Kas motivē CP?

vmaxer Reģ.: 03.06.2004

Vai esat kādreiz manījuši CP darbinieku, kurš stāvētu ielas malā ar radaru un neko nedarītu? Respektīvi vienkārši stāv, nevienam nešauj, necenšās noķert pārkāpējus, laiž muļķi kā saka?

Es neesmu redzējis! Ikreiz, kad redzu CP, viņi aktīvi šauj pa autiņiem, aptur vienu pēc otra, gatavi mesties pāri trīs joslām, riskējot ar dzīvību, citreiz pat rindā apturētajiem autiņiem jāgaida kamēr mana kārta pienāks utt.

Jautājums: Kas motivē CP darbinieku strādāt tik aktīvi un ar tik neiedomājamu pašatdevi? Vai kādam ir kādas idejas par to, kas motivē cilvēku strādāt aktīvi, ja viņam ir tik maza alga?

Minējumi: Varbūt gods kalpot Latvijai? Varbūt augstie morālie…? Varbūt viņus motivē uzslavas un apbalvojumi? Iespēja pacelties amatā? Kļūt par bataljona komandieri? Bailes, ka priekšnieks ievēros un atlaidīs no darba? Varbūt viņiem rūp likuma burts?

Varbūt viņiem ir gada vai kādas citas piemaksas? Jo cik es skatos uz saviem darbiniekiem, tad aktīvi strādā tikai tie, kam ir liela mainīgā algas daļa! Tie, kam ir fiksēta alga, tie darba laikā dzen luni un iekš iauto sēž J

Jebkurā gadījumā, ir skaidrs, ka CP jau sen zin veidu kā motivēt cilvēku un es uzskatu, ka šo pareizo motivēšanas veidu vajadzētu pārņemt visā valstī!!! Tad visi strādātu godīgi un aktīvi un Latvija plauktu tā ka maz neliekās!!!

 
1 2
ulza Reģ.: 17.09.2004
0 0 Atbildēt

Nav jau visi vienā maisā bažami. Ir jau normāli veči tai iestādē!!

Andrik Reģ.: 27.03.2004
0 0 Atbildēt

ulza rakstīja: Nav jau visi vienā maisā bažami. Ir jau normāli veči tai iestādē!!

nevar nepiekrist

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

ulza rakstīja: Nav jau visi vienā maisā bažami. Ir jau normāli veči tai iestādē!!

Ir gan! Esmu sastapis ne tikai savā miestā, bet Jēkabpilī, Rīgā, Vācijā, Lietuvā. Ja man uzliek sodu (pat pamatotu) es jūtos kā aplaupīts un nagi tā vien niez atkosties... Bet izteiktais aizrādījums ilgi paliek atmiņā un disciplinē, pie kam nav sajūta ka CP būtu aplaupījis mani vai kā aizskāris. Ļoti nepatīk kad situācijā kur zīmes ir saliktas neloģiski piesienas un soda par zīmju neievērošanu, tā vien gribas gāzt pa ģīmi (tipa saliek speciāli lai grābtu šuflēm kukuļus).

Andrik Reģ.: 27.03.2004
0 0 Atbildēt

ja CP tikai izteiktu bridinājumus būtu tāds bespridels ka maz neliktos

opc Reģ.: 04.01.2003
0 0 Atbildēt

normala tema, ja ne iauto nemotiveetie shpaameri

kasigais Reģ.: 06.03.2006
0 0 Atbildēt

Piekrītu tiem, kuri saka, ka daudzas zīmes ir neloģiski un dažreiz pilnīgi "kreizī" saliktas - te akmenis metams citu dienestu ne CP dārziņā, bet mana vēlme būtu, lai no CP puses šīs ceļa zīmju ačgārnības netiktu izmantotas darba rādītāju un 'personīgā materiālā labuma' celšanai. CP redzot šādas zīmes būtu pienākums ziņot savai priekšniecībai un tiem, savukārt, attiecīgajiem dienestiem, lai novērš nepilnību.

kasigais Reģ.: 06.03.2006
0 0 Atbildēt

Nezinu kā citiem autovadītājiem, bet man tā 'ātrumu mērīšana' no CP puses galīgi nekaitē, jo braucot pa saviem ikdienas maršrutiem, es jau zinu, kur ir tās vietas kurās dažreiz dežūrē CP ar radariem, un attiecīgi tur piebremzeeju, bet citur jau braucu neskatoties spidometrā.

316i Reģ.: 11.12.2004
0 0 Atbildēt

peedeejais excess. no barona nogriezos uz sporta pili .braucot no centra puses.ziime nolikta taa ,ka neredz(kjiegelis).kad jau esi nogriezies ,tad tik ierauga. rezultaats -zaljais pilsonis un 40 ls tika nosoliiti uz 10.

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

Mūsējiem CP vēl nav manīti autiņi kā Krievijā?

fishki.net/...

www.avtodom.ru/...

R99 Reģ.: 09.02.2005
0 0 Atbildēt

un tad? mūsējie pašvaldības menti ar Lincoln Navigator jau cik gadus atpakaļ braukāja

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

R99 rakstīja: un tad? mūsējie pašvaldības menti ar Lincoln Navigator jau cik gadus atpakaļ braukāja

Viņi ne jau priekš pašvaldības to iegādājās, vienkārši "tā sanāca"

edijz Reģ.: 23.02.2006
0 0 Atbildēt

Andrik rakstīja: cik zinu tas ir tāpēc ka tiek dots konkrēts uzdevums piemēram pārbaudīt dokumentus vai vēl kāds un tieši to ir arī jāpilda.

Nez, ko bija uzdevuši pārbaudīt kādu vakaru patrulējot uz Katoļu ielas un Lazdonas ielas stūra (tur pie Viadas uz Ķengaragu braucot) - braucu divus kvartālus pakaļ draugam, pēc iepriekšējās nakts Vecrīgas apmeklējuma nebiju ielicis atpakaļ makā tiesības, tehnisko un apdrošināšanu. Ments aptur, prasa dokumentus - es sāku rakāties pa maku un saprotu, ka nav tak līdzi. Mēģinu skaidrot, ka man tepat blakus māja, varu uzskriet augšā, paņemt un parādīt. A šis īsti neklausās, pamanīja man logā M burtus (ar to mašīnu māmiņai braukt mācu) un prasa blakus sēdošajam draugam, vai šim ir tiesības (ar domu, ka šis man braukt varbūt māca). Bet čomam arī nav tiesības nez kāpēc līdzi. Tad es vēlreiz skaidroju - man ir pašam tiesības, es nemācos braukt. Un čalis pagriezās un aizgāja, neko vairs neteica. Tik pat labi es ar zagtu mašīnu bez tiesībām varēju gāzt. Apdrošināšanas uzlīme arī logā nebija. TA gan svaigi izieta.

232 Reģ.: 05.03.2003
0 0 Atbildēt

Pēdējo pāris mēnešu laikā vairāki sodi par ātruma pārsniegšanu

no šiem gadijumiem 3 uz vairāk vai mazāk 'pozitīvas' nots:

123km/h uz Daugavpils šosejas - izteikts brīdinajums.

vēl reiz 123km/h, Rēzekne - Jekabpils ceļš. protokolā ierakstīts mazāks braukšanas ātrums, sods - 5Ls.

86km/h apdzīvotā vietā (mazs miestiņš netālu no Rēzeknes plkst. 5 darba dienas rītā!!!) - brīdinājums, un solijums uz jauno gadu piegādāt šampi.

Nevēlos ne tuvu teikt to, ka skriet ir forši, protams nē. Vēlos tikai atzīmēt, ka, ja normāli izturas, tad kopsaucēju var atrast. Bez kukuļu piedāvāšanas un lekšanās.

senuks Reģ.: 02.02.2006
0 0 Atbildēt

Nez kāds ir redzējis, ka sodītu vai apturētu uz pārrunām pārāk lēnus braucējus, vai tos kuri brauc pa vidu starp joslām?

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti