Manā skatījumā tur visi savējie
Plus, ja mūsu tur nebūtu pa vidu, Skeram droši vien savu "dēlēnu" būtu iekaustījis, Kupsi izsūtījis, Zvērus aizbiedējis
Manā skatījumā tur visi savējie
Plus, ja mūsu tur nebūtu pa vidu, Skeram droši vien savu "dēlēnu" būtu iekaustījis, Kupsi izsūtījis, Zvērus aizbiedējis
Yonas rakstīja:
pozitiivais rakstījaorry, ka bildes bik miglainas...kā nekā krēsla...kustība...un jūs jau tādi baigi zibenīgie...
Tātad - maisam gals vaļā...
pirmais dzeltenais PN krekls ir iefiltrējies, tagad sekos pārējie
Es vakar diemžēl tikai 20.00 beidzu darbu....
tāds pārguris, pārguris, un bij jau tumšs....
Sviestc rakstīja:
Es vakar diemžēl tikai 20.00 beidzu darbu....
tāds pārguris, pārguris, un bij jau tumšs....
es tik kaut kādos 20.30 no rīgas izbraucu...i visu paspēju...atrunas atrunas...
bet vispār...kantaino tur jau tā pietika...
Yonas rakstīja:
tu jau droši vien brauci ar auto....
jā...tas varētu būt iemesls...
BTW par pasākumiem runājot varu pačukstēt, ka sportisti no BMW puses šodien piedāvā ierobežotam (!) skaitam interesentu pabraukāties pa Biķernieku trasi. 19.00-20.00 maksā ap desmit Ls, obligāti nepieciešama ķivere, notiek tas kopā ar sporta autiņiem, bet tas netraucē. Ja ir interese, jābrauc iekšā Biķernieku boksos un uz vietas jāmeklē kāds atbildīgais, nepazudīsiet. Pagājušogad ar 9000-o izgāzu, sajūtas vārdiem neaprakstāmas, bīstami, bet iesaku!
Obligāti kaska??
Nu tad tas pasākums ir laikam pārāk ekstrēms gan man, gan manam vienīgam auto......
Glābt var nevis kaska, bet gan KASKO
Sandriko rakstīja:Glābt var nevis kaska, bet gan KASKO
kasko sporta trasēs naf spēkā, škiet....
Man paveicās! Pie visa vainoju servisu, ka laikā netiku uz trasi un nesalauzu auto un nenobraucu riepas. Par to servisa darbonis, neminēsim skaļi viņa vārdu, jo viņam gandrīz nav nika, bet patīk kamasutras numurzīmes, solījās sarunāt ar atbildīgajiem, ka mēs uz trases tiekam atsevišķi. Esmu gatavs braukt vēreiz, man šoreiz arī patika pat malā stāvot un ostot dūmus, degušas riepas un apsvilušus sajūgus
SuperZigis rakstīja:mjā....ar cik ta ZB pazaudēja šoreiz
a tas, ka Pozy pie vācu auto spēlē, ir pareizi....TIKAI Pozy atlikt runas par Saobaba iegādi, dabūsi pendeli !
nekuja nepazaudeeja bij laba draudziibas speele, gan saabi gan mb bija abaas pusees
nnuus, davai davai, ka4aa musiishus, marinee galjas un treshdien masee friciishus
eu peerkons, kaadeelj Tevi te neredz?????
varbūt vēl nav atkusis pēc ziemas
bizenajs rakstīja:nnuus, davai davai, ka4aa musiishus, marinee galjas un treshdien masee friciishus
Es tavā vietā te daudz neizrunātos- es esmu sacerējis daudz jaunas dziesmiņas un četerrindes par zviedru bāleliņiem.....
skeram rakstīja:
bizenajs rakstīja:nnuus, davai davai, ka4aa musiishus, marinee galjas un treshdien masee friciishus
Es tavā vietā te daudz neizrunātos- es esmu sacerējis daudz jaunas dziesmiņas un četerrindes par zviedru bāleliņiem.....
Nu ko lai tev saka - ZVĒRS!!!
blee, es jau paredzu eventuaalo daliibnieku skaitu
vai Tu jau esi sācis sildīt gaisu un smiltis?
Ne tikai sildīt, bet arī žāvēt
SuperZigis rakstīja:
a tas, ka Pozy pie vācu auto spēlē, ir pareizi....TIKAI Pozy atlikt runas par Saobaba iegādi, dabūsi pendeli !
Pozy vispār ir forš čalis...
pozitiivais rakstīja:
SuperZigis rakstīja:
Pozy vispār būtu forš čalis, ja vien tupus nečurātu...
rekaa laiks uzlabojas
Kredi magjistrs kaartiibaa????? ja ne, tad vairs nav ko mociities un jaabrauc sist bumbu!
Neko nezinu
Jagatavojas aiztstavet pirmdien un ir sadi tadi majas darbi
SAAB VOLVO MB sporta aktivitates
Tatad par savstarpejo volli un futeni ludzu sheit!