batka,nosauc kādu konkrētu BMW rallija uzvaru( ar močiem Dakārā neskaitās).
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
batka,nosauc kādu konkrētu BMW rallija uzvaru( ar močiem Dakārā neskaitās).
Rallijs gan ir iejaukts galīgi bezsakrā.
Bet nu e30 m3 ir uzvārām bagātākis autošosejā, un Grp A. rallijos ar tam nebūt negāja slikti.
p.s. 1987 Rally Corsica
Polarlacis rakstīja: .Es labprat "gudrako" si raksta komentetaju izvizinatu ar 911 Turbo S(475zs).......................,pectam cepaties neta un meginat salidzinat ar Amerikanju bezsmadzenju POWER.....................
izvizini mani Vai arī tu joprojām pa savu Vāciju?
markelis rakstīja:
a man kaadu briidi likaas ka tu esi jau pieaudzis.
P.S. e30 ar 6cilindru motoru tieshaam nav NE TUVU labaak vadaamaa mashiina
Pieaudzis laikam neesi tu pats? Ja E30 M3 ir nākuši 6cilindru motori, apsolos iestumt savu M3 publiski Daugavā! Runa ir par E30 M3, nevis parastu E30. Tas ir pilnīgi cits auto. Tur kopīgs tikai nedaudz izskats.
UUSA rakstīja: batka,nosauc kādu konkrētu BMW rallija uzvaru( ar močiem Dakārā neskaitās).
Tas bij tik sen kur es tev konkretu uzvaru nosaukšu...Te old.bmwlife.lv/...
edzulis rakstīja:
Pieaudzis laikam neesi tu pats? Ja E30 M3 ir nākuši 6cilindru motori, apsolos iestumt savu M3 publiski Daugavā! Runa ir par E30 M3, nevis parastu E30. Tas ir pilnīgi cits auto. Tur kopīgs tikai nedaudz izskats.
buus jau labi. galvenais ka brieduma raadiitaajs ir bmw modelju paarzinaashana.
P.S. es lieliski zinu kas ir E30 M3 un taa bij vienkaarshi replika, kurai peec buutiibas ar topika teemu ir tikpat daudz sakara kaa lielaakai daljai tekstu tajaa, tai skaitaa tavu.
batka rakstīja:
UUSA rakstīja: batka,nosauc kādu konkrētu BMW rallija uzvaru( ar močiem Dakārā neskaitās).
Never vaļā to old.....Nu nav nekad bembji lielajos raļļos pa spici bijuši,Tu jauc ar kādu citu disciplīnu.
UUSA rakstīja:
batka rakstīja:
Never vaļā to old.....Nu nav nekad bembji lielajos raļļos pa spici bijuši,Tu jauc ar kādu citu disciplīnu.
Nu neliekas ka jaucu.kaut kadu raidijumu senak skatijos kur teica ka visvairak uzvaras pec kartas vai kaut ka ta.
Reku WRC īsā vēsture en.wikipedia.org/... .Par attiecīgo auto neviena vārda.
UUSA rakstīja:
batka rakstīja:
rallijam ar eMku nav nekāda sakara
pat sābs ir vairāk rallijus viinnējis kā bēmēvē
uj atvainojos.... ir gan
87 gadā vienu posmu šie vinnēja
89 gadā vienā posmā palika otrie en.wikipedia.org/...
90 gadā vienā posmā bija trešie
jā un vēl \"World Touring Car Championship\" kautko bēmēvē spēja parādīt....
Chevrolet comaro pret Ford mustang
Abu auto gads ap 1995. Arī viņu vērtība ir ap 4000,-EUR.
Vai ir vērts vispār kādu no viņiem ņemt?
Mērķis- pakaļas piedziņa un izbraucieni brīvdienās.
Vai es nepavadīšu savas brīvdienas garāžā remontējot to pretstatā izklaidei? Varbūt tomēr ņemt, tradicionāli, urļiku bumeru?