- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
shmurger rakstīja:
viagris rakstīja: Pļa, kas tur pa bardaku tikko bija, dabūju kārtējo mācību, ka jābrauc ir gar krematoriju, nevis caur uberdebīlo sarķeni. Atvaļinājumā šitā sakreņķēties.
a kas vakar pie jaunaa sky notikaas par shtoporu??
da visur vakar štopori bija, no tallinas ielas līdz salinieka sākumam stundu 10 vilkos. tāda diena vnk.
smart235 rakstīja:
shmurger rakstīja:
viagris rakstīja: Pļa, kas tur pa bardaku tikko bija, dabūju kārtējo mācību, ka jābrauc ir gar krematoriju, nevis caur uberdebīlo sarķeni. Atvaļinājumā šitā sakreņķēties.
a kas vakar pie jaunaa sky notikaas par shtoporu??
da visur vakar štopori bija, no tallinas ielas līdz salinieka sākumam stundu 10 vilkos. tāda diena vnk.
a mosh jaaplaano marshruts atbilstoshi stundai/dienai/meteo apstaakliem
![]()
kad deg zaļais lai nogriezties uz Viestureni, no centra - pretī brauc mašīnas no Mežparka puses. tāds paskats , ka viņiem arī deg zaļais, un viņi tik močī pāri uz dzelceļu
ja tā būtu tik vienreiz, varētu saprast(lidotāji), bet tas notiekās pastāvīgi
kaukas tur ar tiem luksaforiem nav kārtība
martinello rakstīja: kaukāds murgs darās uz Viestura un Meža krusta
kad deg zaļais lai nogriezties uz Viestureni, no centra - pretī brauc mašīnas no Mežparka puses. tāds paskats , ka viņiem arī deg zaļais, un viņi tik močī pāri uz dzelceļu
Vot šito es arī esmu piefiksējis ne vienu vien reizi. Nu neticu, ka visi tā pa sarkano mauc. Moš ievēro, ka deg papildsekcijā zaļš un "lohanuļis".
viagris rakstīja:
Vot šito es arī esmu piefiksējis ne vienu vien reizi. Nu neticu, ka visi tā pa sarkano mauc. Moš ievēro, ka deg papildsekcijā zaļš un "lohanuļis".
šorīt, no Mežaparka puses stāvot rindā, lai brauktu taisni uz pārbrauktuvi, redzēju ainu, kad skaidri pa zaļo braucošam vieglajam virsū taurēdams likās smagais pa savu galveno ceļu. Tiešām izskatījās, ka abiem ir zaļais![]()
911 rakstīja: .. varbūt rīta agrumā ko murgoju, bet gadienā nebija arī svarīgi, vai ceļa zīme ir zem vai virs luksofora? un tad pēc novietojuma arī nosaka, kad tā darbojās - pie ieslēgta vai izslēgta luksofora.
Tu tiešām smagi murgo
![]()
smaidiigais rakstīja:
viagris rakstīja:
šorīt, no Mežaparka puses stāvot rindā, lai brauktu taisni uz pārbrauktuvi, redzēju ainu, kad skaidri pa zaļo braucošam vieglajam virsū taurēdams likās smagais pa savu galveno ceļu. Tiešām izskatījās, ka abiem ir zaļais
man tādas aizdomas, ka mežaprcieši ir samaksājuši, lai viņiem būtu VISLIELIEĀKĀs iespējas tikt uz centru.. nevienam citam no tā luksafora labuma nav..
turbopiile rakstīja:
smaidiigais rakstīja:
viagris rakstīja:
šorīt, no Mežaparka puses stāvot rindā, lai brauktu taisni uz pārbrauktuvi, redzēju ainu, kad skaidri pa zaļo braucošam vieglajam virsū taurēdams likās smagais pa savu galveno ceļu. Tiešām izskatījās, ka abiem ir zaļais
man tādas aizdomas, ka mežaprcieši ir samaksājuši, lai viņiem būtu VISLIELIEĀKĀs iespējas tikt uz centru.. nevienam citam no tā luksafora labuma nav..
tu domā? Šorīt 15 minūtes gaidīju, kamēr 15 mašīnas aizbrauc.
a) tiem, kas brauc no Mezparka puses un griez pa labi (luksaforaa deg sarkans, papildsekcijaa pa labi zals)
vai
b) tiem, kas brauc no centra puses un griez pa kreisi (luksaforaa deg zals, bet nogriezoties pa kreisi jaapalaiz tie, kas brauc pretii)
Jāmēģina atslēgties uz brīdi no tā konkrētā krusta un iedomāties, ka brauc tur pirmo reizi. Tad balstoties uz noteikumiem, nevis uz atmiņām, viss būs ok.
Ja Mežaparkam deg abi zaļi, tad Mežaparks brauc kur grib.
Tas krusts ir pilnīgā pakaļā kā jau vairums Rīgā, īpaši asi to var izjust šobrīd, kad sakarā ar slēgto Varoņu ielu ir izčakarēta satiksme visā Mežaparkā.
diezgan biistams tas pasaakums ir sanaacis ar luksaforu... domaaju, ka crash gadiijumaa vareetu buut probleemas..
Nu, itkā jau Tev nav jāzin kāds citam ir luksoforā signāls. Luksafori jau ir sasieti kopā, un baigi gribas cerēt, ka viņi ir saprogrammēti tā lai būtu kāds laika sprīdis starp pozīciju maiņām.
Jāskatās vai tas cits autiņš sakustas vai nē. Un nav jāgriež iekšā ar atļauto 50 (64)
Bet no cilvēciskā viedokļa, protams, tizla tā vieta ir bez gala !
Sheps rakstīja: nu jaa, bet tiiri teoreetiski, ja es braucu no sarkenes un griezu pa kreisi, kaa es varu zinaat kaada gaisma deg preteejiem tajaa briidi - tiem kas no mezparka ( ja no turienes ir 1 masiina, kas grib griezt pa labi un viss) es jau nezinu vai galvenajaa luksafora sekcijaa viniem ir zals vai sarkans....
Lūk par šito es arī nesparotu, kam tur kas ir jālaiž, ja es griežos pa kreisi no Sarķenes uz Viestura un man pretī kāds no Mežaparka pa labi uz Vistura prospektu.
Būtībā abi apstājas krustojumā un gaida!
sastreegumu rada tie joabnie liideeji, kuri aizmauc pa kreiso joslu un tad meegjina iespraukties labajaa....Virzienaa uz centru
virzienaa no centra-sajuuta ir taada diivaina, bei imho tur vairaak mauc paari par "maigi rozaa" ja ne pat par sarkano...tas cikls ir tik iiss, ka pietiek ar vienu 48. autobusu, vairaak neviens paari netiek....
Cik ilgi tur remontēs?
hz, tipa kkaads decembris buushot![]()
![]()
![]()
Zoo rakstīja:
sastreegumu rada tie joabnie liideeji, kuri aizmauc pa kreiso joslu un tad meegjina iespraukties labajaa....
Mašīnu skaitu tas, ka viņi nelien, nemainītu... Attiecīgi - rinda būtu garāka, stāvētu tik pat ilgi. Toties - visi būtu vienlīdzīgi
Ar skaudību pret poļiem atceros Varšavu, kur pārbrauktuves aizver 15 sekundes pirms vilciena, un atver 5 sek. pēc. Gan jau arī citur ![]()
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
1
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
21