Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Pārdod mazda 626 97g

Tominjsh Reģ.: 31.03.2003

1 2
Kaspersky Reģ.: 10.11.2003
0 0 Atbildēt

Akujetj, ko var pa 4€ nopirkt....

0 0 Atbildēt

tur jau bembis ar mpaketi sanaak

Kamikadze Reģ.: 21.11.2003
0 0 Atbildēt

toch akujetj nobraukums, defekti ... lai to visu salabotu ... TA ar jaaiet ... labaak panjemt citu auto bez defektiem un ar TA par taadu pashu cenu, vai liidziigu

Dzonijs_007 Reģ.: 16.06.2006
0 0 Atbildēt

veelu veiksmi

reaala cena šobriid ap 3 KEUR tas nekas ka jaaiegulda paarsimt eiro bet taa nu tas ir ka katrs defekts kas ir nesalabots it iipasi vizualais sit nost cenu 3 reiz vairaak kaa maksaa to salabot.

Labaak panem nokraaso salabo un tad laid uz paardosanu saavdaak 100 gadi nepaardosi it iipasi par taadu cenu

0 0 Atbildēt

nu ja neviens nenjems, tad naaksies sagatavot un nokraasot tiiri prieksh paardoshanas protams ka labots tiks sliktaak, nekaa taisiitu prieksh sevis

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

Jaa, perfekta reklama mashiinai. Saakuma ieliek ar visiem defektiem un tad pazinjo, ka ja taisiis, tad sataisiis slikti

0 0 Atbildēt

Kamikadze: nobraukums pa lielu? speciaali prieksh tevis buus, nu..... cik tagad griezh? kaut kaadus 160-170k?

par TA: riepu protektors, pirksts, stabilizatora 3 vai 4 gumijas, papildnieka lampinja

Autonets: es to domaaju par spaarnu. pirkstu un gumijas nomainiit var tikai vienaa veidaaa - nomainot uz jaunaam daljaa.

Spaarnu prieksh sevis mainiitu un kraasotu. Prieksh paardoshanas kilograms shpahteles un miers maajaa.

Taadeelj ka biju domaajis atstaat sev auto, durvis ir mainiitas, nevis nosmeereetas ar paaris kilogramiem spahteles.

Dzonijs_007 Reģ.: 16.06.2006
0 0 Atbildēt

Tominjsh rakstīja: nu ja neviens nenjems, tad naaksies sagatavot un nokraasot tiiri prieksh paardoshanas protams ka labots tiks sliktaak, nekaa taisiitu prieksh sevis

un tagad tu ceri ka tad ja salabosi tu vinu caur iauto.lv ceri paardot???!!!

tunos Reģ.: 20.07.2004
0 0 Atbildēt

hmmm ss.lv pat pa 3 shtuk eir stav viens mazds / gads taads pats un smux

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

es vēl lidz šim brīdim domāju, ka ļautiņš ir kļūdījies par vienu cipariņu cenu rakstot

0 0 Atbildēt

par man zinaamu ciparu man pirceejs ir shobriid un shaadaa staavoklii.

runaajot par iauto: spamam jaabuut. Te var paardot tikai vecus un ljoti leetus saabus

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

zinot, cik "vērīgi" TA skatās uz buksēm ir skaidrs, ka šitā mazda ir baisi nojāta. cik bijušas problēmas ar buksēm, tad TA pat pēc atgādināšanas neko nav atraduši.

0 0 Atbildēt

Un ja vēl riepas jāpērk, tad tas jau arī ir +200Ls vismaz

0 0 Atbildēt

Tominjsh rakstīja: par man zinaamu ciparu man pirceejs ir shobriid un shaadaa staavoklii.

runaajot par iauto: spamam jaabuut. Te var paardot tikai vecus un ljoti leetus saabus

a kuļi tad neatdod???? norausies vēl tas pats vienīgais pircējs

tagad takš pilni plači un reklāmas ar visādiem pepelaciem

un tomēr reāli pirkt no kāda, kas ir pabraukājis un kam tas autiņš vairs nav vajadzīgs ir nu tā - dīvaini.... kāpēc tad pārdevējs tirgo..... tātad kautkas nav paticis tajā bleķa čupā....

cita lieta ir, ja pārdevējs ir kautkāds pārpircējs vai dzinējs.... jamais pārdod tāpēc, ka ar to pelna maizīti..... viņs pac ar tiem autiņiem nebrauc

tunos Reģ.: 20.07.2004
0 0 Atbildēt

a vienkarshi interese peec--cik ir tas tev "zinaamais" cipars , pa kuru tev jau ir pirceejs

0 0 Atbildēt

tunos rakstīja: a vienkarshi interese peec--cik ir tas tev \"zinaamais\" cipars , pa kuru tev jau ir pirceejs

150Ls/t - www.tolmets.lv/...

0 0 Atbildēt

cipars pa kuru varu riit atdot: 3200

kaadeelj neatdodu: a vot zhmogs esmu par taadu cenu labaak taisiishu un tad domaashu kur likt.

bukses: shii lieta nav mainiita, kopsh auto ieveshanas LV 2003.gadaa - nav bijusi nepiecieshamiiba: peec shiis ziemas beidzot nobeidzaas.

Par cik man ir 2 auto, daargaakais tiek paardots deelj plaanota upgrade. Zakjis brauca visu laiku ar manu leeto pepelacu, bet nu tikusi pie darba auto un man vienam ar 2 gab dariit iisti nav ko. Pagaidaam braukshu ar leetaako 2.5 v6 mazdu, jo deelj spaardoshaa motora un zemaas tirgus cenas nav jeega paardot

0 0 Atbildēt

nu protams lai tev labi noiet, bet padomā pats

reāla cena sataisītai mašīnai būtu 4000, ja baigi nospīd, tad 4500 eiriku

riepas, protams var uzbāzt kautkadas lai var tehnisko iziet - 100 eur... (sakarīgas 300 eur)

sataisīt to stūri tam pepelacam 50eur (nospaktelēt un noslīpēt normāli sataisīt atkal kādi 200eur)

pakaļas lukturis - vēl 100eur

bukses - kādi 50 eur pa lēto

tagad krāsošana - jākrāso ir 2 durvis un spārns.... visticanāk, ka līdz jumta bedrei un priekšas spaºnam... lētāk par 300 eur būs baigā haltūra bez kameras un sagatavošanas....

vēl tehniskā jāiziet....

tagad skaitam - reāli 3200 ir pareizā cena.... un bez gamorja, ka atklāsies vēl šis un tas

Mazdists Reģ.: 20.07.2006
0 0 Atbildēt

Atdevu tādu pirms gada par 3600 EUR un biju laimīgs. Pie tam tā bija bez defektiem (vizuāliem un citiem), ar TA un svaigi izietu apkopi. Un labākā komplektācijā (bija arī klimats, ne tikai kondiška). Bet nu auto cena, laikam, ar laiku ceļas.

0 0 Atbildēt

man ar ir klimats un mega borta dators

sedani un vagoni un balti, zalji default ir leetaaki.

zinot latvieshu nacionaalaas iipatniibas - iideet par katriem 50eur, cenu, saprotams, esmu uzlicis ar rezervi

Kamikadze Reģ.: 21.11.2003
0 0 Atbildēt

krietni liela tev taa rezerve

0 0 Atbildēt

nu bish ir es nesteidzos.

mlja, ss sajucis praataa, chota gluko. gribeejaas paskatiities, kaadaas naudaas naak tieshi sedani, nevis graboshi hechbeki un vagoni

0 0 Atbildēt

muah, izraadaas ka var iegaadaaties 9 gadiigu auto ar 85k km nobraukumu muah, kam te vajadzeeja mazu nobraukumu - njem tak ciet. viens iipashnieks un no vaacijas

Mazdists Reģ.: 20.07.2006
0 0 Atbildēt

Tominjsh rakstīja: nu bish ir es nesteidzos.

mlja, ss sajucis praataa, chota gluko. gribeejaas paskatiities, kaadaas naudaas naak tieshi sedani, nevis graboshi hechbeki un vagoni

Kādēļ Tu domā, ka hečbeki grab? Trīs ekspluatācijas gados neko tādu nemanīju.

0 0 Atbildēt

intereses pēc paskaiti cik naudas ieguldīsi tajā mizā.... un par cik un kad sanāks pārdot....

no otras puses paskaiti šodien dabūtos 3200eur bankā uz kaurvai 4% gadā

1 2

Lasītākie raksti

Jaunie raksti