Mani arī vajadzētu paķert.. no Purvciema vai no citas kādas vietas..?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Mani arī vajadzētu paķert.. no Purvciema vai no citas kādas vietas..?
Te Krancis (Gljuks ar parolēm)
Nu varētu kādu cilvēku savākt . Tikai kur un cikos? SZ draudzeni arī labprāt izvizināšu.
ja nopietni, tad iepostējiet cikos no kurienes jāpaņem un centīšos būt tik laipns un aizvest
Krancis
Kranci a no kuras puses tu brauc?
6599235. Braucu no Centra puses
aciimredzot SAABisti prot tikai alu dzert un gudri dirst.
zheel.
shogad izskataas, ka MB komanda buus nenjemama taas rindaas nu jau vismaz 4 Mipes, dazhi peidevaam arii veel augumaa padevushies
veel joprojaam nezaudeeju ceriibu, ka var nolasiities arii +/- normaala komanda ar SAAB sastaavu.
jaa, sezonu atklaajaam, taatad katra treshdiena uz 19, tikshanaas vietu mainiit nedriikst.
nu ko jauna nedeelja saakusies, jaunas domas praataa, gribeeshan kljuut labaakam, stipraakam, veiciigaakam utt))))
Nu tu dod Bizenaj , tadaa holadrunaa speeleet voleju , taa jau plaushu karsonja var tikt :_)
perkons rakstīja:Nu tu dod Bizenaj , tadaa holadrunaa speeleet voleju , taa jau plaushu karsonja var tikt :_)
ar palushu karsoni var ciiniities peec tam pirtinjaa un no pagaajushaas reizes nevien nav kritis
Nu, cik zinu, pagaajshnedeelj neviens neapslima, pat es, kursh speeleeja t-kreklaa un shortos....
Nu ja atskaita mani kurš vēl šodien slims, tad visi palika veseli.
Attaisnojumam gan jāsaka ka jutos slikti arī pirms pasākuma.
Slimo nedzeeraaji ,nepiipotaaji un ne........(te var turpinaat daudz un plashi ) , vārdu sakot veseliigaa dziives veida piekopeeji
P.S.
Mee arii shodien aizdomiigi sajutaas ! Laikam pirmdiena.
es jau redZu, kaa SAABisti gatavojas MB satriekt piishljos!!!
bizenajs rakstīja:es jau redZu, kaa SAABisti gatavojas MB satriekt piishljos!!!
Pie kā mani pieskaitīsi
bizenajs rakstīja:es jau redZu, kaa SAABisti gatavojas MB satriekt piishljos!!!
jaa jaaa ...ceriiba mirst pedeejaa
Nabadzinji
Rocinjas salst, kaajinjas salst, uudens kriit virsuu
Rokas nesals, jo taas buus atdauziitas.
A ja kaajas salsts, tad uzvelc zekjubikses kaa siikajiem velk
Nezinu kaa juus, bet es riitdien buushu
Kaa arii veicu teeva moraalaas staajas sagatavoshanu un profilaksi, lai vinjsh arii savaaktos un atbrauktu neskatoties uz laiku
a kaapeec tu domaa ka liis?
mnus visiem pumpeeties:-!!! lai vakaraa ir siltums iekshaa un kaajas nesaap!!!
Nu tad cik no ZB ir gatavi braukt? Ja atkal buus tik bize un mixeris, tad mees labaak to laiku pavadam Skeram pirtii, jo tas vairs nav MB vs ZB bet MBvsMB
nun blee, a savaa starpaa neveelaties pasportot, nu sliktaakajaa gadiijumaa, jeb juus tikai interesee mo4ilovo????
Zigi, tu vispaar nepird te...
Tu ko, tā pirts ir kulturāls pasākums ar cigāriem, daiļām meitenēm un filozofiskām sarunām par dzīvi un nākotni...
kurš brauc lūdzu paķerat mani uz astes..
Es šoreiz pass..
Jābrauc uz baznīcu †
SAAB VOLVO MB sporta aktivitates
Tatad par savstarpejo volli un futeni ludzu sheit!