1.8T 20V

300d Reģ.: 05.05.2003

Varbūt kāds var palīdzēt ar informāciju?!? Man ir LEONS 2001g 1.8 20V bez turbīnas , doma ir mainīt motoru uz 1.8T 20V un rodas jautājums KUR lai dabona tādu motoru un kāda varētu būt tā cena. Protams , ka uz jaunu nemaz neceru jo cipars noteikti nebuus no tiem lētajiem tāpēc domāju par lietotu. Vēl viens variants pastāv uz esošo motoru likt turbīnu,interkuuleru,ieplūdi izplūdi un chipu , bet cik tas ir droši?!

 
1 2
300d Reģ.: 05.05.2003
0 0 Atbildēt

Daniels_Reebuss rakstīja:

_PN_ rakstīja:

300d rakstīja: Jebkurā gadījumā Lv to taisīt nemaz negrasījos jo maz uzticības. tas ir jādara vai nu LT vai EST!!

LT jau ir "īstie" meistari.

Iekš LV ir tikpat 'īsti' tik pameklēt vajag. Tu esi bijis leišoes un redzējis tos meistarus?? Jeb gudri tirs kaut kur kaut ko kaut kad no kaut kā dzirdētu????

Es jau neskau , ka nav latvijā tādu cilvēku kas to varētu izdarīt , vienkārši nesmu vēl ne1 tādu sadabūjis! Personigi pats neesmu bijis LT , meistarus arii neesmu redzeejis, bet esmu redzeejis vinju darbu (iet runa par konkretu auto) . Jā protams, līdzekļi tanī ir ieguldīti diezgan pamatīgi(rezultāts ir tāds pats) lai neteiktu vairāk un darbinsh ir nostrādāts ļoti labi (manā skatījumā). Un vēl kārtējo reizi pierādās ja kādam cilvēkam ir vēlme un iespējas kko izdarīt tad parādās tikplaši izplatītā Latviešu tautas skaudība un citu cilvēku nopelšana...

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti