Varu vēl leišu linku iemest, tur vēl skaistāk
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Varu vēl leišu linku iemest, tur vēl skaistāk
Kaspersky rakstīja: Ne vairāk par 4 auto?
Te būs neliels ieskats
www.ss.lv/...
nu re deficīts !!!!
A moška Ford Granadu sagribēsi ,arī baigi laps aparāts bija !!!
FORD = Found On Road Dead !!
BMW = Brutal Money Waster
Man bračkam ir Omega 94. gada. koža, 2joslu kondiška, el sēkļi, 2.5L, 170 Zs. Iet zvērā. manuprāt ir vērts apsriesr šadu variantu.
FORD-fast only rolling downhill
ound on repairman's doorstep
Found on rack daily
Ford Owners Recommend Dodge
Full Of Rust Deposits
Faithful, Obedient, Reliable, Dependable
F**KING OLD RETARDED DRIVER
Ford Focus....Ford F**ck Us
F**ker Only Rolls Downhill
Fancy Oil Recycling Device
Found On Rubbish Dump
F***ed Over Road Disaster!
F***ing Oakey's Really Dig'em
F**king Old Retarded Dudes
Frequent Overhaul, Rapid Depreciation (Sent in by a visitor)
F***ing Old Rebuilt Dodge (Sent in by a visitor)
Found On Rubbish Dump (Sent in by a visitor)
For Old Retired Drunks (Sent in by a visitor)
Here's a good one: FORD backwards --> Driver Returns On Foot
Here's another good one: FORD backwards --> Driver Relies On Family
Firestone Overstates Reliability Data
First On Recall Day
Fast On Race Day
For Off Road Driving
Fireball On Rear Damage (Sent in by a visitor)
First On Race Day (Sent in by a visitor)
First On Rust and Deterioration
Fix Or Repair Daily
Found On Road, Dead
Frequently Overhauled, Rarely Driven (Sent in by a visitor)
Fault Of R&D
F***ed On Raw Deal
Fast Only Rolling Downhill
Most tasteless one on the page: Found O.J. and Ron`s DNA
Flip Over, Read Directions
Fork Over Remaining Dough
F**king Owners Really Dumb
F***ed On Race Day
(F)illped (O)ver (R)esevation (D)ecoration
(F)**ked (O)ver (R)ebuilt (D)iahatsu
For Old Retired Dutchmen
Found On Road Draggin
Frickin Old Ragged Dumpster
Fu**ed Over Rebuilt Dodge
First On Repair Day
FORD Owners Really Dumb
From Our Reject Department
utt
p.s. ar to cossworth motoriiti: ja nu jamajam kas atgadaas... suutaam visu par cossie cenaam
takshto.. njem ciet un brauc droshi
darbaa taads suuc i bijis.. ar 2litriigo dohc un manuaalo kasti...
riepas vareeja svilinaat...
elektriibas gljuki.. piekare netureeja celjus... (piedevaam atshkjiraas no vecaa scorpika)
un pats galvenais: vizuaalais slims begemots....
pateerinjsh laikam prieksh taas buudas gan bij jeedziigs... ~10-11L/100km
Kaspersky rakstīja: Ne vairāk par 4 auto?
Te būs neliels ieskats
www.ss.lv/...
nu un cik tur ir Scorpio kas atbilst minētai kategorijai???? - es saskaitiju 5.... vai varbūt uberkruto dzinēju tu taisies remontēt ar detaļam no 2.0 protams ja to dzineju bez izmaiņam ražoja no xz kuriem laikiem tad ir cita runa....
Nekādā gadījumā neņem 95, 96 gada ražojumus - mēsli kas mēsli! Tiešām prātīgi aparāti tika izlaisti 98 un 99 gadā kad Fords izārstēja savus neskaitāmos gļukus... Neņem Kosvortu - detaļu šim motoram praktiski nav un maksā vēl dārgāk par Merša detaļām! Kaut virsbūve ir cinkota arī šiem Skorpjiem arkas rūsē, tā ka arkas ir jāpieskata un obligāti papikldus jāapstrādā!
Zini, ņemt Scorpio nav vērts, ja vien nēesi tā fanāts. It īpaši ar 2,9 motoru. Es pats ikdienā pārvietojos ar 92 gada Scorpio Cosworth. Kamēr par degvielu un remontiem maksāja darba devējs, tikmēr es īpaši neiespringu. Tagad, kad esmu pats sev darba devējs, tie 200-250Ls par degvielu mēnesī liek nopietni aizdomāties par auto nomaiņu.
shoriit un vakar vakaraa izbraucot pa briiviibeni visaa taas garumaa nesanaaca ieraudziit nevienu scorpi ta veel tika izbraukti kaadi 100km aarpus riigas un arii no scorpjiem ne veests
Šajā te linkā var kaut ko atrast, ja vien ir saprašana krievu ,igauņu vai angļu valodās.
joprojaam neesmu redzeejis nevienu scorpi
Kamikadze rakstīja: joprojaam neesmu redzeejis nevienu scorpi
Aizbrauc uz Ilūkstes/Dzelzavas krustu. Vismaz no rītiem viens a la taxis (ar parastajiem numuriem) pie pieturas stāv
es shodien redzeeju skorpi! man tagad par to kautkas buus?
Shiirs rakstīja: es shodien redzeeju skorpi! man tagad par to kautkas buus?
kuraa vietaa??!?! shams kusteejaas ar?
nupataam no pusdienaam naakot redzeeju veco scorpi tiitu zilaa duumu maakonii za to kusteejaas!
protams rakstīja: Vai tad tiešām mūsdienās cilvēkiem tik slikti iet,ka jāstāv uz vietas,domājot kā nopirkt vecu Fordu?Tak iemaksā tās divas štukas pirmajā iemksā un brauc ar jaunu kautvai Fiestu.Nekas nav dārgāk kā uzturēt vecu un lielu auto.Lai arī cik labu viņu nopirktu.Mosties čalīt,dzīve iet uz priekšu.
Nu nemuldi nu ar tiem jaunajiem auto arī pietiek problēmu un uzturēšana arī nemaz nav no tām lētākajām ! Un tas ka jauni auto neplīst nu jau ir vairs tikai mīts , īpašii tas attiecināms uz mazo un vidējo klasi !!!!!!
Man te apmēram mēnesi atpakaļ bija jābrauc pakaļ jaunai fiestai un turieni braucu ar BMW compaktu 96.g. un kad pārsēdos fiestā tad bija stipri jāpiedomā kurš auto iet labāk !!! Pa bruģi braucot bumer točna bija klusāks un labāk turējās uz ceļa !!!
uldiskru rakstīja:
protams rakstīja: Vai tad tiešām mūsdienās cilvēkiem tik slikti iet,ka jāstāv uz vietas,domājot kā nopirkt vecu Fordu?Tak iemaksā tās divas štukas pirmajā iemksā un brauc ar jaunu kautvai Fiestu.Nekas nav dārgāk kā uzturēt vecu un lielu auto.Lai arī cik labu viņu nopirktu.Mosties čalīt,dzīve iet uz priekšu.
Nu nemuldi nu ar tiem jaunajiem auto arī pietiek problēmu un uzturēšana arī nemaz nav no tām lētākajām ! Un tas ka jauni auto neplīst nu jau ir vairs tikai mīts , īpašii tas attiecināms uz mazo un vidējo klasi !!!!!!
Ar to kurš iet labāk nebija domāts uzrāviens, bet VISS kopumā t.i. komforts, salons, hadene utt!!!
Man te apmēram mēnesi atpakaļ bija jābrauc pakaļ jaunai fiestai un turieni braucu ar BMW compaktu 96.g. un kad pārsēdos fiestā tad bija stipri jāpiedomā kurš auto iet labāk !!! Pa bruģi braucot bumer točna bija klusāks un labāk turējās uz ceļa !!!
uldiskru rakstīja:
bla bla bla...es runāju par situāciju kā tādu nevis par fiestu un kompotu.
nu gan saliidzinaat bumeri, kursh klasi augstaaks ar fiestu
gribu pirkt skorpi 2,9 jauno(no 95gada)
Ir vēlme,uz rudens pusi, pirkt skorpi ar 2,9 motoru un automātu.Padalieties lūdzu informācijā,kādi plusi,kādi mīnusi,kā ir ar kārbu(man zināms cilvēks ar mondeo autom.kārbu mocijās),vai izturīga,vai nečakarējās,kā ar patēriņu(neesu opis,bet neskrienu arī),kā ar detaļām?Būšu pateicīgs par informāciju