Slinkais rakstīja: nafig tādu atrumu, riepas aizdegsies un viss stikls būs ar mušām nosēts. un uz meitenēm īsos svārkos nevarēs paglūnēt ielas malās.
Nevis mušām bet gan visādām kosmiskiem zaļzarņiem, neesi Mēņiņblek redzējis?
Slinkais rakstīja: nafig tādu atrumu, riepas aizdegsies un viss stikls būs ar mušām nosēts. un uz meitenēm īsos svārkos nevarēs paglūnēt ielas malās.
Nevis mušām bet gan visādām kosmiskiem zaļzarņiem, neesi Mēņiņblek redzējis?
Jā... būs Piena Andromedas Ceļš... tāpēc varat jau tagad izsūknēt bākas sausas un piegādāt to bezjēdzīgo soļķi uz Juglas garazām.
hei vadoni, pa cik tu tirgo soļki pa kreisi?
Pirmais rakstīja: hei vadoni, pa cik tu tirgo soļki pa kreisi?
5 ls litrā
Ieliet rimi maisiņā?
DekstersFF rakstīja:
5 ls litrā
a tie tavi čomi???
DekstersFF rakstīja: Ieliet rimi maisiņā?
Vienreiz es biju kolosāli pārsteigts, kad čals atvēra vieglās bagažnieku, izvilka ļircīgu netīru maisu (tāds skats bija ka virca tai maisā būtu) un lēja man kannās svaigi no RU vestu soļķi!!
Cukurmaisā, kur ielikts polietilēna maiss!! Tajā salej soļķi, un neviens 3.14.... neiedonājas palūkot kas tajā ir! Izliet ar izrādās elementāri - iebāž no augšas šļauku, aizsien galu un palaiž vaļā - tek ka prieks.
Vot tā.
Tā ka nebiedē ar RIMI maisiņu - ņems un atnesīs ar!!
Pirmais rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
5 ls litrā
a tie tavi čomi???
Nezinu, prasi viņiem.
i_edgars rakstīja:
Vienreiz es biju kolosāli pārsteigts, kad čals atvēra vieglās bagažnieku, izvilka ļircīgu netīru maisu (tāds skats bija ka virca tai maisā būtu) un lēja man kannās svaigi no RU vestu soļķi!!
Cukurmaisā, kur ielikts polietilēna maiss!! Tajā salej soļķi, un neviens 3.14.... neiedonājas palūkot kas tajā ir! Izliet ar izrādās elementāri - iebāž no augšas šļauku, aizsien galu un palaiž vaļā - tek ka prieks.
Vot tā.
Nja...līmenis.
i_edgars rakstīja:
Vot tā.
divi zagļi satikās
DekstersFF rakstīja:
Pirmais rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
5 ls litrā
a tie tavi čomi???
Nezinu, prasi viņiem.
bļāv, dārgi
Man vēl mazliet ir atlikumā, līdz jaunajam pievedumam pa 0,76
Kādus 2l varu atliet.
Frutukaksi...nešķied mantu nelietderīgi pieturi pāris mēnešus un varēsi dubultcenu ierubīt!
Kādi lati! Naftas cena krīt, Krievija drīz būs uz sēkļa. Varēsim būt starpnieki humpalu piegādē
farruhs rakstīja: Man vēl mazliet ir atlikumā, līdz jaunajam pievedumam pa 0,76
Kādus 2l varu atliet.
Tev nu gan pa dārgo...es leju legālo pa 0.72 Ls/l.
Krāsaino tak mazdās vai opeļos liet nedrīkst
msh rakstīja: Krāsaino tak mazdās vai opeļos liet nedrīkst
Apstiprini vien savas seklās zināšanas.
Kvadracikls ar dīzeļdzinēju rullē !
Pirmais rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
Pirmais rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
5 ls litrā
a tie tavi čomi???
Nezinu, prasi viņiem.
bļāv, dārgi
Nu jā, renisti nevar atļauties.
msh rakstīja: Krāsaino tak mazdās vai opeļos liet nedrīkst
Tad nu, sāc stāstīt. Kādā krāsā ir tas,ko es leju mazdā,opelī, un Lamborghini ?
To tu man pastāsti, vienīgais ķīselis ar ko man ir saskarsme ir pustukša A pudele ar tankā par pilno cenu ielietu ķīseli tīrīšanas nolūkiem
msh rakstīja: To tu man pastāsti, vienīgais ķīselis ar ko man ir saskarsme ir pustukša A pudele ar tankā par pilno cenu ielietu ķīseli tīrīšanas nolūkiem
tu, grūtgalvi, pēc noklusējuma es rīkojos Likuma ietvaros, bet tu ļerksti savas jēlās domiņas. Un man kaut kas tev jāstāsta??
Ja esi tik gudrs, tad aprēķini, cik maksā 'krāsotais' , kas to var lietot, cik maksā Statoil degviela ar piegādi uz objektu 2t apjomā.
Un tad ļeksti Bet pieļauju, ka Nīcas pagasta riteņbraucējam tas var būt nesaprotami.
uj bļē, kā tas statoils vārās...
tankā tirgo pa 96 saņu, bet 2 tonnas pa kreisi aizved pa 72
krāpšanos ar nodokļiem neskaitam - jo no Likuma viedokļa nav brīv ar uzņēmuma saļaru braukt uz kīno
Deksters uz kino brauc par savu naudu, jo Astrā lej DD Neste tankos
Nevajag pēc savas samaitātās domāšanas mērīt visus,resnpakaļainais.
PS. Es teicu,ka leju, neteicu kur.
Pirmais rakstīja:
krāpšanos ar nodokļiem neskaitam - jo no Likuma viedokļa nav brīv ar uzņēmuma saļaru braukt uz kīno
Pie tam tu slikti zini Likumu palasi vēl
ko darīsiet, kad dīzels maksās 1Ls/litrā
Izskatās, ka tie laiki nav tālu. Pāris mēnešu un ok.
Ko saka ekonomisko dīzeļmotoru lietotāji?