Docents rakstīja: 9-5 jaunāks bet 9k labāks
Piekrītu
Docents rakstīja: 9-5 jaunāks bet 9k labāks
Piekrītu
farruhs rakstīja:
9-5 nau mašīna,bet HVZ kas.Samaļots,pat vēl labāk.
Koroče, ES mīžu biksēs !!!!
nesaprotu kā var laist biksēs no priekšpiedziņas, nu ko tad dod tā jauda uz to vienu ratu? neko
subaru rakstīja:
Pirmais rakstīja:
eu, vai 9-5 palīdz sakoļīt vairāk zaķus???
nē - tikai kaķus un vecus kraķus
Magistrs rakstīja: A man ir jauna sēta
Zrja pateici! Tagad no iauto daudzi dziis rokaa Tevi, mekleejot svaigu seetu
A es no darba devēja savam auto izcēlu divas jaunas GY F1 riepas!
Magistrs rakstīja: A man ir jauna sēta
tagad vari trennēties karate - būs karate zēns?
Reko es atradu
Ir ar ko palielīties - pirms 20 min. dabūju jauno mašīnu. Svaiga, pašlaik nobraukums ~10 km
Tagad jūs mani vairs uz ielas neatpazīsat, tādēļ, ja kādam dikti gribēsies uztaurēt, lai skatās pēc tumši zilas perlamutra krāsas Corollas ar numur GH-9300. Numurs īpašs - atmiņai par 9000-šo un sapni par 9-3.
es varu pacelt 2 tonnas(pee)
suu... ar visaam juusu masiinaam un mociem - tie man jau ir. Es nopirku reaalu stelli - jaunu piekabi! ar 2 asiim un 1600 kg kravnesiibu. Jaa un veel arii jumta bagaaznieku. Tagad varu aizvest dajebko dajebkur, taa, luuk, ir gjeela.
Galvenais rakstīja: suu... ar visaam juusu masiinaam un mociem - tie man jau ir. Es nopirku reaalu stelli - jaunu piekabi! ar 2 asiim un 1600 kg kravnesiibu. Jaa un veel arii jumta bagaaznieku. Tagad varu aizvest dajebko dajebkur, taa, luuk, ir gjeela.
Man ar vajag piekabi. Kur un pa cik pirki? ja nav noslēpums,protams.
deksters rakstīja:
Galvenais rakstīja: suu... ar visaam juusu masiinaam un mociem - tie man jau ir. Es nopirku reaalu stelli - jaunu piekabi! ar 2 asiim un 1600 kg kravnesiibu. Jaa un veel arii jumta bagaaznieku. Tagad varu aizvest dajebko dajebkur, taa, luuk, ir gjeela.
nav. Atvilku no Belgijas, 1,56 m garums, 1,30 platums, pirku jaunu pa 770 eur. Seit lidziga pavelk uz 2 k LVL... Un tas pie vinju (Eiropas) augstajam darbaspeka un materialu izmaksam.
amolat un russo-balt ir realakie spekulanti
Galvenais rakstīja:
deksters rakstīja:
nav. Atvilku no Belgijas, 1,56 m garums, 1,30 platums, pirku jaunu pa 770 eur. Seit lidziga pavelk uz 2 k LVL... Un tas pie vinju (Eiropas) augstajam darbaspeka un materialu izmaksam.
garums ir 2,56, sorry
Galvenais rakstīja:
garums ir 2,56, sorry
Beljgjiem bija tas forshais jox ar to ka piekabes numurs=vaagja numuram ?? Un kaa tiki galaa ar sho jautaajumu ja taa bija.
Es tikko pats izcepu maizi! Man skjiet cieniigi... Miiciishana bija baigaakaa fizkultuura... Bet rezultaats smarzhoja jau pus stundu pirms bija gatavs
Subbis rakstīja: Es tikko pats izcepu maizi! Man skjiet cieniigi... Miiciishana bija baigaakaa fizkultuura... Bet rezultaats smarzhoja jau pus stundu pirms bija gatavs
Malacis Ej sentēvu pedās?
Subbis rakstīja: Es tikko pats izcepu maizi! Man skjiet cieniigi... Miiciishana bija baigaakaa fizkultuura... Bet rezultaats smarzhoja jau pus stundu pirms bija gatavs
super!
rupjmaize vai ogu maize sanāca
ne viens ne otrs... ne iisti rupjaa, ne ogainaa. Peec tonja taa kaa baltmaize, peec struktuuras ... (unikaala)... peec garshas (veel nezinu) peec smarzhas - saldskaabaa...
Bet pats galvenais - ka pirmaa Kaa pirmais skuupsts..
Es ar' gribu palielīties:
Kad ieraudzīsiet zilu Ford Explorer Sport 4.0 džipu ar SS63 numuru, zinat, tas tagad ir "iauto official car"...
A es vakar biju Spānijā un tur ir +20, a te tik auksts
viagris rakstīja: A es vakar biju Spānijā un tur ir +20, a te tik auksts
man maajaas +25....
316i rakstīja:
man maajaas +25....
A okeāns, palmas, kaktusi arī ir?
Daniels_Reebuss rakstīja:
viagris rakstīja:
316i rakstīja:
man maajaas +25....
A okeāns, palmas, kaktusi arī ir?
Viņam ir palma un nēģeris blakus gultā
ir , ir...sudraba suniits ar zelta pautiem arii ir...
Nu ja jau taadas runas panesaas, tad jaajautaa vai kaads ir bijis Kokosu salaas Indinjas okeaanaa?
Lielībnieku vācelīte !
Neatradu nevienu vietiņu,kur varētu palielīties par savu jaunieguvumu.
Gan jau es neesmu vienīgais,kas grib palielīties,tāpēc-Šaujat tik vaļā !!!