I birojs vai tmldz laukus

kontradmiral Reģ.: 07.12.2004

Viens rada gabals dzīvo tālos laukos un lattelecoms internetam piedāvā tikai iezvanpieeju (dārgi un lēni). Tā kā ir laptops un tagad visi reklamē ibirojus un citus internetus, kas strādā laukos, tad ir viņam doma paņemt kādu no šiem pakalpojumiem, bet nav pārliecības, ka reāli būs kāda jēga no tā.

Traitel viens džeks palietoja un aiznesa šiem atpakaļ, tie gan baigi taisnojās, ka viņš kā reizi nepareizajos laukos ir bijis, bet viņš diezgan daudz braukā apkārt un galīgi nebija apmierināts.

Tad ir ibirojs no LMT, viņi paši saka (pa uzziņu tālruni), ja ir zona telefonam, tad jau viss ir OK, bet citi zin teikt, ka netam ir citi raidītāji un ārpus Rīgas ir diezgan sūdīgi. Tā slēdzot līgumu jāuzņemas saistības par to karti uz 24mēnešiem (nopirkt nepiedāvā), tad būtu stulbi iegrābties uz 2 gadiem un maksāt ne par ko vai par kaut ko ļoti vāju.

Satelītu internets ir atkal dārgāks.

Ir kāda pieredze vai ieteikumi???

 
1 2
juriz Reģ.: 09.06.2001
0 0 Atbildēt

Tratelim man Lonē Down ~1000kb, Up tikai ~50kb

Piebaldzens Reģ.: 04.06.2006
0 0 Atbildēt

andzha rakstīja: Telia kko vicināja pirkstus, ka varot bez probļēmām pieslēgt netu, ja tiešās redzamības zonā pagastmāja vai biblene, mosh vērts painteresēties? Man ar interese uz Triatel, cik skatījos viņu mājaslapas kartē, mans ģerevņas reģions ir ar labu pārklājumu, tad nu gribētu redzēt reālus skaitļus, cik ātrs ir "ļoti Ok", negribas iegrābties uz kādu nelāgo, kur ne iauto reklāmas ielūrēt, ne rādžu paklausīties...

Da nu labi... Pirkstus jau VAR vicinaat, BET kad nonaakam liidz cenu piedaavaajumam, liigumam, ieriikosjanas terminjam u n pakalpojuma kvalitaatei taa saakaas tipskaas paardeveeju standarta fraazes CIK mees UH un AH... REAALI cik pasjam ir bijusi ar TELIA Latvija dariisjana... Nu taads cjiks jau vien tur ir. Saakot ar tehnikjiem kas tel.sarunas laikaa fonaa matom runaa, beidzot ar svesju provaideru aparatuuras piesavinaasjanos... Un tas viss grauj sjii kantora teelu... Nerunaasim NEMAZ par cenaam... Taas ir UIIIII... Tad jau LTK ar saviem specprojektiem ir leetaaks un kvalitaate ir krietni labaaka!!!

alisters Reģ.: 04.09.2002
0 0 Atbildēt

Istās, ka viss ir atkarīgs no konkrētās vietas. Viens tēls no sākuma paņēma LMT biroju un spļaudījās, tad paņēma Triateli un ir laimīgs savos laukos!

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti