Gan jau es neesmu vienīgais,kas grib palielīties,tāpēc-Šaujat tik vaļā !!!
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Gan jau es neesmu vienīgais,kas grib palielīties,tāpēc-Šaujat tik vaļā !!!
farruhs rakstīja: Beidzot esmu ticis pie sava ilgi kārotā un mēnešiem sapņotā 9-5 .
Lai gan autiņš kādu laiku ir palietots,sajūta ir kā braucot ar jaunu.Vienkārši KAIFS.Un kāds cēliens! Brauc un aizmirsti visu.
9-5 pa štrāsi slīd kā karsts kartupelis pa sviestu,vienkārši unikāli!
I'M IN LOVE WITH MY CAR.
Vecais paliek nemierīgākām aktivitātēm.
ohooooo... tātad sestdien būsi trasē.... ceru ar tevi atkal satikties finālā ![]()
![]()
![]()
Redaktors rakstīja: Es ar' gribu palielīties:
Kad ieraudzīsiet zilu Ford Explorer Sport 4.0 džipu ar SS63 numuru, zinat, tas tagad ir "iauto official car"...
Aha, apsveicu, diez kādas tagad būs iAuto rallija trases, kas ar šo "standartauto" tiks zīmētas![]()
![]()
![]()
Redaktors rakstīja: Es ar' gribu palielīties:
Kad ieraudzīsiet zilu Ford Explorer Sport 4.0 džipu ar SS63 numuru, zinat, tas tagad ir "iauto official car"...
ar taadas seerijas nummuru uz ru. braukt buus riskanti ![]()
Vakar fotoaparātam stikliņu nopirku Canon 70-200 f2,8 IS USM
Tagad kruta varēšu autosportu un hokeju bildēt!
KasparsF rakstīja: Ja jau lielīties tad palielīšos ar:
johaidī! tas jau i pa dārgo!!! ![]()
atdevi veselues 5 latus????
Kredoks rakstīja: (13.04.2006) faaaruh -ar so tu vari iebazties apsveikumu topika. šito es driz dzēšīšu ārā....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pirmais rakstīja:
atdevi veselues 5 latus????
pirmais pa 5 ls tu varbuut lupatinju vari dabuut ar ko noslauciit to stiklinju.... (vienreizlietojamo)
TDIOTS rakstīja: viss tik kruta , viss tik kruta , ko nu mees , mums tikkai banaani & banaani
Ja tev būtu sābs, tu ar būtu kruts un varētu leilīties. Parasto cilvēku lielīšanās nav tik laba.
turbopiile rakstīja: sābisti lielās, bet parastie cilvēki vienkāºsi tirš
Es tak saku!
deksters rakstīja:
TDIOTS rakstīja: viss tik kruta , viss tik kruta , ko nu mees , mums tikkai banaani & banaani
Ja tev būtu sābs, tu ar būtu kruts un varētu leilīties. Parasto cilvēku lielīšanās nav tik laba.
a teu ko 'unbans' iestaajies , liekam jaunu bildi iekshaa??![]()
turbopiile rakstīja: sābisti lielās, bet parastie cilvēki vienkāºsi tirš
a ja lielaas , tad ko-klucis savaadaaks ,lielaaks un smarzjiigaaks ??![]()
TDIOTS rakstīja:
deksters rakstīja:
a teu ko 'unbans' iestaajies , liekam jaunu bildi iekshaa??
Davai,liekam. Nav ko tirsties,jāsēj rudzi!
Vot. Tas skaitās kā palielīšanās?
TDIOTS rakstīja: ok , zavadji sharmanku , saab' s ir briinishkjiigaakais auto kaadu vien cilveeces gjeenijs ir radiijis , peec 3nedeelju plosta
Un pie tam, tajā laikā viņam neļāva, es atvainojos, kakāt.
deksters rakstīja:
TDIOTS rakstīja: ok , zavadji sharmanku , saab' s ir briinishkjiigaakais auto kaadu vien cilveeces gjeenijs ir radiijis , peec 3nedeelju plosta
Un pie tam, tajā laikā viņam neļāva, es atvainojos, kakāt.
iista maaksla rodaas mokaas , tad kad kraaniem gali lokaas... ak kaa saabus miil mans praac , tuliit ej un ka..at saac ![]()
Sābā sakāpj sveši zēni
Lielās tie ar saviem krāniem
Pēc tam paliek sābs ar netīriem sāniem
turbopiile rakstīja: vai tad nu žel ļautiņiem sajust atveiglojuma sajūtu, kas rodas patiršot..
mums ira priex , ka jums nau slapj' gumijniek , ar ko sist pa tirzz , ja kaadam gribaas tirzt . ![]()
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
7
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13