Lasītāju atsauksmes par uzņēmumiem

RFG Līzinga kompānijas Atz. 6
Visvalža 7, Rīga
Ilgi domājot beidzot saņēmos pirkt mazlietotu mašīnu. Tā kā nevaru sakrāt naudu uzreiz tādam pirkumam, tad izdomāju kārtot līzingu. Sameklēju mašīnu, sāku meklēt līzinga kompāniju. Visas līzinga kompānijas sola 1-3 dienu laikā visu nokārtot, bet vispievilcīgākā pēc procentu likmes un termiņa viena diena likās Rigas finansu grupa. Sāku kārtot papīrus- uzrakstīju iesniegumu, izziņu no darba un mašīnas tehnisko apliecību iesniedzu. Nepagāja pat stunda man zvana viss ir kārtībā man piešķir līzingu, priecīgs, aizgāju parakstīt līgumu. Tad sākās. Līgumu sagatavoja ātri, bet notāra apstiprinājumu vajadzēja gaidīt 3,5 stundas (vienkārši lai uzspiestu zīmogu) Atvadoties apsolīja, ka nākošās dienas pēcpusdienā būs mašīna, ar ierīkuotu signalizāciju un pārrakstītu uz mana vārda. Pienāca nākošā diena, neviens nezvana, vakarpusē zvanu neceļ, sāku manāmi uztraukties. Zvanu vēl nākošajā dienā no rīta paceļ sekretāre, kas neko nezin sola painteresēties un pārzvanīt, nezvana, pēc 4h zvanu pats. Tagad pēkšni tas cilvēks, kas dzen mašīnu uz CSDD ir saslimis. Bet apsola, ka būs līdz vakaram viss nokārtots. Bet protams tas nenotiek. Nākošajā dienā agri no rīta man zvana mašīnas pārdevējs, es viņam izstāstu, kas un kā. Vīņš saka ka šajā kompānījā pazīst kādu cilvēku un visu nokārtošot. Tā arī notiek. Mašīnas pārdevējs bija sazvanījis RFG izlamājis un man pēc 3h bija mašīna. Paldies mašīnas pārdevējam. Līzinga kompānijas visas ir vienādas sola ātri, bet neviena nesteidzas izdomājot stulbus attaisnojumus. Bet lieku 6, jo loti ātri tika nokārtotas formālās lietas.
andriics @ 27.septembris 2006 15:20
Visi komentāri
 
Mr_JMT 30.septembris 2006 9:42
0 0 Atbildēt

gadaas, nedaudz birokraatija tur ir, bet ja ar placi vai salonu ir sadarbiiba tad vinji pashi tur tiek galā ar papīriem un tu tik gaidi kad atzvanīs...

bet ātri tur toč nekas nenotiek :)

admlv 16.oktobris 2006 16:37
0 0 Atbildēt

nu es njeemu auto liizingaa caur GeMoney. Liizingoshanas dienas riita jau bija ieprieksh atrasta mashiina, uz kuras staaveeja veel sarkanie nummuri. 10 no riita saaku kaartot liizingu un ta uz 16:30 man jau tika atdotas atsleegas un uz auto jau nummuri un visas formalitaates csdd nokartotas. Ilgaakai gaaja notaars - 4 h lai uzsistu shtempeli un uzkjekseetu paraxtu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti