latgaliitee..
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
3cm kaa reiz buus zobaakstu spogulis.
P.S. izlasiiju: suuds uz kaatinja
US Marines lieto tādus (tik laikam lielākus, kāts ~1m un spogulītis ap 10cm diametrā) spridzekļu meklēšanai zem auto apakšas. Uzzvani uz viņu vēstniecību, mož viņi būs atsaucīgi un uzdāvinās tev tādu
CSDD ir komplektā ar lampiņu.
Vēl esmu rezējis kaut kādā veikalā, nevaru atcerēties kādā jo tas bija sen, bet škiet ka saistībā ar autoservisu aprīkojumu.
Skolā, lai paskatītos meitenēm zem svārkiem, veiksmīgi tika lietots velosipēda spogulis, tikai tas lielāks par 3cm.
Uggga rakstīja: Skolā, lai paskatītos meitenēm zem svārkiem, veiksmīgi tika lietots velosipēda spogulis, tikai tas lielāks par 3cm.
Tagad vairs nelieto, jo ir mobilie ar video
krisus rakstīja:
Uggga rakstīja: Skolā, lai paskatītos meitenēm zem svārkiem, veiksmīgi tika lietots velosipēda spogulis, tikai tas lielāks par 3cm.
Tagad vairs nelieto, jo ir mobilie ar video
Nu tajā laikā tādus pat kapitālistu filmās vēl nevarēja redzēt
anonimikis rakstīja: Tā kā zobārstiem, tik nedaudz lielāks. Kādi 3cm diametrā. Kur lai tādu rauj? Dažreiz vajag redzēt tādās vietās, kur bez šitās mantas nekā.
ir man tāds... www.biltema.se/...
pirmdien varu uzsviest uz www.autopasts.lv/...
vakarā, vai otrdien saņemsi...
P.S. ja gribi iegūt īpašumā, tad ar biltemu strādā APEmotors... (laikam)
vai tik ar Biltema nenodarbojas arī Autogross , Liepājas un Kulmaņa krusta.
cap rakstīja: US Marines lieto tādus (tik laikam lielākus, kāts ~1m un spogulītis ap 10cm diametrā) spridzekļu meklēšanai zem auto apakšas. Uzzvani uz viņu vēstniecību, mož viņi būs atsaucīgi un uzdāvinās tev tādu
Nav nemaz tik tālu jāmeklē. Ar tādiem spridzekļus zem mašīnām meklē tepat Pils laukumā pie VZ biroja
Urlans_Cinga rakstīja: atvainojiet, bet topika nosaumu no sākuma izlasīju kā "sūds uz kociņa"
nekā personīga.
atvainojiet.
da labi...
ej uz kociņa...
anonimikis rakstīja: Tā kā zobārstiem, tik nedaudz lielāks. Kādi 3cm diametrā. Kur lai tādu rauj? Dažreiz vajag redzēt tādās vietās, kur bez šitās mantas nekā.
beigās paņēmu pa latu piecdesmit pie dzeltenajiem www.dealextreme.com/...
iedo adresi - aizsūtīšu... diametrs būs 1.5cm uz izbīdāma kāta...
es Tevi vienu reizi pietirsu... otra nebūs...
ja Tev "zapaska" ir aktuāla, dod ziņu...
cap rakstīja: US Marines lieto tādus (tik laikam lielākus, kāts ~1m un spogulītis ap 10cm diametrā) spridzekļu meklēšanai zem auto apakšas. Uzzvani uz viņu vēstniecību, mož viņi būs atsaucīgi un uzdāvinās tev tādu
tos lieto ne tikai US Marines...
pļe...
EU arī ir vīri, kuri saprot "o čhom torg"....
tos lieto ne tikai US Marines...
pļe...
EU arī ir vīri, kuri saprot "o čhom torg"....
cap
pat US Marines 10 gadu laikā nav spējuši pieveikt partizāņu karu...
Hansiki visu novienkāršoja...
vijebnulsja - pusi ciema atšāva...
skarbi, bet iedarbīgi...
ir latviešu praideri...
es labprāt ar vecākiem, bļe, iepazītos...
krievu armijā, jauniesauktais, vairāk spēj....
Te laikam kāds spirtotais dzēriens ir lietots kad lidz 3 naktii pilsonis viens pats cītīgi komentējis topiku par "s... uz kociņa"
vai tevi tas dikti samulsināja?
viņš tev spirtotos dzērienus prasa?
vai to nelaimīgo s... uz kociņa?
vai kā savādāk apgrūtina?
man tāda doma - pirms centies uz kāda pacelties - atrodi, kas pāri nodarīts...
tagad vajadzīgs šitāds verķis dx.com/...
kaut kur uz vietas lv ko līdzīgu var dabūt?
spogulītis uz kātiņa
Tā kā zobārstiem, tik nedaudz lielāks. Kādi 3cm diametrā. Kur lai tādu rauj? Dažreiz vajag redzēt tādās vietās, kur bez šitās mantas nekā.