dzeltenās līnijas ielmalās

tunos Reģ.: 20.07.2004

Kā tagad īsti ir vai drīkst apstāties pie dzeltenās līnijas ielmalās, stāvlaukumos, benzīntankos utt ja pirms tam NAV zīme "Apstāties Aizliegts"?

Jo šķiet tagad kam vien nav slinkums šitādu uzmālē uz apmalītes....

 
shmurger Reģ.: 29.10.2006
0 0 Atbildēt

skjaudam virsuu ar abiem galiem un staavam , kur patiik. viss.

Ozz Reģ.: 25.11.2002
1 0 Atbildēt

TRaumaas taadu iiblju atliektiem galiem-nostaajas uz taam dzeltenaam liinijaam, un viss-darbs var teikt ka paralizeets.Ne sanitaari ar ratiem, ne aatraa paliidziiba, ne piegaade netiek klaat......Ne jau aiz gara laika ar kriitinjiem vinjas ziimee...traucee pievest/aizvest/pieiet utt...

Taa ka nestaavi uz vinjaam, un viss buus kaartiibaa....

armandoz Reģ.: 01.02.2004
0 0 Atbildēt

_PN_ rakstīja: Un vēl jau ir standarts, pēc kura tā līnija ir jāsmērē. Piemēram, nokrāsotās betona apmales nu nekādi neatbilst līnijas statusam.

no CSN : 246.22. 943.ceļa apzīmējums — nepārtraukta dzeltena līnija uz brauktuves malas vai apmales — apzīmē ceļa posmus, kur transportlīdzekļiem apstāties un stāvēt aizliegts. Lieto patstāvīgi vai kopā ar 326.zīmi;

246.23. 944.ceļa apzīmējums — pārtraukta dzeltena līnija uz brauktuves malas vai apmales — apzīmē ceļa posmu, kur transportlīdzekļiem stāvēt aizliegts. Lieto patstāvīgi vai kopā ar 327.zīmi;

šīm līnijām jābūt 10 cm no brauktuves malas, vai uz APMALES HORIZONTĀLĀS VIIRSMAS!! labākai redzamībai līnijas sāk. un beigās var būt 0.2-0.3 m gara šķērslīnija (LVS 85:1997)

Edzjuss Reģ.: 02.04.2004
1 2 Atbildēt

saskaņots, nesaskaņots, kāda starpība, acīmredzot kādam negribas, lai tur kāds novieto savu auto, un man liekas ka šī vēlme ir jārespektē, bet Latvijā ir pietiekami daudz garīgo kropļu, kuriem liekas, ka savus šrotus var atstāt kur grib....morāle - cieni citus, tad arī tevi cienīs.

uupis Reģ.: 13.01.2004
1 0 Atbildēt

Ozz rakstīja: TRaumaas taadu iiblju atliektiem galiem-....

Biju pagaajusho gadu traumaas - nevienas liinijas neredzeeju bet sniegs gan bija un shljuukshana pie izbraukshanas taada extremaala knapi apstaaties vareeja ar vasareneem.

Imka Reģ.: 26.02.2004
1 0 Atbildēt

Edzjuss rakstīja: saskaņots, nesaskaņots, kāda starpība, acīmredzot kādam negribas, lai tur kāds novieto savu auto, un man liekas ka šī vēlme ir jārespektē, bet Latvijā ir pietiekami daudz garīgo kropļu, kuriem liekas, ka savus šrotus var atstāt kur grib....morāle - cieni citus, tad arī tevi cienīs.

Latvijā ir pietiekami daudz garīgo kropļu, kuriem liekas, ka neko nesaskaņojot var apkrāsot dzeltenu kur grib tikai tāpēc, ka viņam tā patīk - cieni citus, tad āī tevi cienīs.

Ozz Reģ.: 25.11.2002
2 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

Ozz rakstīja: TRaumaas taadu iiblju atliektiem galiem-....

Biju pagaajusho gadu traumaas - nevienas liinijas neredzeeju bet sniegs gan bija un shljuukshana pie izbraukshanas taada extremaala knapi apstaaties vareeja ar vasareneem.

Ar vasareneem pa sniegu taa notiek....

Es Tev varu ar pirkstu paraadiit (pie sarkanaa lielaa korpusa ir 2 taadas), pie uznjemsanas ir un administraacijas, protams, un veel....

Paaris reizes ir gadiijies munjikus izsaukt.....

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

Ozz rakstīja: Ar vasareneem pa sniegu taa notiek....

Buutu vismaz kaisiijushi to zhagarkalnu kas saucas otraa izbrauktuve. Ar mashiinu ta veel vareeja apstaaties bet kad izkaapu talonu dot buudinjaa seedoshajam tad zandales pa gaisu, labi ka nebija jaaiet atpakalj uz uznjemshanu.

tunos Reģ.: 20.07.2004
0 0 Atbildēt

nu tad jau sanak , ka stavet nedrikst - vienkarsi bija doma, ka obligati sakuma jabut ziimei-Apstaties aizliegts-izskatas ka ar bez zimes var iztikt, nu ko nestasimies tur

Mazdists Reģ.: 20.07.2006
0 0 Atbildēt

tunos rakstīja: nu tad jau sanak , ka stavet nedrikst - vienkarsi bija doma, ka obligati sakuma jabut ziimei-Apstaties aizliegts-izskatas ka ar bez zimes var iztikt, nu ko nestasimies tur

Un vēl drošības pēc uzkrāsosim pie savām mājām, iemīļotajiem veikaliem un visur citur tās līnijas, lai 'mums vienmēr būtu brīva vieta kur apstāties.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti