bet... kaa jau mineeji- jaaprasa autosam pasham visvisaadi briinumi gadaas... to regjistreets ar citu gadaskaitli... to 92rudenii cepj augshaa 93' versijas...
Pirms pāris gadiem ziemā tika mocīts tāds TDi golps (95.g. variant 90 defaultlopi + čips). Virs 170 paliek diezgan nestabils, vismaz pa LV ceļiem, bet patēriņš man vidēji nepārsniedza 5.5l Tā kā santīmjākļiem ideāls autos.
P.S. Nezinu pa citiem, bet konkrētajam eksemplāram visapkārt sāka parādīties rūsa.
P.S.S. Ir starpība starp tiem visiem 1.9 ķīseļiem (D, TD, TDi, GTD, SDI)
Izmantojot iespēju nosūtu PN msh, kuru vienmēr pī* svešas problēmas
Divos vārdos, kāda atšķirība starp TD un TDi? Abi tak turbo! Tip interkūlers?
Es vispār D nikuja nerubiju Un audikos vēl mazāk jo tizli autiņi
vienīgais tavis sakarīgi pateiktais iekš iauto ir pēdējais teikums šitajā postā!
noņemu cepuri!!!!!
Nu reno jau arī nav nekāds dižais dampis!
audī bāzes komplektācijā ir labāk aprīkots, bet ranaults pie vienādas komplektācijas ir lētāks pats svarīgākais - renaultam nav tik daudz neveiksmīgu motoru....
nenoliedzu, ka audī ir dažās izdevušās mašīnas.... bet tās nav tik lētas lai norvēģijas sēņotāji tās varētu nopirkt
Izmantojot iespēju nosūtu PN msh, kuru vienmēr pī* svešas problēmas
Divos vārdos, kāda atšķirība starp TD un TDi? Abi tak turbo! Tip interkūlers?
Es vispār D nikuja nerubiju Un audikos vēl mazāk jo tizli autiņi
vienīgais tavis sakarīgi pateiktais iekš iauto ir pēdējais teikums šitajā postā!
noņemu cepuri!!!!!
Nu reno jau arī nav nekāds dižais dampis!
audī bāzes komplektācijā ir labāk aprīkots, bet ranaults pie vienādas komplektācijas ir lētāks pats svarīgākais - renaultam nav tik daudz neveiksmīgu motoru....
nenoliedzu, ka audī ir dažās izdevušās mašīnas.... bet tās nav tik lētas lai norvēģijas sēņotāji tās varētu nopirkt
Nē, nu tas ir pašsaprotami, ka hreno principā ir ok salīdzinot ar vācu ražojumiem, lielajos hreņos var just, ka ir kkāda aizdoma par komfortu un fffīlingu nevis kā Audi piemēram Kvadratiš, praktiš good un pārējais neibet, bet tāpat nu piekrīti, nav reno nekāds dižautomobīlis.
Gribu nopirkt auto cenaa liidz 500 LS
Gribu nopirkt auto cenaa liidz 500 latiem, piedaavajumus sheit vai mb (at) inbox punkts lv