Žēl, ka divdurvīgs. Jaunā paaudze taisās iet autokursos, tieši noderētu, kāds vienkāršs traktor-dranduļets.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Žēl, ka divdurvīgs. Jaunā paaudze taisās iet autokursos, tieši noderētu, kāds vienkāršs traktor-dranduļets.
Priekš pirmā auto šis ir baigi labs.
man arii liekas ka nedaudz pa daargu
dārgs?
ja auto ir kaut daļēji līdzīgs bildē esošajam, ja eļļa un degviela nav 1:1 uzpildoties un ja viš spēj apstāties 100m neatsitoties... idjeaļņiks...
kaut gan pagaidi, man padomā būs viens "salaga"...
sleepnis rakstīja: Žēl, ka divdurvīgs. Jaunā paaudze taisās iet autokursos, tieši noderētu, kāds vienkāršs traktor-dranduļets.
Jaunajai paaudzei taisni trīs durvis derētu
480ls un gals... autins ellu need un sadzesties nav problemas....
krastins rakstīja: 480ls un gals... autins ellu need un sadzesties nav problemas....
bildes atbilstība?
Yetti rakstīja:
krastins rakstīja: 480ls un gals... autins ellu need un sadzesties nav problemas....
bildes atbilstība?
Neatbilst. Auto istenībā ir zaļš, uz kalpakiem, bez stikliem
P.S. Normāls drapaks, un ja tiešām stavoklis ir OK, cena tādiem turās. Bija man tāds. Braukāju un biju laimīgs..
Pēc golpa bija vecā 626, un teikšu godīgi, tajā jutos kā limuzinā pēc golpiņa. Komforts bija nereals
Kauc cenniks bija lidzīgs, ja nemaldos
phenom rakstīja:
Yetti rakstīja:
bildes atbilstība?
P.S. Normāls drapaks, un ja tiešām stavoklis ir OK, cena tādiem turās. Bija man tāds. Braukāju un biju laimīgs..
Pēc golpa bija vecā 626, un teikšu godīgi, tajā jutos kā limuzinā pēc golpiņa. Komforts bija nereals
puikam I golfu uzsaucu... te kaut kur topiks ir...
nopirku par 400.-LS, kādus 500 vēl ieliku...
protams ka bilde ir ista 2 dienas atpakal bildeta,man liekas ka tur pat ir datums... Jaredz dziivee,bildees vienmeer kkas var izskatiities savaadaak...
Yetti rakstīja:
phenom rakstīja:
Yetti rakstīja:
bildes atbilstība?
puikam I golfu uzsaucu... te kaut kur topiks ir...
nopirku par 400.-LS, kādus 500 vēl ieliku...
Pabeigšu celt māju, nopirkšu sev I golpu kabrioletu, un dzivošu ar viņu pa vakariem garažā
phenom rakstīja:...
Pabeigšu celt māju, nopirkšu sev I golpu kabrioletu, un dzivošu ar viņu pa vakariem garažā
jaunais latviešu idioc...
krastins rakstīja: protams ka bilde ir ista 2 dienas atpakal bildeta,man liekas ka tur pat ir datums... Jaredz dziivee,bildees vienmeer kkas var izskatiities savaadaak...
Yetti rakstīja:
krastins rakstīja: protams ka bilde ir ista 2 dienas atpakal bildeta,man liekas ka tur pat ir datums... Jaredz dziivee,bildees vienmeer kkas var izskatiities savaadaak...
doma bija:
nu netrako...
Yetti rakstīja:
phenom rakstīja:...
jaunais latviešu idioc...
Kāds ir Tavs muldēšanas iemesls? Pamato?
Kura gada? Pie -20C lec vai jāievelk? Skate līdz kuram? Kur atrodas? Cik daudz rūsējis? Kad mainītas siksnas? gaariks@inbox.lv
phenom rakstīja: ...
da degungalā 2vi Iie golpi... paliekas... var pacelt, bet aizdomājies... nado lji Fedja?
curmis rakstīja: ...
ja viš izbrāķēs, varbūt jemsim...
miinus 20 baigaa ziema taadu te neredzeet pie -12 leca bez problemam. 88.gads atrodas Saldu. skate liidz 2009.01. ellas mainiitas,par siksnu un ruli nezinu,neesmu mainijis. nu nebuus 20 gadus veca masiina bez defektiem... ja interesee varam kkur satikties un vareesi noveerteet pats
phenom rakstīja: ...
atradu!
Zeļjonaja marka... x2...
piemeram gadu jaunāka 323F mazda salīdzinot ar Golf2 ir kā Formula1
krastins rakstīja: miinus 20 baigaa ziema taadu te neredzeet pie -12 leca bez problemam. 88.gads atrodas Saldu. skate liidz 2009.01. ellas mainiitas,par siksnu un ruli nezinu,neesmu mainijis. nu nebuus 20 gadus veca masiina bez defektiem... ja interesee varam kkur satikties un vareesi noveerteet pats
Saldus.., mazliet par tālu es Madonā.
gandriiz triis gadus atpakalj pardevu shitadu 5durvnieku, ljoti labaa staavoklii, par 600eiro! Un ne uzreiz bija gribetaaji...
Taka iesaaku bik ar cenu atslaabt, kam muslaikos vecas lamatas vajadzigas?
pardod vw golf 2 dizelis