Nu tad izskatās ka tas pasākums atceļās!
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Nu tad izskatās ka tas pasākums atceļās!
Kā beigās paliek ir šodien vai nav sporta diena!
Bet vispaar pasaakums notiekaas jo visamz 6 MB brauceeji ir
Nu un ja Audiks, Skirem un Ievish brauc, maybe Augusts arii, tad jau var uzspeeleet.
Taa ka es te veel pavakteshu un pirms 18:00 zvanu Bizem
Bet kaadam bus jaauznjemas naudas vaaksana.
Tātad kopsavilkums: Es, Audiks, Skirem, Augusts. No mūsējiem tas laikam ir viss? Merši būs 6 gab.
Būtu baigi labi, ja kāds padotu info par Skirema Nr., lai varu mutiski sniegt sīkāku info.
IeviSh_850 rakstīja: Tātad kopsavilkums: Es, Audiks, Skirem, Augusts. No mūsējiem tas laikam ir viss? Merši būs 6 gab.
Būtu baigi labi, ja kāds padotu info par Skirema Nr., lai varu mutiski sniegt sīkāku info.
9 282732
Mēs ar Andri šovakar nevaram tikt..
nu sho 3dien man itkaa nekas netraucee doties speeleet
Mani arī netrauces, ja nu vienīgi leitus!;-D
Mani arī netrauces, ja nu vienīgi leitus!;-D
Mēs ar Tauriņu piedalamies. Šovakar mēģināšu vēl pierunāt dažus cilvēkus papildināt Volvo blici!
Labas, sportisti!
Neskatoties uz to ka laiks neko labu nesola, vai šodien ko daram?
Ja nē tad, ir radies priekšlikums.
Jau labu laiku atvērušies kartingi Biķernieku kartadroma. Varbūt pārus braucienus šodien uzorganizējam?
Gribu pirti.. ja vajag varu arī kādu pakert.. ja būs jamaksā vairak par 5īti.. nebraukšu.
Daargie koleegas!
Peec apspriedes ar Bizenaaju un faktu izveerteeshanas.
Treshdienas pasaakumi tiek sleegti uz nenosakaamu laiku. Liidz ar to turpmaakaa speeleeshana Lilastee buus jaapiesaka jau iepreiksh jo 3dienas vairs nebuus muusu rezerveetaas dienas.
Slegshanas iemesls ir mazais apmekleetaaju skaits, kas vareteu buut skaidrojams veel varbuut ar ne tik silto laiku, bet drsohi vien jau katram ir savi iemesli kaapeec to neapmekleet.
pagaidaam viss
mixeris2 rakstīja: Daargie koleegas!
Peec apspriedes ar Bizenaaju un faktu izveerteeshanas.
Treshdienas pasaakumi tiek sleegti uz nenosakaamu laiku.....
Kā jau iepriekš minēju, galvenā problēma ir tā, ka daudzi (Arī es) Lilastes sporta pasākumus sāk uzskatīt par nerentabliem...... MBisti jau pagājušo gad piedāvāja atrast kādu alternatīvu Lilastei..... piem. Mežaparks, Murjāņi utt.
PS. Piedodiet, bet 25,- Ls ir drusku par sālītu...... ziemas laikā apsildāma skolas sporta zāle basketbola spēlei izmaksā tikai 11,- Ls, piedevām uz līdzjutējiem tas neattiecas.....
tas atkariigs kaa to uztver
Sporta zaalee desas nepacepsi
Ziemaa es arii speeleeju voliiti 1:30 un citreiz ilgaak par 12 Ls. Dala uz galvinjaam.
Nu paga, sporta zāli pieminēju, lai būtu iespēja salīdzināt cenu starpību/politiku.....
Bet lai skaidrāk izteiktu/pamatotu savu viedokli, pieminēšu vairākus iemeslus kuru dēļ Lilaste atbaida lielāko daļu sportot gribētāju:
- Pasākums notiek trešdienas vakaros un tikt līdz Lilastei ir čakarīgs pasākums (Sastrēgumi + 70 km ceļā);
- Apmeklētāju skaits pēc maksas pakalpojuma ieviešanas ir sarucis līdz minimumam....... kaut arī līdz tam nebija jūtama atbalsta no Vauvu puses....
- Atcerēsimies arī pasākuma pirmsākumus- nebija ne soda punktu, ne auto konfiskācijas, ne arī sutkas nedeva, ja kāds gadījumā desas cepot bija vienu aliņu par daudz izdzēris.....
PS. Apkopojot visu iepriekšminēto, sanāk ka pasākuma kopējās izmaksas (Ceļš, spēle, uzkožamie, alus.... utt.) izmaksā no 10 līdz 20,- Ls....piedevām, ja padomā, ka dotā maksa attiecas arī uz līdzbraucējiem/atbalsta grupu, tad es pilnīgi viņus saprotu, ka pazūd vēlme doties uz Lilasti.........
19-23-24, parasti sanaak 3-4 stundas, sveshaa teritorijaa, dariijaam visu, kas ienaaca praataa...
na haljavu i uksus sladkii....
ja taa buutu mana seeta, iespeejams, ka es pieciestu nereti aurojoshus, tai skaitaa es, kaklus, oopiitim ar vienu vasaru pietika, un pietika taadeelj, ka pasaakumi ieilga liidz 1-2 naktii, reizeem kaads palika pa nakti uttt...
taatad augstaak mineetais liek man domaat, ka pa 25 ls oopiitis ir gatavs to visu pieciest, ljaut izmantot dushas, tuseet 4 stundas...
neiespringstam. pasaakums ir sevi izsmeelis, diemzheel...
Nekas, tas bija pirmais etaps, kas nu, šķiet ir vairāk vai mazāk veiksmīgi, nodzīvots. Viss mainās un attīstās. Jebkurš regulārs pasākums ar laiku sāk apnikt un rodas vēlme to neapmeklēt. Gan jau kaut ko jaunu sabrūvēsim. Galvu augšā, dzikstele būs!
Labprāt pieteiktos uz Saab Kluba auto rallija komandu, protams ja mani tur kāds vēll grib redzēt....
Sviestc rakstīja: Labprāt pieteiktos uz Saab Kluba auto rallija komandu, protams ja mani tur kāds vēll grib redzēt....
Grib, grib, tikai pagaidām tuvākais iAuto posms ir nokomplektēts. Bet tas neliec mums veidot pastāvīgu Latvijas SAA KLuba rallija komandu- ar vismaz 5 gadu plānu kā Riga Rally Raid Team, ar bagātiem sponsoriem, pavadošo transportu, TV un mehāniķiem, nu lai viss kā pieklājas, brauksim uz Monaco, Saaremaa un Liepāju, visur!
SAAB VOLVO MB sporta aktivitates
Tatad par savstarpejo volli un futeni ludzu sheit!