Previa 4WD

avants Reģ.: 14.11.2002

Hello, lietotāji!

Vai kādam ir izdevies vienus 723 km pabraukties ar Veco Previa kurai ir abi tilti velkošie?

Pats es braukājos ar parasto - RWD previju - gandarījums no katra kilometra, tomēr diezgan bieži gadās nobraukt no asfalta un tad svarīgākais uzdevums ir neapstāties! Tad arī radās jautājums - Bet kā ir ar 4wd, ko? Zems Parketnieks, vai jau velk uz Jippu, tādu paZemāku? Vai 4WD ir līdzīgs SUBARU (50:50), vai kāda asssssss tomēr dominē?

 
Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

www.zr.ru/...

auto.fareast.ru/...

pacheko pa shitaam adresiiteem

cik nu pats sapratu: pilnpiedzinja pastaaviigaa.. 50:50

avants Reģ.: 14.11.2002
0 0 Atbildēt

Pāāāāldies, Godājamais Kindzuli!

- rakstiņi iz dzīves un ļoti interesanti! Labais fakts par VAZ NIVA atsperēm - kādreiz jāpārbauda! Šiem krievu zēniem, liekas, ka lietošanā tikuši diezgan pabojāti Previa eksemplāri, jo tas ko viņi tur ir mainījuši un vēl tik bieži - nu traki nesaskana ar maniem novērojumiem. Kaut gan - liekas, ka visi Previa ovneri bija to lietojuši pamatā pie pilnas (un arī pārpilnas) noslodzes!~

Bet uz manu pamat interesi - Previa 4WD - maz pieredzes atradu.

E heeeeeeiiiii, Previas 4DW lietotāji neslinkojiet, ATSAUCIETIES, LŪDZU!

Taču vēl vasarā redzēju reklāmā, ka vismaz viena 4WD bija ķekavas placī uz pārdošanu. Un pārīti citas uz ielām esmu redzējisa!!! Kur esat 4WD braucējiīīīīī??

avants Reģ.: 14.11.2002
0 0 Atbildēt

Nu gan ZAVALS! - Latvija ir minivenu zeme, bet Toyota Previa 4WD, izskatās, ka te lieto tikai tādi cilvji kuriem nav iespējas piekļūt Netam???!

avants Reģ.: 14.11.2002
0 0 Atbildēt

Gnoms rakstīja:

avants rakstīja: Nu gan ZAVALS! - Latvija ir minivenu zeme, bet Toyota Previa 4WD, izskatās, ka te lieto tikai tādi cilvji kuriem nav iespējas piekļūt Netam???!

viņiem neatliek līdzekļu inetam...

Par 4WD nezinu, bet Klasikai tikai dažas detaļas ir ar tādas padārgākas, bet toties nenieka tajos auto nelūst gan! Arī degvielu savam izmēram/tilpumam ēd diezgan apdomīgi - 10 līdz 12 uz jaukto hundridu pa jauktiem ceļiem.

Ja nu vienīgi tie 4WD braucēji apzināti klusē kā partizāni, lai neaudzinātu sev konkurentus uz 4WD Previām - citu tik ietilpīgu un sabalansētu apvidnieku nav.

avants Reģ.: 14.11.2002
0 0 Atbildēt

Tā būs Previa ar priekšējiem velkošajiem riteņiem. Tādā izpildījumā tā gan zaudēs pusi no savas īpatnējās individualitātes.

Gan jau ka auto amatnieki, vai arī atjautīgi, bet ļoti praktiski un arī taupīgi cilvēki no 4WD, nedaudz saspringstot, var uztaisīt kādu vajag - FWD, vai RWD un atkarībā no spiedīgās vajadzības mainīt piedziņas veidu, 4WD pieslēdzot tikai sevišķi slapjos rudeņos un varen sniegainās ziemas dienās.

Jaunās Previjas ir priekšpiedziņas. Braucis pie stūres neesmu, bet tīri emocionāli liekas, ka tā vairs nav Previa, bet tikai tāds nedauz savādāks Craisleris Vojadzeris.

P.S. Esmu dzirdējis, ka arī BMW un Mercedesis mēdzot būt tikai priekšpiedziņas - dīvaini, ko!

KSI Reģ.: 29.10.2003
0 0 Atbildēt

« ... bet tīri emocionāli liekas, ka tā vairs nav Previa, bet tikai tāds nedauz savādāks Craisleris Vojadzeris... »

liec mieru CV. CV ar AWD ir gandrīz populārākais minivena variants. Pac redzi, ka par tavu Previa 4WD interesi / viedokli bez Tevis 2 mēnešu laikā izteikuši tikai daži pilsoņi, taču ar CV AWD ir pilna Rīga.

Chaisleris atradies, ziniet...

avants Reģ.: 14.11.2002
0 0 Atbildēt

Ak, Godājamais KSI! Man ne prātā nenāca noliegt CV praktiskumu un neskaitāmās labās ašības. Jo sevišķi CV AWD (vai T&C ar 3,8, bet bez gāzes iekārtas, pat bez tās, kas par apmēram 860,-LVL) - pats tādu kādreiz gribēju! Manis izteiktā frāze par CV bija domāta tikai un vienīgi uz to faktu, ka CV pamatā ir priekšpiedziņas auto un tā arī vairumā gadījumu tautā tiek asociēti. Līdzīgi es izteicos arī par BMWun Mercedesi - Tu taču piekrīti, ka BMW ar priekšpiedziņu tā īsti vairs nav BMW?!

Klau, Godājamais KSI, saki kā Tavam CV AWD strādā - visu laiku, vai pieslēdzas kautkādā tikai autiņam zināmā momentā?- tādēļ ir svarīgs nākošais jautājums - Kad Tu tā nedaudz ātrāk ar savu CV palido pa granteni, līkumos auto uzvedās vairāk kā Priekšpiedziņas, kā pakaļpiedziņas, vai tomēr kā Subaru ? Un pagaidām beidzamais jautājums - Previai motors ir pavidu un ļoti zemu, tādēļ tas auto strauji iebraucot nepatīkamā vietā (dubļu bedrē, parastā bedrē, uzbraucot uz gulošā policista, utt.) to ļoti līgani pārvar, Bet CV motors ir tāds paliels un viss atrodas uz prikšējās asssss - varētu būt, ka tas auto, neskatoties uz AWD, nu īsti labi ārpus līdzena ceļu seguma nejūtas un nelīdzenumos traki izsit cauri atsperēm līdz pat korpusam, un kā sekas tam ir bieža dažādu buksīšu, amortizatoru, atsaišu maiņa?

Kā jau minēju, man samērā bieži sanāk nobraukt no līdzena asfalta - tādēļ arī Tev to jautāju par Tavu perfekto CV AWD, tādēļ arī traki gribas ko uzzināt no reāliem Previa 4WD lietotājiem.

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

vwfans maskeejas.....

KSI Reģ.: 29.10.2003
0 0 Atbildēt

Neķer kreņķi - nav perfektu auto (ja neskaita dienesta auto).

Mans T&C AWD 3.8 nekur neko nesit cauri, visus off-road sniegs/grants ņem gandrīz kā apvidnieks. Gandrīz tāpēc, ka tas tomēr nav džips (izmēri, uzbūves īpatnības), tāpēc klintīs ar to nevar uzbraukt, arī pa smiltīm grūti...

Kas attiecas uz konstrukciju, tad (cik zinu) visi CV tiek būvēti kā atsevišķi auto, un nevis uz kādas no kompaktās / vidējās klases auto bāzes. Tāpēc arī visi tehnoloģiski tas noteikti ir sakārtotāks, nekā pārējie

avants Reģ.: 14.11.2002
0 0 Atbildēt

Klau, KSI kā ta tomēr ir - uzvedība Tavam CV AWD - izslīdot uzvedas kā priekš, pakaļ, vai visriteņ SUBARU? t.i. tiešām visi riteņi visu laiku velk ņemot vērā diferenciāla darbību, vai velk visi, tikai sazin kad katrs no viņiem to dara?

Saprotu, ka T&C vajadzētu būt pilnam ar visādiem elektroniskajiem dīvainajiem navarotiem tipa pret spolēšanu, izslīdēšanu, drebēšanu un pret caureju, bet tomēr kā viššš uzvedas?

Pirms nopirku Previju arī skatijos uz CV, bet nenopirku, jo lielajiem motoriem ir tikai automātiskās kārbas. Pabraucos ar dīzeli un manuālo kārbu - nepatika dažādu sīkumu dēļ,- tas auto"mani neuzrunāja", un arī AWD nebija. Bet joprojām vēl noskatos līdzi garambraucošiem CV AWD, un tomēr interesējos par veco Previju 4WD.

Bet papļāpāt varu par abiem auto. Liekas, ka drīz varēšu papļāpāt arī par Šarānu- nelielā attālumā no manis, liekas, tāds būs.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti