procenti no latiem... a kur 61o skatījās ? UIn?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
procenti no latiem... a kur 61o skatījās ? UIn?
nav nekādi rigeborgi. aile kur norādīt papildus MK iedomātajiem posteņiem citam bāzi samazinošas summas pilnā apmērā . tukšajā strīpā paskaidrojot no kā un priekš kam un vai apgūts... nu vismaz es tā. jo nav jau iedzīvotāju pārvadājumi vai tonnāžas pārrēķins? gl!
vot tā gan būtu hohma!
es pīppauzē sūxtijos par problēmu saviem kaimiņu hakeriem. man apsolija par 4T izbanot redaktoru tas gan būtu stilīgi!?
ps. vai labāk nograut serveri? pīs pīs - nekaad to nedarīšu!
diggen rakstīja: nav nekādi rigeborgi. aile kur norādīt papildus MK iedomātajiem posteņiem citam bāzi samazinošas summas pilnā apmērā . tukšajā strīpā paskaidrojot no kā un priekš kam un vai apgūts... nu vismaz es tā. jo nav jau iedzīvotāju pārvadājumi vai tonnāžas pārrēķins? gl!
jasna, txsz, forward..
Ozz rakstīja:
Uggga rakstīja:
Viktos rakstīja: A es, vakar norāvu zobu
Ar to jau nav jālielās
Taa bija pirmaa lieta, ko vins izdariija bez mammas komanads
Pirms kko rakstāt vispirms izlasāk ko es raxtiju !!!
Un nav ko te sagrozīt faktus !!!
diggen rakstīja: 4au bad! ilgi nezvaniju jo manai sievai nepatika tava draudzene.. nav ideju. varbūt muguras smadzenes
Haha, runājot par karmu.
Nu tad man Tavai sievai ir labi jaunumi
Var zvanīt - tagad ir cita
PS. Es gan neesmu vairs tik foršs, lai ikdienā braukātos ar SAABu, bet pie sētas stāv kāds pārsteigums Līdz INTSĀB karburātors gan nebūs saregulēts es tā domāju
diggen rakstīja: a man nesen zvanija kredoks! vel kam?
Zvanīja man ar, gribēja strelku, lai beidzot pēc ilga laika kaimiņu [diggenu] varu setikt bet strelka - belka izjuka
Vakar apskatīju vienu datoru ar Linux. Nav tas lietošanas ērtums, kas Win, bet resursu tērē minimāli, vīrusi nav aktuāli. Un viss par velti.
Kaut kur vēl CD mētājas ar KNOPIX, laikam tā bija, arī interesanta lieta.
Par Ubuntu nevaru sūdzēties... Mājas apstākļiem - internets, mūzika, filmas + spēļuki pilnīgi pietiek... Ērti un vienkārši
Lielībnieku vācelīte !
Neatradu nevienu vietiņu,kur varētu palielīties par savu jaunieguvumu.
Gan jau es neesmu vienīgais,kas grib palielīties,tāpēc-Šaujat tik vaļā !!!