azors rakstīja: Biju nesen noskatījis ebay rokaspulksteni Rado. Zināju tikai ka šeit tam modelim ir cena 800 - 1000 Ls. Neatceros cik bija ebay, bet cena bija baigi saldā, kaut gan līdz izsoles beigām bija krietns laiciņš. Beigās paskatījos uz pārdevēja niku - nu baigi līdzīgs mūsu braļukām LT. Ņemu un rakstu šim meilu, ka esmu gatavs pie šī aizlaist uz LT, bet šis man atbild, ka tas pulkstenis nav vērts ne šīs summas, ne arī mana laika ko pavadīšu braucot pie viņa. Izrādās ka ražots ĶTR. Prikiņ - nosoli to pa kādiem kaut vai 500 EUR un tev atnāk tāda padjo.ka
Ja gribaas pirkt brendu(skalju), tad tas jaapeerk shikaa veikalaa, nevis ebajosturkautkaados . Jo Tu to padjobku no iista neatshkjirsi tik un taa, taapeec Tavs garants ir tikai un vieniigi oficiaals veikals Tu tach 300gramiigu zelta kjeedi nepirktu staavlaukumaa no narika pa 80Ls?!
EBAY iepirkšanās
Man te ir lieta, ko noskatīju Ebay, bet nav pieredze, cik droši ir tur pirkties, plusi un mīnusi. Lieta ko noskatiju, tur ir uz puss lētākan nekā iekš LV, bet kas un kā tur notiek? Varbūt iepriekš kāds ir ko aprakstijis? gaidu priekšlikumus.
Bet ja tā paklausās, pie mums viss tik dārgs, tik dārgs........... .