1. termostati var buut sliktas kvalitaates,a lja vaacijas.
2. ja otrs uzvedas taapat tad ir pamats aizdomaam,ka kaut kas nav gluzji pareizi.
-un nepietiek apskatiit termostatu ! vinsh var buut vesels,bet neseezj ! savaa vietaa - viennoziimiigi laizj garaam. ko korkjos nejutiisi un vasaraa,bet veesaakaa laikaa uzreiz,vismaz braucot.
P.S. man gannomainot termostatus !!! visiem kas tika nopirkti probza pazuda.
3. pulkstenis(taa vinju zargonaa sauc) NAV nekaads pulkstenis !!!
un te nu es teiksju FUI OOOO inzenierim. tur ir BIMETAALA stieple kas uzkarstot !!! maina bultinjas staavokli.
- sheit esmu sastapies ar RETU gadiijumu.ideja taada,ka staavot arii ventilaacija mashiinaa ir sliktaaka,braucot izveejo n stieple atdziest!!! NESMEJIET ! ja ir nekvalatattivs stieples metinaajums! nebuutu sastapis sho joku neteiktu...
uzlika citu pulksteni - viss oki. pulkstenis ir nomainaams atseviskji-tiesa panelis jaaizjauc,bet tas nav pat pusdienas darbs.
normaali pulkstenis vai nu raada,vai neraada - pareizei it kaa atdziivojotiees.
te protams jaasaprot ka defekts neraadiishanai var buut vados un deveejaa kuraa mainaas pretestiiba atkariibaa no t.
auto ar termouftu pats par sevi dzeseeja ieveerojami labaak un pietiek ar nelielu garam pluusmu... lai atdzistu,lidz kaut kaadai konstantai t kuru motors speej uztureet.
vienvaard sakot man pat slinkums un speeja visu rakstiit...
te ir jaasaprot pasjam un jaa ca ka ree jas pasjam... u kursh serviss to gribees dariit? un kaa naudu nopleest?