Lasītāju atsauksmes par uzņēmumiem

BM AUTO Autoserviss WWW Autoservisi Atz. 2
Man ir E46 diizeliits, nobeidzaas augstspiediena sūknis, gribēju kārtīgi saremontēt, tāpēc izvēlējos profesionālu servisu BM Auto (BMW centrs). Nomainija man sūkni(1350LS), bet mašīna neiet kā vajag un motors baigi skaļi sācis rūkt, viņu diagnostika uzrāda, ka jāmaina turbīna(1500Ls), es tam nepiekritu un aizbraucu uz citu vietu pārbaudīt turbīnu, tur man atbildēja, vai kā mēs tevi gribētu apkrāpt, bet turbīna ir kārtībā, braucu atpakaļ uz BM Auto, viņu mērierīces atkal neko neuzrāda un stāsta man, ka tā jābūt, pieteicos uz Permalat servisu un tur pēc diagnostikas uzrāda, ka nepareizi uzstādīts sūkņa aizdedzes moments, tapēc motors nevelk un tik skaļi rūc, biju atkal BM Auto, atkal kārtējās pīlītes piepūta pilnas ausis un nekā!! Vēl viņi man mainīja labā riteņa apakšējo stieni, kā jau parasti pēc tādiem remontiem jāregulē savērsums. Tagad braucu ar šķību stūri un noēstām iekšējām riepu malām, jo pēc viņu teiktā manai mašīnai savērsumu nevar noregulēt, jo esot bijusi sista, tad rodas jautājums, kā es iepriekš nobraucu 25000 km un man riepas neēda, stūre bija taisna un pa labi nevilka, toties tagad pēc 1000km man ir noēstas riepu iekšējās malas. Vēl man bija problēmas ar pečkas ventilatoru, brīžiem apstājās, viņu diagnoze - jāmaina ventilators (450LS), es atkal nepiekritu, kā gan viņš var būt beigts, ka apstājas un tad atkal ieslēdzas. Pārbaudīju citā servisā, izrādās jāmaina kaut kāds relejs (6Ls). Te nu tev bija BMW dīleris Latvijā!!!!
lasītājs @ 12.jūnijs 2007 12:27
Visi komentāri
 
Bolzens 13.jūnijs 2007 8:25
0 0 Atbildēt

Visnotaļ nožēlojami. Vienīgais, ko varu teikt, labi, ka man nav BMW :)

SMart7 13.jūnijs 2007 8:31
0 0 Atbildēt

Jā, pretīgi!

Norxxy 15.jūnijs 2007 21:17
0 0 Atbildēt

Teikshu godiigi... taa ir iestaade jaunajiem un bagaatajiem krieviem, kam ir pofigs kaa un par cik, galvenais lai sataisa taa, ka masiina ietu. Vienreiz veicu tur diagnostiku, bet rezultaatus vini pat nespeeja sakariigi izskaidrot. Iedeva lapinju ar kaut kadiem merijumiem, kurus bez zinaashanaam specifiskaam nolasiit nevar un apakshaa aptuveni 5 rindinjas garu tekstu, ko krievu meistars savaa negliitajaa rokrakstaa uzskriceleejis taa, ka izlasiit nekaadiigi. BM uato ir serviss tiem, kam neinteresee nekas no tehnikas bet ir daudz naudas. Fakts.

kaifarix 18.jūnijs 2007 15:01
0 0 Atbildēt

Nu bet tu taču vēlējies "kārtīgi" saremontēt!

Norxxy 25.jūnijs 2007 22:33
0 0 Atbildēt

Un es to arii izdariiju :) bet ar savaam un krustteeva rocinaam un ar 5reiz mazaakiem izdevumiem :)

DM 2.jūlijs 2007 11:42
0 0 Atbildēt

Briesmīgā stāvoklī tas tavs BMW, skaļi rūc stūre velk pa labi, riepas noēstas utt, un tādi pa ielām braukā :)
Man liekas, ka tajos dīleru servisos vispār māk tikai eļļu, filtrus un dažas ritošās detaļas nomainīt, kā lietas nopietnākas, tā sāk pīlītes idomāt.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti