Lasītāju atsauksmes par uzņēmumiem

balta Apdrošinātāji Atz. 2
07.03.2006 veeleejos pagarinaat/atjaunot vai kaa savaadaak to nodeeveet OCTA polisi. Taa kaa autovadiitaaja aplieciiba man nesen un auto ar, tad shii buutu bijusi tikai treshaa OCTA polise, kuru peerku BALTAa. Veeleejos atkal polisi uz 3 meeneshiem, kura pirms tam aba sreizes prasiija 13,xx Ls ieguldiijumu. Nekaadi negadiijumi man nau bijushi, bet shodien man BALTA pazinjo, ke es redziet esu riska grupa un man jaamaksaa 22,xxLS. Meeginu noskaidrot ar ko tad es taa izceelies, bet nu neko sakariigaaku par : jums mazs staazh neizdzirdu. Darbniece pat laipni ieteica paintereseties citaas apdroshinaashanas sabiedriibaas:) Protams apstaigaaju tuvumaa esoshas apdroshinaashanas sabiedriibas(BALVA, ERGO) un visaas man sho polisi bija gatavi paardot par tiem pashiem 13,xxLS. Gribeetos zinaat uz kaada pamata balta izdomaaja "nopleest" 9Ls vairaak?
admlv @ 7.marts 2006 17:53
Visi komentāri
 
Master_D 8.marts 2006 14:03
0 0 Atbildēt

muahahahahahaaaaa

Ingaaaaa 13.marts 2006 10:30
0 0 Atbildēt

es vispār vairs baltā nedrošinos, tur ir tādi ceņņiki!!!! parasti Parexa vai BTA, pretimnākoši atsaucīgi uutt, un ja stipri labi parunā, tad arī atlaides iedos:)))

Roneens 14.marts 2006 15:21
0 0 Atbildēt

OCTA parasti pērku Parex-ā. Ātri, bez probž., tikai (tagad) jāskatās/jāraksta iesniegums, lai pārceļ (uz augstāku)kategoriju no kāda iepriekšējā autiņa, saistībā ar jauno sistēmu BONUS-MALUS.

Pirmais 7.aprīlis 2006 17:53
0 0 Atbildēt

balta vispār ir tā vieta, kur mani vairs neviens nedabūs iekšā, pat ja tā būs pēdējā vieta uz zemes...
ir personīga negatīva pieredze... lai ko citi labu stāstītu par to kaktu kantorīti...

Tipa 1.februāris 2008 13:11
0 0 Atbildēt

Jap, BALTAI ir tāda stratēģija/politika. Man tur viens paziņa strādā. Ir tā saucamā riska grupa-autobraucēji ar mazu stāžu+vecumā jauni. Šie divi savienojumi palielina risku uz autonegadījumiem. Un viņuprāt nebūtu godīgi un izdevīgi šai riska grupai piemērot tādus pašus nosacījumus kā pārējiem. Nu es te tā sarunvalodas līmenī uzrakstīju kā to man paskaidroja....... ;)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti