Honda un Mitsubishi tirgotājiem

Baisulis Reģ.: 02.10.2007

Varētu vērst uzmanību,ko jūsu darbinieki dara darba laikā. Kapēc viņi vizinās pa svešiem īpašumiem,kur pie tam nav nekādi koplietošanas ceļi,neņem vērā uzstādītās zīmes,izbraukā kūdras laukus un nesmuki izrunājas,kad tiek palūgti aizbraukt no teritorijas un neuzturēties tur,kur viņus neviens nav lūdzis.

Automašīnas Mitsubishi ar Mitsubishi centrs uzlīmēm, valsts nr HA 2138 ,kurā atradās Honda sarkanos tērpos tērpti mehāniķīši.

 
1 2 3
Baisulis Reģ.: 02.10.2007
0 0 Atbildēt

Ja, TDI, pilnīga drisā

Baisulis Reģ.: 02.10.2007
0 0 Atbildēt

A man , a man...te ir stirnas, 3 gab točna, rudenī mitinājās 2 aļņi. Zaķi un lapsas ar pietiek.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

Baisulis rakstīja: A man , a man...te ir stirnas, 3 gab točna, rudenī mitinājās 2 aļņi. Zaķi un lapsas ar pietiek.

baisulim vakatr esot vakariņās bijušas kotletes

šodien vairs neesot tik daudz lapsu

Yetti Reģ.: 28.11.2007
0 0 Atbildēt

Baisulis rakstīja:...rudenī mitinājās 2 aļņi. ....

kopš rudens neesi tur mitinājies?

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

Baisulis ir īpašs..

jaunā zorte-

Staltalnis

batka Reģ.: 17.01.2007
0 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja: ari man ir savs ipashums. nekad vel nevienu neesu patriecis, tikai tapec ka vins tur nolicis savu auto un lasa seenes.

mazie shefinji ibio atradushies.

Tavs ipašums kas pieder vecaimammai

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Biku nesaprotu, kāds sakars HONDA mehāniķiem ar MITSUBISHI autiņu?

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

kasinsh79 rakstīja: Biku nesaprotu, kāds sakars HONDA mehāniķiem ar MITSUBISHI autiņu?

Laikām jau mehi viens otru pazīst - katrs paņem sava autocentra autiņu - pusceļa samainas...... vēlāk klausās prikšnieku priekšnesumu ka kaut kādi sveši ar firmas auto kaut kur vazajās....

Baisulis Reģ.: 02.10.2007
0 0 Atbildēt

Kad zvanīju uz Skandi auto,tur arī paskaidroja,ka esot to auto iedevuši hondas centram 'patestēt'.

Chuguns Reģ.: 23.11.2004
0 0 Atbildēt

Baisulis rakstīja: Kad zvanīju uz Skandi auto,tur arī paskaidroja,ka esot to auto iedevuši hondas centram 'patestēt'.

Liec priekšā bomi, uz tā pavidam lielu zīmi, un vēl grāvjus pa malām lai garām netiek, tad cerams būs miers, tapat pa retam gadās kāds kas nāk un lai vinam paskaidrojot kādēl vinš nevarot iebraukt, bet nu tas ir pa retam. Nezin kapēc parastu zīmi cela malā neviens nenem pierē, pat celu būvfirma kas buvejot blakus celu un uztaisa stāvlaukumu plavas vidū.

Baisulis Reģ.: 02.10.2007
0 0 Atbildēt

Viens praiders tak pacenties pa ziemu atvest un izgāzt mežā savus musarus no mājām, dīvānu,kaut kādus vēl hlamus. Ka tik nav šīris.

TDIOTS Reģ.: 07.01.2007
0 0 Atbildēt

Man tajaa ziinjaa zoliidi gaaza mezju otrpus celjam , pajautaaja/atvainojaas par celjam pieguljoshaas pljavas izjaashanu uz izgaaza pagalmaa 2 forvarderus ar baljkjeeniem malcinjai taapataam seenjotajogotaaji ( naivie , oome tak 5os no riita jau visur pabijuse ) pajautaa atljauju nolikt savu megarurlzu ( arii S-klases rurlzeetaaji !! ) pie muusu iebrauktuves , mees protams atljaujam , bet briidinam seenju/ogu ta nava(vairs) bet taapataam jau shamie kautko sakashnjaa un pasakaas par laipno atljaushanu

Cita lieta Juurmalaa - poxnax visas kjiegjeljpankuuk ziimes , noliek savu miskasti taa ka bezmaz vaartiem priekshaa , atvelkaas no pljazja izpirina smiltis + izmeeta visaadus benjchikus/fanjkjikus , uz aizraadiijumiempar ziimeem utt., pasuuta nax un tuudalinj kopjaas prom , bet taalu netiek jo ~2aas riepaas ta 'miikstais' , viens cic praiders man riigaa dirneeja no ~13 liidz ~20,00 vakaraa jo nevareeja izbraukt no pagalma , sadomaajies bij atradis esam 'xaljavno' [P], piekam ievaaleejis bij ash pa visaam trim vietaam (pagalminjsh ta mazinjsh) , naudu vinjam nepajautaaju bet paaris liekas stundas cilvim bij , lai naakamreiz paardomaatu ir veerc braukt sveshaa pagalmaa vs leetaak tomeer to lakjiku atpogaat atljautaa vietaa uz ielas

nau jau zjeel jakaads kulturaali kautko paluudz , bet uz komufashistiskiem 'kopiipashniekiem' man ir pamatots asinsnaic un dazjaadas riebekliibas arsenaalaa

Centis_Nuudele Reģ.: 26.11.2007
0 0 Atbildēt

Baisulis rakstīja: Viens praiders tak pacenties pa ziemu atvest un izgāzt mežā savus musarus no mājām, dīvānu,kaut kādus vēl hlamus. Ka tik nav šīris.

Šīrim nav sajēgas par īpašumu, viņam nekas cits kā sapuvusi Ascona nekad nav piederējis.

1 2 3
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti