Plaakstera apstriideeshana

Tominjsh Reģ.: 31.03.2003

Situaacija: iekshpagalmaa sestdienaas saakushi uzdarboties RPP plaaksteru liimeetaji. Jau otro reizi, pirmajaa reizee neviens no abiem auto netraapiija zem plaakstera.

Apliimeeti auto, kas staav uz ietves, par kuru nekad neviens cilveks neiet. Ir maaja, pie maajas ietve, braucamaa dalja, preteejaa pusee ietve, tad zaljaa zona. Ietve saakas nekur un arii nekur beidzas, tb no vinjas nav iespeejams nokljuut uz nevienu citu gaajeeju celinju, maaju utt., uz kuras arii auto tiek novietoti nevienam reaali netrauceejot.

Ja nu vieniigi 2-3 tanteem, kas 2x dienaa iet mekleet zem mashiinaam klainjojoshus kakjus, ko pabarot ar jeelaam ziviim.... Btw, kads negrib savaakt kaadus 12-15 kakjus?

Kaa tur bija tas pants par iekshpagalmiem, kuros driikst novietot auto uz ietves, ja tas netraucee gaajeejiem un ko tur veel neierobezho?

Kaa ir ar situaaciju, kad protokolaa ir ierakstiits, ka auto tika novietots uz taadas un taadas ielas uz ietves, bet reaalaa situaacija ir taada, ka ir konkreetaa iela, zaljaa zona, maajas, un tad iekshpagalms, kur novietots auto? tb nepreciizi sastaadiits protkols.

Iemetiet luudzu kaads apstriideeshanas kaartiibu, mosh ir kaads ienieguma paraugs utt.

Spams/viedoklji utt pieklaajiibas robezhaas welkomeets

To ka auto jaaliek maksas staavietaa, to pats zinu. To ka jaapaardod un jaabrauc ar sabtrans arii zinu zinu arii ka TG/AM bet nu tomeer.

 
1 2 3
Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

FX-15 rakstīja:

Uggga rakstīja:

Kanibaals rakstīja: Atstāj epastu aizsūtīšu sūdzības piemēru, kuru PP man atzina par pamatotu.

Atsūti lūdzu arī uz uggga@inbox.lv

Šonakt (pirms trijiem naktī) jaunākais inspektors A. Burmeistars uzdarbojies Purvciema iekšpagalmos. Storijs tas pats, kas iepriekš minēts - "traucējot gājēju pārvietošanos".

Sievas autiņs ticis zem bargās kvīts. Tā kā pati slima, mašīna kopš pirmdienas nebija kustināta un tātad ar biezu sniega segu. Šie bija pakasījuši mazu bedrīti un protokolu vienkārši taja iemetuši.

Izskatās, ka esam kaimiņi-man plāksterīts parādijās 02:50

Tā sanāk, man, ja precīzi, tad 02:52.

Un, ja Tev mašīnas numurs kā pie nika, tad pat zinu ar kādu mašīnu brauc

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Nu ja 2:50 pa nakti tad jau traucēja "dzērāju pārvietošanos"

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

Kanibaals rakstīja: Nu ja 2:50 pa nakti tad jau traucēja "dzērāju pārvietošanos"

Dzērāji un visi pārējie tāpat pārvietojās pa braucamo daļu, vienalga, ir vai nav mašīnas uz trotuāra.

sisenis Reģ.: 30.03.2008
0 0 Atbildēt

CP SOVSEM OZVERELI!

Brivdienas nakti no sestdienas uz svetdinu Purvciemā pagalmā pie go planet aplimeja kaadas 8 masinas, kas it ka staveja uz ietves, pēc tam svetdien atbrauca velreiz un tiem pašiem un citiem alkal uzlika plaaksterus. Kopā sanāca ap 20-30 mašīnām. Labi pastradajushi kungi... Lieta tāda ka citur mašinu uzlīkt vispār nav iespējams, visi parkojas uz trotuāra preteja no nama ielas pusē, netraucot gajeju kustību, jo gajeji iet pa ietvi tuvakai pie mājas. Uz jautajumu "Kur tad likt mašinu?" brašuli atbildeja kā ir jāraksta pašvaldibai lai uztaisa stāvvietu. Lūk tādi piragi.

Pēc šitāda paliek sajuta ka valsts ar jebkuru panemienu grib ielīkt resno pakaļā. Pat ar tādu sīkumu ka tagad jau nevar astāt mašīnu pie savas mājas...

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

Kā ir ar zīmju uzstādīšanu privātīpašuma teritorijā? Pilnais gemarojs ar projektu utt?

Vienkārši radās fiksā ideja, ka varētu uzstādīt zīmi P ar papildzīmi, ka drīks parkoties uz trotuāra un lai tie šakāļi iet aplīmēt savas mašīnas savā pagalmā

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

sisenis rakstīja: ... brašuli atbildeja

tie pat kādi drosmīgie bijuši, manā pagalmā tikai pa naktīm rādās, laikam baidas no kāda saniknotā pa bieti dabūt

ma924 Reģ.: 10.03.2004
0 0 Atbildēt

Uggga rakstīja: Kā ir ar zīmju uzstādīšanu privātīpašuma teritorijā? Pilnais gemarojs ar projektu utt?

Vienkārši radās fiksā ideja, ka varētu uzstādīt zīmi P ar papildzīmi, ka drīks parkoties uz trotuāra un lai tie šakāļi iet aplīmēt savas mašīnas savā pagalmā

Savā privātīpašumā Tu (precīzāk - mājas kopsapulce) vari pat aizliegt pie "mājas nepiederošu" transportlīdzekļu un gājēju kustību, ja vien iekšējā pagalma ceļi nav noteikti kā apgrūtinājums.

1 2 3
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti