- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Plus, ja mūsu tur nebūtu pa vidu, Skeram droši vien savu "dēlēnu" būtu iekaustījis, Kupsi izsūtījis, Zvērus aizbiedējis![]()
![]()
![]()
Yonas rakstīja:
pozitiivais rakstīja:sorry, ka bildes bik miglainas...kā nekā krēsla...kustība...un jūs jau tādi baigi zibenīgie...
Tātad - maisam gals vaļā...
pirmais dzeltenais PN krekls ir iefiltrējies, tagad sekos pārējie
Es vakar diemžēl tikai 20.00 beidzu darbu....
tāds pārguris, pārguris, un bij jau tumšs....![]()
Sviestc rakstīja:
Es vakar diemžēl tikai 20.00 beidzu darbu....
tāds pārguris, pārguris, un bij jau tumšs....
es tik kaut kādos 20.30 no rīgas izbraucu...i visu paspēju...atrunas atrunas...
bet vispār...kantaino tur jau tā pietika...![]()
Yonas rakstīja:
tu jau droši vien brauci ar auto....
jā...tas varētu būt iemesls...![]()
Nu tad tas pasākums ir laikam pārāk ekstrēms gan man, gan manam vienīgam auto......![]()
Sandriko rakstīja:Glābt var nevis kaska, bet gan KASKO
kasko sporta trasēs naf spēkā, škiet....![]()
SuperZigis rakstīja:mjā....ar cik ta ZB pazaudēja šoreiz
a tas, ka Pozy pie vācu auto spēlē, ir pareizi....TIKAI Pozy atlikt runas par Saobaba iegādi, dabūsi pendeli !
nekuja nepazaudeeja
bij laba draudziibas speele, gan saabi gan mb bija abaas pusees![]()
bizenajs rakstīja:nnuus, davai davai, ka4aa musiishus, marinee galjas un treshdien masee friciishus
Es tavā vietā te daudz neizrunātos- es esmu sacerējis daudz jaunas dziesmiņas un četerrindes par zviedru bāleliņiem..... ![]()
skeram rakstīja:
bizenajs rakstīja:nnuus, davai davai, ka4aa musiishus, marinee galjas un treshdien masee friciishus
Es tavā vietā te daudz neizrunātos- es esmu sacerējis daudz jaunas dziesmiņas un četerrindes par zviedru bāleliņiem.....
Nu ko lai tev saka - ZVĒRS!!! ![]()
![]()
![]()
SuperZigis rakstīja:
a tas, ka Pozy pie vācu auto spēlē, ir pareizi....TIKAI Pozy atlikt runas par Saobaba iegādi, dabūsi pendeli !
Pozy vispār ir forš čalis...![]()
pozitiivais rakstīja:
SuperZigis rakstīja:
Pozy vispār būtu forš čalis, ja vien tupus nečurātu...
Jagatavojas aiztstavet pirmdien un ir sadi tadi majas darbi ![]()
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
2