Zašebis, jātaisa kooperatīvs un jāštancē šitos mērītājus
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Zašebis, jātaisa kooperatīvs un jāštancē šitos mērītājus
Axll rakstīja: Neizdziļināšos būtībā, bet man ir sists pasāts: B3 virsbūve, 1.8 benzīnieks monošprice (8 vārsti). No tāda nederēs? axell@inbox.lv
Ei, ļaudis - kā tad ir? Vai no šitādas monošprices der???
Axll - ja nav grūti, palūri uz tā gaisa mērītāja ir virsū detaļas kods -
Bosch numurs 0 280 202 138
VW/Audi numurs 037 906 301 B
Ja Tev ir šitāds - tad dod ziņu!?! Nopirkšu!
( lynx8@inbox.lv )
nuu veciit ja jau tu jauc shiis apsoluuti !!! dazaadaas lietas.
man zeel izteereetaa laika,ko veltiiju skaidrojot ...
Necepies, es teicu - ja cipari sakrī, tad tikai ņemšu! Par 99,5% gan jau ka nesakrīt.. Paldies par komentāriem jebkurā gadījumā!
LyNx8 rakstīja: Necepies, es teicu - ja cipari sakrī, tad tikai ņemšu! Par 99,5% gan jau ka nesakrīt.. Paldies par komentāriem jebkurā gadījumā!
vinji nevar paseet NEKAADI,jo inzektori DAZAADI. te izbrrina ceriiba ka pasees
var ar skoču pietīt
anonimikis rakstīja: var ar skoču pietīt
ar makrofkesu pielimeet ...
nu nedirshat tikai bumbinjas un nesachakareejat cilveekam praatu. shrotaa tads gaisa masas meeriitaajs maksaa 25ls aptuveni. 70ls vins maksaaja kaadus 7 gadus atpakalj...
shearer rakstīja: nu *******hat tikai bumbinjas un nesachakareejat cilveekam praatu. shrotaa tads gaisa masas meeriitaajs maksaa 25ls aptuveni. 70ls vins maksaaja kaadus 7 gadus atpakalj...
Da es kaut vai pa 70 nopirkšu, tikai parādi kur... Tur jau tā šaize, ka nevar dabūt to verķi, laikam tiešām krievi izpirkuši. Elkšņos nav, VolksAuto nav ...
LyNx8 rakstīja:
shearer rakstīja: nu *******hat tikai bumbinjas un nesachakareejat cilveekam praatu. shrotaa tads gaisa masas meeriitaajs maksaa 25ls aptuveni. 70ls vins maksaaja kaadus 7 gadus atpakalj...
Da es kaut vai pa 70 nopirkšu, tikai parādi kur... Tur jau tā šaize, ka nevar dabūt to verķi, laikam tiešām krievi izpirkuši. Elkšņos nav, VolksAuto nav ...
tel nr redzeeji? tur zvaniiji ???
izskatās, ka ar pasrātiem tev veicas
LyNx8 rakstīja:
nu bet tak zvani pa reklama.lv sludinaajumiem!
šrotā rumbulā interesējies? -26781441
Paldies, uzzvanīšu uz tiem numuriem!
Nav mans Pasāts, tā kā ar manu veiksmi nekāda sakara. Ikviens Pasāts agri vai vēlu sāk lūzt...
Jebkurš pepelacs agrāk vai vēlāk sāk lūzt.
Pontiak rakstīja: www.vwclub.org.ua/...
Ēm, saprotu, varbūt stulbs jautājums - ko man tai linkā noderīgu iepētīt? Par to gaisa mērītāja pārbaudi sadaļu atradu, bet tādi dati man pašam neko nedod...
LyNx8 rakstīja:
Ēm, saprotu, varbūt stulbs jautājums - ko man tai linkā noderīgu iepētīt? Par to gaisa mērītāja pārbaudi sadaļu atradu, bet tādi dati man pašam neko nedod...
ja tas ir tas kas uz gaisa filtra kastes -vareeetu buut .Cik ta gatavs maksaat par to?
LyNx8 rakstīja:
forumaa var atrast arii citus risinājumus,
Boch atsevischkji nepiedāvā(jaunu rezistora plāksnīti), Ja atveersi gaisa masas meerītāju, (melno vācinju) tur ir rezistors
Viens no variantiem ir nedaudz plāksnīti pavirzīt uz augšu vai apakshu. Izveidosies jauns ceļš pa ko pārvietosies dakšha.
Pārbaudi un pieregule pēc dotās tabulas (forumā kaut kur ir dota tabula ar datiem, nav laika meklēt).
Kādus 30K vajadzētu kalpot shaadam remontam.
Esmu pats mainījis vw passat, MB 230 regulējis un viss strādā perfekti.
Par tiem rūpnīcas iestatījumiem to visu var uzstādīt ja ir laiks, normāls testeris un vēlēšanās.
jurkins rakstīja:
LyNx8 rakstīja:
ja tas ir tas kas uz gaisa filtra kastes -vareeetu buut .Cik ta gatavs maksaat par to?
Kā Tu to domā? Tu vari novērst to problēmu Gaisa mērītāju nemainot? Paskaidro...
Hei, jautājuma pa vienkāršo - kā atrast to Rumbulas auto kapsētu? Ielas numurs laikam 440c.. Atradās tur viens šitāds brīnums.
Nezinu, numuru iedevu, bet bijis tur neesmu
Verķi dabūju, salīdzināju - tomēr nesakrīt augšējās rindas pēdējie trīs cipari. VW/Audi rinda gan sakrīt gandrīz, izņemot B burtiņu pašās beigās... Vedīšu atdot atpakaļ un pirkšu jaunu vien, jo citu variantu nav.
Gribeju teikt, ka tas mērītajs fiziski neatbilst pēc uzbūves...
Passat 2.0 (\'92) gaisa masas mērītājs ??
Hellou!
Senču Pasātam nobeidzies gaisa masas mērītājs. Jautājums gaužām vienkāršs - kur to verķi dabūt?!?!
Zvanīju uz Roli - šie nemaina, un jaunu arī pie viņiem nevarot dabūt - esot jāvēršas VW centrā.
VW Rīga šito verķi jaunu piedāvā par Ls 155,26. Jāgaida nedēļu. Citu atjaunotu, remontējamu variantu nav...
Kādi ieteikumi??? (Labi, ka vismaz nav 300 Ls).. Vai ir kādi citi varianti, kur dabūt lētāk kaut kādus atjaunotus utml. !?
Bosch numurs 0 280 202 138
VW/Audi numurs 037 906 301 B