Lasītāju atsauksmes par uzņēmumiem

"Note" Autoservisi Atz. 1
Duntes 11
noleemu izliidzeeties sencim un nomainiju ziemenes uz vasareneem- pats uzstelleeju diskus, bet naakamajaa dienaa konstateeju ka viena riepa laizh. Aizbraucu uz Duntes ielas "Note" riepu centru. 3Ls, salaapija un viss ok. aiznaakamaa dienaa(mashiina nostaaveeja) "sataisiitaa" riepa pa pusei nolaidusi. Ieveeroju ka veel viena riepa nolaidusi nedaudz un braucu atkal pie viniem. tad nu saakaas. atziit ka nav maaceejushu sataisiit negribeeja iisti, bet taisija... stundu notuseeju tur un vini veel nebij pat pirmo no divaam sataisijushi(vini tur bij 5 darbinieki, no kuriem viens straadaaja un 4 ik pa briidim kko padarija(slaucija servisu un mazgaja gridu). peec pusotras stundas vini man paskaidroja ka laikam nesanaaks sataisiit to vienu riepu, tagad nu kjersies otrai klaat. njemot veeraa ka man peec 10min bij jau jaabuut paardaugavaa pastriideejos ar viniem. beigaas nospriedu ka tad to paariiti ar riepaam nomainiishu. tur nu arii zoliidi- vini nolaida 10%. uzstelleeja un aizbraucu. ok, zinu ka vainiigs esmu arii pats, jo nepaskatijos(biju paaraak sastresojies par to ka kaveeju), bet- riepas bij uzliktas mazaaka izmeera, bet tas ka mashiina 4x4 bij raxtiits visaas malaas(4x4 jaabuut vineaadam izmeeram). ok, tas veel taa, jo nu pats mulkis biju un vini arii. lielakie briinumi radaas peec kaadaam 2 nedeeljaam, kad viena no riepaam saaka "mest" aizbraucu uz citu servisu, tur nonjeema riepu un pateica- 73.gada modelis!!! taadu pat piemekleet nevar vietaa. vaardu sakot- visi kordi sapliisushi no vecuma.
Jancix @ 9.jūlijs 2006 1:10
Visi komentāri
 
peksiic 14.jūlijs 2006 16:14
0 0 Atbildēt

muuhaahaa :D:D:D 73.gada modelis :D:D:D:D

laikam no namiibijas sarkanaa krusta kraajumiem :D:D:D

Jancix 25.jūlijs 2006 9:53
0 0 Atbildēt

aaha.. iedomaajies manu sejas izteiksmi, kad to uzzinaaju!!! :)) nu ok, redzeeju ka taas riepas nav jaunaakaas paaudzes(un nemaz taadas arii nevajag, ar to auto netiek paaraak aktiivi braukaats), bet 73aa... droshvien Trabantam noceltas! :))

murlis 27.jūlijs 2006 20:11
0 0 Atbildēt

Note ir sviestains kantoris! Pats tur pāris reizes mainīju eļļu, bet katru reizi bija problēmas, tad nu tur vairs neiegriežos.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti