Ja neesat redzējuši dzīvus Skorpjus tad atbrauciet uz Līvāniem un varēsiet apbrīnot kādus 6 ideālā stāvoklī... bez neviena rūsas punktiņa un nedūmojošus.
Jā maz viņu ir un pamatā tikai tāpēc ka cilvēki tos sapūdē jau pa paris gadiem. Bet jāpiezīmē ka Skorpis ir ļoti lēts remontos, vienīgi cik ilgi... es jau esmu saskāries ar to ka dažu detaļu jau nav vispār! Acainajam Skorpim un it seviški Kosvorta dzinējam ir totāls detaļu deficīts! Vecajiem vēl ir krietni.
Tā ka Kosi točna neņem un vispār palūko kaut kā svaigāka virzienā... Mondeo ar ir lēts remontos un pietiekami labs...
Jaunajām mašīnām apkopes vien izmaksā krietnu naudiņu! + obligātais KASKO tā ap 500 Ls gadā! Pa to naudiņu Skorpja dzinējam katru gadu var kapitalku taisīt!
gribu pirkt skorpi 2,9 jauno(no 95gada)
Ir vēlme,uz rudens pusi, pirkt skorpi ar 2,9 motoru un automātu.Padalieties lūdzu informācijā,kādi plusi,kādi mīnusi,kā ir ar kārbu(man zināms cilvēks ar mondeo autom.kārbu mocijās),vai izturīga,vai nečakarējās,kā ar patēriņu(neesu opis,bet neskrienu arī),kā ar detaļām?Būšu pateicīgs par informāciju