reiz pašam nav bijis, ka servisi diagnosticē visu kas ienāk prātā... Ja par auto uzbūves niansēm nav zināšanu, tad nav slikti dabūt diagnozi no vismaz diviem servisiem - ja abi saka ka viena lieta kaput, tad laikam jau tā arī būs..

rashns 8.februāris 2006 10:00
0 0 Atbildēt

man ar nepatikamas lietas asociejas ar gorss,bet nu jau paris gadus man tur strada pazinja,nu jau divas:) un tad darbs tiek izdarits normali un galvenais tiek liela atlaide un cenas uzreiz ir normalas:)taka jamekle servisi kur kads pazistams,savadak bus tikai naudas nokasana un nekds labais darbs nebus padarits

katob 14.februāris 2006 19:20
0 0 Atbildēt

Losis tu esi,ja nav nauda kur likt atdod man.Ir aitas ir cirpēji.
Tāpēc iesaku auto taisīt pašam.

316i 25.februāris 2006 7:43
0 0 Atbildēt

kur? dziivoklii?

azats 11.marts 2006 21:39
0 0 Atbildēt

Blin......aizvedu vienreiz mashinu...uz kad teica cik jamaksa (ap 500) panemu - uzliku uz evakuatoru un aizvilku uz savu ventspili un pie vieteja mastera par 70Ls viss tika sataisits :)
un vaina pat nebija ta ko tie duraki man meginaja ieskaidrot!!!!!!!1

SUXXXX

CyberGhost 24.marts 2006 9:16
0 0 Atbildēt

lūdzu nejauciet kopā divas dažādas firmas!
AutoGross un Gros Auto ir divas dažādas firmas ar pavisam citiem īpašniekiem!

rolixzs 8.janvāris 2007 14:13
0 0 Atbildēt

Vajag tik tureeties pie savas probleemas un lai tik shie tur vaaraas, bet nedriikst ljaut vinjiem tur labot simtiem lietu, taa jau vinsji paarlasiis visas detaljas kas kaut bik aizdomeegi izskataas!

Edgars25 21.augusts 2007 16:30
0 0 Atbildēt

Nezinu gan, man Gross Auto servissā (Ķengaraga) ir bijusi tikai pozitiva pieredeze. Ar savu iepriekš. auto braucu pie šiem ar it kā lielu šaizi(1.likās ka jamaina bremžu uzlikas(izradas tikai japielej škidrums) 2.reize ar divainu troksni aizmugure, kuru izraisija kautkads atdalijies bleķis no bremžu trumulja.) Un vienmer viss ir bijis zolidi un korekti.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti