Vai tās ir tikai tikšas runas?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Vai tās ir tikai tikšas runas?
Vai tās ir tikai tukšas runas?
PiepZz rakstīja: peec definiicijas diizelim nevajag slaapt, pirms tam nav paartraukta degvielas padeve :> benziinmotoram, kaa norauj shpani sveceem, taa auto noslaapst. diizelim tas aciimredzot ir augstspiediena suuknis vai kas tml.
Atseviskjos gadiijumos nepaliidz![]()
deksters rakstīja: Esmu dzirdējis,ka kaut kur Visumā mītot mazi,zaļi cilvēciņi. Kā tas varētu gadīties?
Ir gan zaļi, gan zili, gan veel citaas kraasaas...
Jeb taas arii ir vecu tantiishu piiliites...
![]()
deksters rakstīja: Esmu dzirdējis,ka kaut kur Visumā mītot mazi,zaļi cilvēciņi. Kā tas varētu gadīties?
Tava ironija šoreiz nevietā, jo, kā redzams, savs pamats šīm runām ir.
Raacens rakstīja: Tas tā var gadīties ja nestrādā apgriezienu ierobežotājs
Kas ir apgriezienu ierobežotājs un kāds ir tā darbības princips?
Mazdists rakstīja:
Tava ironija šoreiz nevietā, jo, kā redzams, savs pamats šīm runām ir.
Nemiezn, tavam megaopelim sitas nedraud
Es vairaak uztrauktos, ka vinju nevarees pielaist, nevis ka nevarees noslaapeet![]()
![]()
![]()
Benziinkarbulim ruuc tikmeer kameer kameraa benja beidzaas...
Izeja-pie izsleegtas aizdedzes ielikt aatrumaa...
Mazdists rakstīja:
Raacens rakstīja: Tas tā var gadīties ja nestrādā apgriezienu ierobežotājs
Kas ir apgriezienu ierobežotājs un kāds ir tā darbības princips?
Tas ir tāds device kas pie noteiktiem dzinēja apgriezieniem nobloķē degvielas padevi sūknim. Kā tas strādā varēsi ievērtēt 1 tehniskajā apskatē.
anonimikis rakstīja: ja uzliek 4 Fufeļmakšus un nepareizi saslēdz, tad nevar noslāpēt arī kad bāka tukša.
![]()
![]()
![]()
Marchiks_ rakstīja: Iemet robā, nospied bremzi un laid vaļā sajūgu.
un pēc tam pērc jaunas riepas, diskus un maksā par asfalta bojāšanu
Gnoms rakstīja: ... tālāk, domāju, tauta vēl iedos labus padomus...
Taa jau vinsh paiet nevarees. Buus jaapaarvietojas ar kaapurkjeezhu traktoru paliidziibu uz platformas....
izrunaats, tas ir - var diizeli noslaapeet!
paskaties, kaa maaciibnieki slaapst. it iipashi krustojumos, kad aizmuguree ir kaads, kam neliekas, ka jaasagaida zaljais, lai iebrauktu krustaa.
anonimikis rakstīja:
Nezinu gan, vai ar dīzeļastru tu pabojāsi riepas un asfaltu.
Ja tukšgaitā ieliec robā un normālā tempā atlaid sajūgu, tad momentā noslāpst i pat īpaši nenoraustās.
No rīta ka vienmēr dodos uz darbu, iebraucu darba autostāvvietā, izlēdzu aizdedzi, izņemu laukā aizdedzes atslēgu un tikai tad man pielec, ka auto joprojām darbojas
. Ielieku atslēgu atpakaļ, tieku līdz aizdedzei, izņemu atslēgu vēlreiz laukā, bet auto joprojām darbojas
Nu neko. Bremze, sajūgs, 1.ātrums, atlaidu sajūgu un lieta darīta. Ceru, ka tas bija pirmais un pēdējais tāda veida pigors, ko es varētu izskaidrot ar pašinducētās strāvas izraisīto elktromagnētiskā vārsta neaizvēršanos.
edijz rakstīja:
anonimikis rakstīja:
Nezinu gan, vai ar dīzeļastru tu pabojāsi riepas un asfaltu. Ja tukšgaitā ieliec robā un normālā tempā atlaid sajūgu, tad momentā noslāpst i pat īpaši nenoraustās.
anonīmiķis ironizēja ![]()
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
21
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)