Lasītāju atsauksmes par uzņēmumiem

SOS WWW Automazgātuves Atz. 10
Pļavnieki, Keldiša 16 Tālr.: +371 7171888
Neskatoties uz visām iepriekš dzirdētajām sliktajām atsauksmēm jutos patīkami pārsteigts. Vieglā auto mazgāšana 3.50 (Vasks+1LVL)\ Turpat ērta kafejnīca ar ļoti OK cenām uz drinkiem, pie reizes redzi no augsas to, kā tiek mazgāts tavs auto. 3reizes esmu bijis, visu laiku pakalpojuma kvalitāte ir uz 10!!! Viss ir nomazgāts, durvju arkas un bagāznieka vāka atvere tiek noslaucīta, auto nosusina-nepalaiž uz ceļa slapjul. Pirms iekāpšanas pie durvīm noliek paklājiņu-lai nav ar slapjām kājām jāpiežļurgā paklājiņi-sīkums, bet patīkami.... Turpat visu laiku ir maiņas vecākais kas tiešām kortekti uzmana lai viss tiktu nomazgārts, nosusināts u.t.t. RESPECT.... P.S. Vieniigais miinuss- ne es viens zinu to vietu- nereti gadās baigās rindas....
mazdainis @ 29.marts 2006 12:38
Visi komentāri
 
djgaca 29.marts 2006 23:16
0 0 Atbildēt

Cena gan tāda astranomiski augsta!

mazdainis 31.marts 2006 10:28
0 0 Atbildēt

Astronomiski augsta? Visur Rīgā, kur daudzmaz normālā vietā veicu CARWASH tā piķo.
AUTO RINGĀ pat 5.50 ar vasku ja nemaldos.

Būšu pateicīgs ja pateiksi kur ir kāda lēta/sakarīgas kvalitātes automazgātuve kur automazgāšanu neveic nošmulējušies ļoļiki kas pie pirmās iespējas ieraus nāsīs kaut ko no salonā atstātajām lietām.

P.S. Cik zinu uz krāsotāju ielas laikam ir sakarīga automazgātuve, pa 2.50, bet man tas nesanāk pa ceļam.

djgaca 7.aprīlis 2006 0:46
0 0 Atbildēt

Uz valdiķu ielas, neatceros kā saucas bet, biezi reklamējas. 3ls bez vaska ekspres mazgāšana, bet vasku nemaz nevajag, jo šmpūnā sastāvā esot vask. Uz krastenes Neste benzīntankā 2.50ls bez vaska(kvalitatīvi nomazgā dienas maiņa, ja mazgā pa nakti, tad kvalitāte pasūdīga)

Storms 1.augusts 2006 12:13
0 0 Atbildēt

SOS Pļavniekos pa šo laiku ir nolaidies kvalitātē un pacēlies cenā. Tagad mazgāšana + vasks maksā 5Ls un pagājušo piektdien skuķis ap manu autiņu staipīja gumiju 40 (četrdesmit!) minūtes. Bet toties nekas acīs neiekrita pie kā piesieties ka slikti nomazgāts.
Pāris mēnešus atpakaļ gan autiņš tika palaists ne līdz galam nožāvēts un ar nenomazgātiem spoguļiem.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti